Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2014 09:11 - Кръст от село Боровица
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 3245 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 19.01.2017 18:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
И без друго изключително странно, село Боровица има и свой особен символ. 

image
Първо, обаче, за част от историята на селото. Най-ранните следи, които намерихме за сега, са от тракийско селище от северната страна на Боров камък. В това селище римляните са изградили свои постройки и една крепост преди около 2 000 години.
Защо селището е било там? Това място е предлагало защита. Един страж на Боров камък е могъл отрано да предупреди за заплаха. Всички са можели да се качат бързо на скалата и да затворят прохода, където се установиха следи от дупки за греди и четириметрова порта. В тази околност са били и светилищата. Следи има от няколко. Стопанската дейност навярно се е извършвала в близката околност и най-вече от южната страна на Боров камък. Минава време и селото се премества на юг - горе-долу около манастира. Най-накрая се построява шосето и селото съвсемс е измества. Гробището и манастира, обаче си остават. Черквата е построена на мястото на нещо предишно, което е било така разположено, че да се наблюдава от всички скали и светилища в околността. Какво може да е толкова важно и централно? Та така традициите на Боровица се оформят в продължение на поне 3 000 години (но това е много малко число, действителното трябва да е като на цялото население из околността - 40 000 години). Три хиляди години става като за "поне". Виждаме срещу манастира два оброчни кръста. По-старият е с неизвестна възраст и върху него е изсечен символът от снимката. По-новият е на 420-450 години и върху него е изсечен същият символ. Черквата е на 150 години и върху култата е поставен отново същият кръст. Какъв е този кръст, който толкова настоятелно се предава във времето? Не знам. Но е самороден - това е боровишки символ. Кръстовете из околността са различни от този.

Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
7



1. bezistena - ПЕТ КРЪСТА И ЛУНА=Бог Исус Трак Дуло
24.04.2014 11:47
Христос Воскресе!
Посланието,вложено от нашите Посветени Деди-жреците на 100% ИЗКУСТВЕНО ПОСТРОЕНИЯ мегасветилищен високотехнологичен мултифункционален комплекс БЕЛОГРАДЧИШКИ СКАЛИ,в образно-описателното обяснително"писмо" от с.БОРОВИЦА,се разчита след разшифроване чрез Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061,
и чрез който шифър е съставено "писмото".
В образно-описателното обяснително писмо "пише":
ПЕТ КРЪСТА И ЛУНА=Бог Иса Трак Дуло
Първожрецът-зашифровчик ни съобщава,че Бог Исус Е от Тракия и Е основател на Българският Световен владетелски род Дуло,състоящ се само от генетични потомци на Исус,от които е и самият Първожрец.
ПЕТ КРЪСТА И ЛУНА=Бог Иса Трак Дуло=Бог Исус Тракиеца,основател на Дуло
Петте кръста са четирите връхни и единият голям основен.
Това е херметичното конспиративно писмо на Българите в режим на перманентен геноцид и тотална цензура през вековете!
И още кодирани послания:
КРЪСТ И ЛУНЕН СЪРП=Цар Иса Бълкарина и Диана=Цар Иса и Диана са Бълкари!-съобщение,че Царят Исус и Диана(една от многото кодировки на Мария Магдалена) Са Българи-най-жестоко преследваната епохална тайна на човечеството!
БОРОВИЦА=Бер(Вер) Бог Иса=Змея Бог Исус-животинския змейски календарен владетелски титул на Българската династия Дуло,основана от Исус и Мария Магдалена,където ВЕР е един от12-те змейски синоними
ОБРОЧЕН КРЪСТ=Бог Чар Иса Трак=Бога Цар Исус Трака
БОРОВ КАМЪК=КАМЪК на Вер Бог=КАМЪК на Бога Змей,където КАМЪК е СКАЛНО СВЕТИЛИЩЕ,ЕНЕРГИЕН ПАНЕЛ НА СУПЕРГРАНДИОЗНАТА ЕНЕРГИЙНА СВЕТИЛИЩНА КАСКАДА БЕЛОГРАДЧИК,която е 100% изкуствено построена с феноменните Божествени технологии на Дедите ни!
БОРОВ КАМЪК=БОК И БОКИНЯ МАРИЯ-Българските Богове-ДЕМИУРЗИ на света!
ДЕМИУРЗИ=Диана Мария и Иза=Мадара и Иса=Майка Мария и Исус
цитирай
2. bezistena - БЕЛОГРАДЧИК=(Кая)Жреци на Българите Диана и Ешуа=Кая(светилище)на Българите Диана и Ешуа
24.04.2014 12:57
Селището БОРОВИЦА е поселището на Жреческите колективи и спомагенелния персонал,обслужващи суперграндиозния светилищен комплекс БЕЛОГРАДЧИК,в чийто съпридружителен технически паспорт се съдържа данните чий е:
БЕЛОГРАДЧИК=БЕЛГОР Д Ч К=Българа Диана и Ешуа Кая
Разкодираното име "Българа Диана и Ешуа Кая"има две стойности:

1. БЪЛГАРИ ДИАНА И ЕШУА КАЯ=Кая на Българите Диана и Ешуа-
където КАЯ е СКАЛА,но не каквато и да е случайна скала,а СВЕТИЛИЩНА.
КАЯ е производна от буквата"К",която по традиция в БГ азбуката и език е придружен с изказния звук Ъ и се произнся като КЪ,а с носовия назал ОН,ЪН става КОН,КЪН КАН.
Така К=КЪ=КАЯ=КАН става съкратен кодировъчен титул както за светилищна скала,скално светилище-КАЯ=КАН,така и за жреца,обслужващ скалното светилище.
От тука е съставен и толкова мистичния и с неизвестно досега значение висш владетелски Български титул КАН=ХАН=ГАН(абсолютно тъждествени),който преди това на висше ниво е Първосвещенически Жречески титул,и с който са титуловани Кан Атила,Кан Кубрат,Кан Аспарух-чисти и святи Първожреци,потомци на Исус и Мария Магдалена-до родопредателя и Българоубиеца-псевдохристиянин изчадието Борис Покръстител.
ИЗЧАДИЕ=Изуш и Диана-изроден потомък на Исус и Мария Магдалена
Така изразът в т.1 "Кая на Българите Диана и Ешуа" придобива пълния си смисъл:
"Скално светилище на Българските Богове Диана и Исус"

