Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2014 12:55 - "Бог е любов" - що е то.
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 1835 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 19.01.2017 19:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Разбрах! 
Знам какво значи "Бог е любов".
Слънцето е бог. В Магура то значи едновременно и Слънце, и Земя. Около тях е прецесионната спирала, която показва космическите епохи.
Ядрото на слънцето от рисунката заедно с всеки лъч образува една от фигурите на духа. Фигурите на духа са 108 и показват състоянията на духа, т.е. на енергията. Това са емоционалните състояния. Едно от тях е Любов. Останалите са други.

image
В отрязъка от прецесионната спирала, която се пада на Риби, духът е в състояние Любов. След това ще премине в друго. Ето сведение по въпроса:
"Родените с Венера във Водолей се стремят към независимост и съвместно сътрудничество между двама самостоятелни и еднакво силни във всяко отношение партньори. Връзката не се създава, защото единият не може да живее без другия. Точно обратното - и двамата партньори спокойно биха могли да живеят един без друг. Те обаче правят съзнателния избор да живеят заедно за определен период от време, защото така могат да постигнат много повече благодарение на съвместните си усилия. Гореизказаните изречения са изключително важни, защото те накратко обобщават целия нов модел за брачни отношения, характерни за новата епоха на Водолея, които ще бъдат основани именно на тази основа."
Сега нещата са ясни И, ето, само и единствено Магура дава знание по всички въпроси едновременно - светая светих на познанието.
И ето какво следва:
тук лъчите пресичат прецесионната спирала в 24 точки, т.е. по две точки на епоха, или веднъж на 1 080 години. Това пресичане на оплождащ лъч със Земята е оплождане, зачеване. Това се ражда на Земята. Това е раждането на насотящия Бог на Земята чрез общата нагласа и чрез Неговия Син. Затова в различните епохи наклонностите са различни. Но с това навярно се ражда и човек, който да носи същността на епохата, например Христос, който е сина на Бога-Любов. Затова във всяка епоха трябва да има Син Божи, но Спасителят е друг - това със спасителя се е случило преди 25 400 години в началото на Последната ледникова епоха. Христос не е Спасителя, а е Син Божи.
Удивявам се за пореден път, каква здрава и качествена логикаима в рисунките.
Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2585591
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930