Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2014 14:16 - Разбрах какво значи "гъбата" от Магура
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 2216 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 19.01.2017 18:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В Магура всичко са символи - не трябва да четем буквално. Същото е и в сънищата, а между двете има много общо, защото Магура е някак в подсъзнанието на света - установената основа на битието.
image

Това в средата не е отровен двойник на манатарката, нито е гъба изобщо. Това е символ за наркотик.
За какво става дума? В тази сцена се извършва нещо подобно на тантра - сексуалната енергия се предизвиква, а след това се задържа и натрупва, което довежда до свързване с небесата.
В тази част на галерията все още става дума за надрастване на тялото, а овладяването на сексуалната енергия е преодоляването на последния бастион на безсъзнателността. 
Има естествени телесни наркотици - те се отделят от жлезите с вътрешна секреция и променят състоянието на духа и душата, а също и на тялото. Причината е, че зад всяко вещество стои определена форма на дух, затова с приемането на вещества се получават тези въздействия.
Приемането на наркотични вещества отвън чрез пушене, чрез ядене, пиене или инжектиране не помага на никого да стане маг, защото ръцете около главите на фигурите значат съзнание. А внесените отвън наркотици довеждат до безсъзнателност. Затова няма начин магове да се приучват към ядене на гъби - те просто няма да станат магове.
Обаче, натрупването и задържането на сексуалната енергия зарежда всички жлези в тялото и те отделят естествени наркотици - т.е., натрупването на духа на секса води неговото преобразуване в други форми, чиито материален изразител са хормоните.
С това съзнанието може да преминава в различни състояния, включително и да се свърже с небесата. Практикувал съм известно време (нищо не правя безкрайно дълго, след като веднъж проработи - пробвал съм го и съм го видял) даоистки сексуални практики, свързане със задържане на сексуалната енергния. Усещането е изключително. Особеност беше, че в няколко случая съзнанието ми превключваше самостоятелно в някакви други действителности, все едно сънувах, но с разликата, че бях напълно буден и съзнателен. Затова знам, че ако тези превключвания се управляват, човек може да има достъп до съвсем други равнища на съзнателност.
Като извод смятам, че тази "гъба" е символ на собствените наркотици, които се отключват от специални сексуални практики.

Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2588784
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930