2. БЪЛГАРИ ДИАНА И ЕШУА КАЯ=Жреците Диана и Исус Българина

Така разкодираното име на БЕЛОГРАДЧИК ни указва,че това е местото на скалния мега- светилищен комплекс на Жреците на Българските Богове Исус и Диана(Мария Магдалена)
БЕЛОГРАДЧИК=Кая на Българите Диана и Ешуа
БЕЛОГРАДЧИК=Кан(Жреци)на Българите Диана и Ешуа-
второто съобшение ни уведомява,че жителите на село Боровица и на Белоградчик,както и на всички околни селища,включително и на Видин,са потомци на тия жреци-сиреч и на Боговете Исус и Мария Магдалена,и приносители в потенциална форма на всички Техни Божествени феномени и екстри,и с които ние сега ви просвещаваме и активираме!
От рода на тия Първожреци си и ти-Приятелю с кралското име КРАЛЯ БЪЛГАРИН:
КИРИЛ КИРИЛОВ=Крал Болкария=Краля Българин-Царят Бълкарски,Койта Е Цар Исус Българина!
От екипа на БЕЗИСТЕНА сме всичките от този род!
Аз специално съм родом от ВИДИН.
Бъди благословен,Приятелю и Братко,защото наистина Исус Воскръсва чрез Българските Си потомци!
Бъдете благословени с Любов,Българи!

инж.Иван Дунчев

"ИСУС БЪЛГАРИНЪТ въскръсна в Ямбол на ВЕЛИКДЕН 2014 година"
http://bezistena.blog.bg/history/2014/04/21/isus-bylgarinyt-vyskrysna-v-iambol-na-velikden-2014-godina.1258866
цитирай
3. kikowsky - Направих проучване за този вид к...
24.04.2014 14:01
Направих проучване за този вид кръстове.
Допълнителното прекръстване е православен символ.
Обърнатият нагоре полумесец значи, че религията е първоапостолска - дадена направо от апостолите.
Какво точно значи в случая със село Боровица, трудно е да се каже, защото за сега не са ми известни други следи. Ако, примерно, биха се намерили и други следи, който да се връщат плавно назад във времето, както правят това черквата и двата оборни кръста, и на тези следи еше издълбан същият кръст, би могло да се каже, че през мястото е минал някой от апостолите.
цитирай
4. bezistena - ОБЪРНАТ НАГОРЕ ПОЛУМЕСЕЦ=Богиня Матара(Мария Магдалена) и Исус Са Българи!
24.04.2014 16:02
Приятелю,да не те смущава несъвпадението между официалната Исусова хронология-преди 2000 години,и Неговият светилищен комплекс БЕЛОГРАДЧИК,който е на десетки хиляди години!
Познатите ни преди 2000 години Бог Исус и Мария Магдалена са само последните аватарни явявания и проявления на Съ-Сътворенческите Богове-Бог Отец Исус Твореца на Световете и живота,и Великата Богиня Майка.
Те затова и Са Богове-да ходят както си искат през времето и пространството!
Обяснението на Православната църква за значението на обърнатия полумесец е за прикриване на собственото й невежие и непосветеност в езическата символика,както и да отклони търсещите духове на независимите и без конски капаци изследователи от истинските Български Богове,Чиито последователи навремето цървата,като юдейско= данайско= византийско създание,е преследвала в геноцидно изтребление!
За което сегашната Българска Православна църква-преминала през пречистващият огън на гръцко,турско-гръцко,фашистко, комунистическо и псевдодемократическо робство-е в невидение и е в невиновност!
Езотеричното значение на самостоятелен полумесец е поредното обяснително кодирано писмо,което разшифроваме:
ОБЪРНАТ НАГОРЕ ПОЛУМЕСЕЦ=Исус Българина и Богиня Матара
ОБЪРНАТ НАГОРЕ ПОЛУМЕСЕЦ=Богиня Матара и Исус Са Българи!
На това Първосвещено за планетата светилище БЕЛОГРАДЧИК не само е минал някой от Апостолите,ами всички са свещенодействали=реализирали и материализирали духовните и материални Дарове на Святият Дух на светилището,защото ВСИЧКИ ИСУСОВИ АПОСТОЛИ ДО ЕДИН СА БЪЛГАРИ,КАКТО И ИСУС И МАРИЯ МАГДАЛЕНА,КОИТО СА БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ ТВОРЦИ,И ЗАЩОТО ВСИЧКИ БИБЛЕЙСКИ СЪБИТИЯ СА СТАВАЛИ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ-ИСТИНСКИЯ СЪТВОРЕНЧЕСКИ РАЙ И ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ!ВСИЧКИ СА СВЕЩЕНОДЕЙСТВАЛИ ЗАЕДНО С ИСУС И МАРИЯ МАГДАЛЕНА,дали имената си на светилището,както и на цялата топонимия,започвайки примерно от Видин и завършвайки примерно до София и Витоша:
ВИДИН=Богиня Диана
СОФИЯ=Иса Бог
ВИТОША=Богиня Диана и Ешуа
И не само тия имена-всички имена по света са Техни!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2571687
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031