Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2013 14:03 - Как се прави цар.
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 9244 Коментари: 6 Гласове:
13

Последна промяна: 19.01.2017 17:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Благодарение на личния усет и собствените размисли на моята позната Ангелина, ми се оформи едно цялостно тълкувание на по-общата сцена от Магура, в която се съдържа сцената на бременността, раждането и отглеждането на дете.
image
Това е цялата сцена. Както се вижда, разгледаната в предишния постинг част е 1/3 от нея.
В налото (десния край) на тази сцена е налично следното:

image
Долу вдясно се вижда един жрец с някакво пособие до него - може би тъпан. Над жреца - небесна същност, ангел. Жрецът призовава ангела. Той чрез Е се въплъщава в семе (плътния кръг), което влиза в Т - най-важния атрибут на Богинята-майка - промисълта. Така тя е оплодена от велика същност в много по-фина от нашата действителност.
Поредица от фини превъплъщения води до раждането във финия свят на същността долу вляво. Тук ще я нарека "душа, която ще се въплъщава".

image
Виждаме душата, която ще се въплъщава, да участва в сексуалния акт като трети участник. Следва бременността и раждането. Онова, което се ражда, е същата плътна точка, но частично развита. Тя прави нещо в продължение на 5 периода.

image
Следва поредица от неясни събития. Навярно, обучение, отглеждане, живот.

image
Още неясни събития, които се случват на две равнища.

image
Тук се вижда особеният квадратен символ. Такъв се намери на една черква в Ловеч.

image
Той е върху камък, който е взет от друга сграда, може би от Асеневата крепост. Навярно това е порта, т.е. царство, държава. Също хранилище, съндък, познание. А кой знае какво е в действителност.
Той е предпоследното нещо, което се дава на новородения и отгледан водач. След това той получава символа на мощта - триъгълникът-У. Този символ съм го изпробвал и дава изключителна воля и решителност. Само дето е твърде силен за мен. За него трябва наистина силен дух.
Получил специално зачеване, раждане и живот, владетелят получава вътрешните дела и волята. Тогава той вече е на кон, т.е. вече е цар.
Голяма лъжа е било, че царство се наследява по родствена линия. Това не е вярно. Царят е божествена същност, специално призована. Това не е просто потекло. Потеклото е напълно недостатъчно.
А в днешно време безумието е тотално. Да се избират управници е изключителна глупост. Те не са божествени, не са никакви - обикновени сополанковци.
Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
13



1. orlinpetkov - до един
22.03.2013 16:02
до един
цитирай
2. kikowsky - Може би думата "цар" не е ...
22.03.2013 17:10
Може би думата "цар" не е много коректна, защото по нищо не личи магурската култура да е имала някакво разделение. От русинките не личи. Това може да е и някакъв друг вид водач. Всъщност, не се знае дали не става дума и за всеки един от членовете на тази култура.
Възможно е такова да е било масовото зачеване - с предварително призоваване на особен дух.
цитирай
3. anonimen65 - pak az
25.03.2013 04:22
5 perioda v koito neshta stava ne sa li 5 te mesetsa na bebeto v koito do se razviva ,za da sapochne da razbira koia e maikata i da znaed umata za neia ,taka sushto i za drugite rodnini baba tati dedo kaka bate tova sa purvite dumichki,koito bebeto triabva da kaje do 6 mesets i da moje da sedi samo sednalo.sigurno taka sa se zachevali horata blagite hora s lubov ,za koito mujut e jenen kogato prespi s jenata ,a ne kogato se razpishe ili poluchi chrez sveshtennik bojiiata blagoslovia.a v tvoia chasten sluchai se izbira ot koia dvoika po koe vreme za tiah e nai veroiatno da se izmoli bojia pomosht za tsarsvena dusha v tehnia plod./chela sum skazanie za makedonski ,che taka e zachenat i tazi zmia deto maika mu e priemalav legloto v taz legenda ne mi izliza ot glavata.kato malka za smok ia vuzpriemah posle za za piton sega za zmei ili za predstavitel na tvoiata gushterova rasa:)
цитирай
4. kikowsky - Значи, показаните периоди са на...
25.03.2013 08:33
Значи, показаните периоди са напълно верни :) Щом рисунките дават верни сведения в това отношение, сигурно правят същото и в други :)
цитирай
5. prarodinata - "Царят е божествена същност, ...
26.04.2013 23:01
"Царят е божествена същност, специално призована. Това не е просто потекло. Потеклото е напълно недостатъчно.
А в днешно време безумието е тотално. Да се избират управници е изключителна глупост. Те не са божествени, не са никакви - обикновени сополанковци."

Поздравявам те за това заключение. Не случайно титлата на българските царе е била КАНАС У БИГИ – ОТ БОГА ВЛАДЕТЕЛ!!!
И пак ще бъде...!
Ето че Магурата дава освен всичко и държавнически знания, нещо, от което днешните 'управляващи' са по-далеч отколкото свиня от космически кораб.
Поздрави и успехи в търсенията!
цитирай
6. bojo12345 - До 9 септември от каскет се правеше корона -
12.09.2017 22:19
приказката довършете вие!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2571653
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031