Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2013 21:03 - Пророчеството от Магура. Великият цивилизационен преход на българите в епохата Водолей
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 3255 Коментари: 4 Гласове:
11

Последна промяна: 19.01.2017 18:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Представям ви за пореден път една от най-важните според мен рисунки от Магура, този път в нова светлина.
image Тази сложна сцена от дълбоката древност представя историята на съвременното човечество. Като използвах различни странични данни, разчетох, че историята на съвременния човек започва преди 42 680 години с внезапно начало в епохата Дева. Всичко добива цялостен смисъл, като се има предвид, че в Магура са изобразени три божества-създатели на света от женски пол. Това са именно трите проявления на Богинята-майка, т.е. Девата. Минават няколко епохи на чудесен живот, което личи от "лентата" отгоре. След Близнаци нещата започват постепенно да се развалят, като влошаването достига апогея си в Риби и началото на Водолей. Във Водолей се извършва рязка промяна, която подроно е описана в своята същност в сцената отдолу. Човекът израства и става голям, а главата му добива формата на Т - божествената промисъл. След това животът става чудесен отново, като това продължава така до ледващата епоха Дева, когато магурската култура записва знанията си преди около 14 600 години. Интересно е, че промяната настъпва, когато нещо от небето идва на земята.
За съжаление, тук ми се налага да разказвам накратко, но целия път на осмисляне на вируснките можете да намерите в блога. Особено важни сега са предходните две статии и "протеста, който се извършва сега, който всъщност е преход към нова организация на държавата.
Накратко, всеки човек е проводник на промисълта, която извира и се осъществява чрез него в света ни. Държавата е средство и среда за този процес и затова наближава времето, когато самият народ ще бъде държавата и нейните изпълнителски институции. За сега това е възможно благодарение на интернет, както се доказа в последните дни - хората могат да всички управленски решения без всякаква нужда от партии, политици, парламент и правистелство. След това взетите решения трябва само да се администрират и да се въведат в сила. Това е ова епоха в съзнанието и тя е в съзвучие с развитието на всеобщото съзнание - всъщност е израз на неговото развитие.
И, докато за сега интернет е средството за бърза и масова комуникация, която позволява всенародно обсъждане и вземане на най-пълноценно решение, то в бъдеще следват още по-интересни начини на комуникация и координация на усилията. Наистина не ми се преразказват предните два постинга, затова прочетете ги, ако все още не сте го направили.
Вижда се, че израсналият човек възприема направо промисълта в ума си. Това е приключване с кармата, която иначе формира гледната точка, намренита и злоупотребите. Човекът от рисунката няма тези затруднения. Той е целият народ, чиито действия се координират от много еднаквото възприемане на еднаквите идеи. Това е един народ, който действа като един организъм.
Това е българският народ в скоро време. Магурската култура добре е знаела, а ние също, че историята е циклична, което значи, че тази сцена е не само история на миналото, но и на бъдещето.
Имам две потвърждения, че това наистина е предсказание славното ни бъдеще. Едното е метеоритът от Челябинск - гост от небето в епохата на Водолея. Другото е "краят на света", който обаче не се отнасяше за телесното, а за парадигмите - те умряха, но разлагащите им се трупове все още смърдят. Резултат от смъртта им е настоящият "протест", който всъщност е епохална еволюция на съзнанието. Точно както е показано в Магура и точно за същия период.

Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
11



1. анонимен - Материята ми е непозната, но доста ...
24.06.2013 21:15
Материята ми е непозната, но доста интересна. :)
цитирай
2. kikowsky - Отнема си години отдаденост :-)
24.06.2013 21:26
Отнема си години отдаденост :-)
цитирай
3. orlinpetkov - много точно казано
26.06.2013 19:29
много точно казано
цитирай
4. samojiva - Българите са преки потомци на траките-арани...
18.07.2013 23:03
Както казва и Божидар Димитров за българите "те не правят революции за да защитят социалните си права или за да искат облаги, а въстават тогава, когато виждат, че е заплашена държавата и държавността им" Какво по- голямо доказателство за това, че сме древен народ, който винаги трябва да оцелява и му е дадено като птицата феникс да се възражда отново и отново от пепелта. Явно, че този народ има мисия и тя му е дадена свише. Както и Дънов и други пророци са го казали, че нашата мисия е да водим не икономически, а духовно света напред.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2581859
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930