Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2009 21:29 - Love.. Sex... Money... a Hamburger?! ...
Автор: kathy Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1218 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.08.2009 12:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всичко е живота ни е преходно ... Днес е тук, утре го няма ..

Днес ти се ядат кифли с мармалад, утре пържени картофки, а вдругиден решаваш, че си твърде дебела и минаваш диета. За която обаче забавяш, когато отново се сетиш за кифлите с мармалад!

И се оказва, че не само всичко е преходно, но е и един шибан краговрат!!!
В момента, в който получиш нещото, което искала, което си искала толкова много, насочваш вниманието си към следващото. Или както доста често се случва  - в предходното... Докато един ден не разбереш, че всичко, за което си мечала е твое и незнаеш какво да правиш с него.....

Имаш чудесен апартамент, невероятни приятелки, и приятел, който те боготвори, за бога ... но защо все още се чувстваш сякаш нещо много голямо ти липсва?!  .......Нещо ... или някой?! ..

Със сигуност това е въпрос, на който не можеш да дадеш отговор!
.. А, на кое ли можеш?! ..
Обвиняваме мъжете за всичко! Кое е първото нещо, което ти идва на ум, за някой мъж, който те е прецакал?! .. Да....това става!

А сега се сети за онзи много добър и приятен младеж, който те гледаше с поглед, който винаги си мечтала да те гледат!
Сети се, че ти се обаждаше да чуе как е минал деня ти, какво си правила, и как е минал изпита по макроикономика, който е приклиючил преди половин час. Сети се, как минути след като те се разделили пред входната врата ти прашташе смс, от който, на всяка жена биха и омекнали краката.
И сега се сети колко много се дразнеше от това нещо!!! Колко много те изнервяше, че нарушава личното ти пространство и как те е задушаваше със загрижеността си! Гадно, нали?!
А сега си представи, че всичките тези въпроси и внимание получаваше от Него! .. Същият, за когото си прекарвала безсъните си нощи, чудейки се защо не се получи, и с какво не си по-добра от нея?! Мъжът мечта, който винаги ще си остане в сърцето, в ума и в ... навсякъде в теб! Същият този, не разбра че ти си единстваната! .. И същият този, който никога не разбра какво е значел за теб!!

.. И неизбежно, след години се озоваваш в чудесния си апартамент, имаш невероятни приятелки, и приятел, който те боготвори! Но не спираш да се чудиш, какво ли прави той сега?! Как така е могъл да те забрави, а ти него не?! Как така никога не се получи между вас?! И как така никога не му призна какво точно искаше от него?! ....

Понякога е по добре нещата да си останат така! Недоизказани..
Защото може би е по-добре да живееш с идеята, че е имало хиляди обстоятелства, поради които не сте могли да заживеете щастливо заедно, отколкото да знаеш че той просто там някъде, щастлив с онази кучка, което не може да ти стъпи на малкия пръст.
Веднъж една приятелка ми каза "Ако не знаеш финала на историята .. измисли си го сама".... И беше права!.... Защото той е там някъде, мислейки за мен.. и някога отново ще се срещнем..

А до тогава аз ще продължавам да имам този невероятен приятел, който ме боготвори, същите онези възхитителни приятелки и ще живея в неветоятния си апартамент... мислейки за него!

image



Тагове:   love,   sex,   money,


Гласувай:
3



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kathy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 26426
Постинги: 6
Коментари: 20
Гласове: 143
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930