Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2013 22:34 - Първо и Второ пришествие според рисунките от Магура.
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 1948 Коментари: 0 Гласове:
12

Последна промяна: 19.01.2017 18:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Една от най-очарователните сцени от Магура е тази на човешката история, която се намира точно вляво от т.нар. "слънчев календар". В Магура посоката на четене е от дясно на ляво, така че в основата на историята се намира "слънчевият календар". Той показва как се създава и как работи светът, като в средата на това е Слънцето, за което знаем, че е изначално почитаният бог-баща, по-късно зает от Християнството.
По този начин не само светът, но и човешката история започват с бога-баща - Слънцето, което още има името Бел, защото е сияйно.

image
Това е сцената на човешката история, от която стана ясна най-напред посоката на четене. Вижда се, че в дясната част лентата на живота завършва отсечено на кадъра (съотвената епоха, в случая - Дева), чието начало е 42 680 години назад. В лявата страна лентата завършва отворена към нов кадър, което значи, че в тази посока само може да има развитие. Тук лентата свършва преди 14 600 години по времето на Второто Слънце, когато магурската култура е записала познанията си.
Вижда се, че лентата на живота отначало върви равномерно и добре, но после търпи големи трудности и се къса в епохата Водолей преди около 26 000 години, т.е. един зодиакален космически цикъл назад. Това се случва след епохата Риби.
При това скъсване се явява един човек, носещ мъжка душевна същност според символиката на рисунките, чиито дух и душа са многократно по-големи от тези на другите хора. Главата на тази същност е символът Т, който значи "бог", "божествен", бижоя промисъл" и показва, че това е Синът божи. Това е единтвената фигура в Магура с Т-образна глава, няма друга такава, което показва изключителността на случая.
Това е и спасителят, защото виждаме, че след неговата поява лентата на живота от скъсана започва да върви много добре чак до Дева преди 14 600 години.
Обаче Църквата лъже жестоко. Тя ни казва, че Божият син, Спасителят е дошъл на света в началото на сегашната епоха Риби преди 2 000 години, а не както ни казва Магура - преди около 26 000 години, т.е. в предната епоха Водолей. А нали точно Библията казва, че сам бог в заявил, че ще отиде в дома на човека с делвата и там ще остане - т.е. във Водолей. 
Това значи, че Спасителят още не е дошъл в настоящия космически зодиакален цикъл, а предстои да дойде след около 1 000 години към средата на новата епоха Водолей, което ще бъде и второто пришествие в историята на съвременното човечество. Като знаем, че Християнството е преиначило старото магуско учение и заело неговия бог Слънцето (Бел), както и неговата история и донякъде догматика, лесно е да разберем откъде идват и твърденията за Син божи, Спасител, епоха Риби - ето тук ни лъжат, човека с делвата, Второто пришествие и практически всичко в тази скалъпена религия. Тази тема е добре да се чете във връзка с предните четири, като предстои да се публикува още една, която ще каже как точно се предизвиква пришествие и кога Бел ще може пак да се роди в плът.
Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
12



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2581391
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930