Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2013 16:45 - Сагата с немарливостта на Нова телевизия се разраства
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 5006 Коментари: 5 Гласове:
11

Последна промяна: 19.01.2017 18:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От Нова телевизия дават уклончиви отговори в стил "нека видим", които обаче изобщо не ме удовлетворяват. Проведох си лично разследване и стигнах до дъното на историята.
Една група от хора взима стара новина - нещо, което е известно от години и решава да се възползва. Нямат обаче интригуващи кадри и затова крадат моята снимка. Заливат редакциите с новината и със снимките, прикачени към имейлите. Това се прави от името на лицето Росен Тенев, на когото намерих дори телефона, но той излъга. Да се беше извинил просто, сигурно щях да забравя. Впоследствие още няколко сайта потвърдиха за същия господин. Редакциите кълват, включително и Нова телевизия. Проявяват небрежност спрямо достоверността на новините.
Значи, моето лично разследване може да установи за няколко часа развитието на цялото събитие, а цяла една национална телевизия има нужда от още време? Това не го вярвам. Нещата се правят с желание, а тук не виждам друго желание, освен нещата да се разминат.
Повечето сайтове свалиха снимката след сигналите, които им подадох. Видяха нагледно грешката и се поправиха. Браво, така трябва.
Провеждам консултации за съдебен иск, поименен. Много хора ме подкрепят и искат да видят Нова телевизия на кръста. Хората от Белоградчик са недоволни. 
Развитието предстои.
Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
11



1. apostapostoloff - Битият- бит,
07.05.2013 16:56
ебаният- ебан!
цитирай
2. kikowsky - Господинът, който започна тази ...
07.05.2013 17:10
Господинът, който започна тази история, се обади да признае грешката си и да се извини. Еййй, 300 зора за българина да си признае, че е сгрешил.
цитирай
3. podvodni - Сърдечни поздлави Киро. Никой не е ...
07.05.2013 17:56
Сърдечни поздлави Киро. Никой не е по-велик над истината.
цитирай
4. prarodinata - Киро, няма да те съветвам, само ще ти ...
09.05.2013 23:30
Киро, няма да те съветвам, само ще ти споделя моето виждане за т. нар. 'авторски права'. Аз лично не се занимавам да мисля за това. Ако знаеш колко мои текстове и снимки се мъдрят в най-различни сайтове: кой споменал източника, кой (много повече на брой разбира се) си го представил за свой... Въобще не ме бърка, даже се радвам. Ние не сме някакви занаятчии-журналя да търсим авторство. Ние работим с идеи. Веднъж пусната в пространството, идеята добива форма, облича се в плът и започва да въздейства на нашия свят, да го променя (съвсем друга тема е, че идеята въздейства дори и без да е 'публикувана', само с акта на зараждането си).
Народът казва: И без петел ще съмне. Това важи и за нас. Ние сме просто изразители на Идеята. Ако не бяхме ние, щеше да е друг. Просто на Идеята й е дошло времето и нищо не може да я спре. Ако ги нямаше посланията от Магура, ако ги нямаше надписите и светините на дедите ни, какво щяхме да публикуваме?
Авторството е на предците ни, на българския народ. Ние просто се опитваме да създадем средата, да възвестим времето, когато българите отново ще бъдат Творци и Водачи, както в епохите, за които пишем.
А Времето е в нас и ние сме във Времето, то нас обръща и ние него обръщаме. Трябваха ми години, за да проумея тази Идея на Левски, но сега се чувствам много по-силен...

Просто споделям моите размисли, по никакъв начин не те ангажирам с тях, ще постъпваш, както счетеш за правилно и все ще си прав.

Поздрави!
цитирай
5. kikowsky - Prarodinata, напълно си прав за ...
10.05.2013 08:54
Prarodinata, напълно си прав за идеите. Не ми е за това, че са ползвали снимката, ама поне да беше в репортаж за Белогардчик :D И след това, като им казах, че са сгрешили, нямаше нито извинение, нито нищо. Не признаха грешката си.
На никого до сега не съм отказвал да ползва каквото и да било. Разликата е в отношението. Никой не отговори на обажданията ми още същата вечер и това промени нещата. Иначе не бих се косил толкова. След това започнаха да ми обясняват в мейли как друг бил виновен, че им бил казал, че снимките са автентични. А грешката си е тяхна - не са проверили. Нямаха грам достойнство и уважение да признаят това и да се извинят. Това промени и моето отношение към тях още повече. Много са безочливи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2571649
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031