Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2013 09:22 - Приложение на наричането "ОЙ ТЕ ТЕБЕ".
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 9352 Коментари: 26 Гласове:
15

Последна промяна: 19.01.2017 16:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди няколко години се вглъбявах в шахматните полета от Магура и в следващите няколко дни имах спонтанни виждания за тяхната възможна употреба за магьоснически занимания. В тях може да се разполага текст така, че да задава някакъв план за развитие на нещо или неговото управление. Особено беше, че фразите, които ми идваха, чудесно се вписваха в размерностите на полетата. Част от тези фрази беше "Ой те тебе", което е често срещано наричане в българския фолклор. Едва ли е случайна употребата му от българите.
Обаче не го използвах изобщо, имах го само като пример. Мина много време и можах да си обясня обръщението ОЙ, което значи следното "който върши - извъшителят". ТЕ е построението Т, което се проектира чрез Е. ТЕБЕ е подобно, като в Б се проектира Т. Б е свързана с Т и представлява положителната (едната антитеза) част на подготвеното за осъществяване построение. ОЙ ТЕ ТЕБЕ е обръщение към извършителя, който се конкретизира, уточнява се. Съвсем наскоро започнах да го използвам. 
По принцип, вечер се отпускам възможно най-дълбоко, преди да заспя. В това състояние се занимавам понякога с тялото си, друг път с по-дълбоките същности. Едни неща разглеждам, други управлявам. Понякога правя следното: представям си част от тялото си, напеример левия крак, и пренасям съзнанието си в него. Всъщност съзнанието само се пренася там. Оставям го да изпита за кратко усещанията на крака и си казвам "Левият ми крак се отпуска и натежава, освобождава напрежението и се изпълва с блаженство". След известно практикуване вече не е нужно дори мислено да се говори, достатъчно е само да си представя. И, действително, желаните ефекти се осъществяват. Така тялото може да бъде отпуснато много дълбоко. Веднъж по този начин мисля, че дори си спрях пулса и дишането. Интересно беше, че всякакви емоции и вълнения се оттеглиха и останаха само съзнанието и ума. Можех да управлявам мислите си напълно, можех да ги насочвам във всяка посока. Имаше усещане за движението им. Това ме впечатли, защото мисленето става кристално ясно. След това опитвах пак да се отпусна толкова дълбоко, но повече не ми се получи.
И така, едната вечер реших да използвам ОЙ ТЕ ТЕБЕ. Обръщах се към частите на тялото си така "Ой те тебе, дясна ръка", примерно. И изреждах няколко неща, които да направи. Ефектът беше впечатляващ. Изпълнението беше мигновено и пълно. Това обръщение е такава заповед, която не може да се пренебрегне. Всяко нещо, към което е насочено, става напълно податливо на управление. Но възникват затруднения. Когато тялото се отпусне напълно, започват много отчетливо да се усещат дейностите на фините тела, например на чувствата и емоциите, на желанията, намеренията, страховете. Обаче ОЙ ТЕ ТЕБЕ управлява и тях. Правят всичко, което им се каже. Просто няма отказ. Можем, примерно, напълно да отпушим запушения си нос за секунди, да отпуснем схванатия врат, да заздравим рана, да премахнем напрежение, да вселим здраве, да призовем сила, да зададем план за действие. Добре е указанията да са две или три на брой. 
При това занимание използвам едно парче кварц. Кварцът е мощен усилватен и прояснител на образите. Може и без него, но е много важно не толкова да кажем указанието, колкото да си го представим. Комбинацията от двете е най-силна и въздействаща. Кварцът помага да се виждат тънките реалности, а това е много полезно, защото така УР има власт над тях. УР е като ума, но се занимава с образите. Част от него е въображението. Да знаем образа е като да знаем името. И чрез двете можем да управляваме, защото обръщението се адресира точно.
Възможно е да не се боледува изобщо.
Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
15



1. kikowsky - Мислите в това състояние бяха на...
11.01.2013 09:26
Мислите в това състояние бяха напълно материални. Ето това беше най-впечатляващото. Все едно имам пред себе си играчки и си ги движа, както си искам :)
цитирай
2. podvodni - Вчера, кореспондирахме по една ...
11.01.2013 09:53
Вчера, кореспондирахме по една тема, която нямаше връзка с постинга. Или по-точно, кореспонденцията прие насока различна от темата. Стигнахме до извода, че някой се страхува от нещо и не желае древното по-знание да "излезе на бял свят", защото би застрашило властта им. Писах, че наистина е страх за врастта, но има нещо по-голямо.
Днес, темата на поста е силно свързана с вчерашната кореспонденция и по-точно, с това нещо по-голямо.
Случайност?
Случайности никога не са съществували и няма да съществуват !
цитирай
3. kikowsky - Едва ли е случайност. Моля те кажи за ...
11.01.2013 09:57
Едва ли е случайност. Моля те кажи за този важен мотив.
цитирай
4. yotovava - Непременно ще опитам.
11.01.2013 10:02
цитирай
5. podvodni - Защо ли имам чувството, че знаеш ...
11.01.2013 10:33
Защо ли имам чувството, че знаеш отговора, но силно желаеш да направиш сферка? :)
Засягаш тема която е доста интересна. Става въпрос за управление.
Състоянието което постигаш преди сън е известно под наименованието, медитация. След това пренасочваш мисълтта (енергията) към конкретна зона от твоето тяло. Това е действието, рейки. Последва издаване на заповеди с които можеш да управляваш въпросната зона. Но не само ней! Можеш да управляваш финните си тела. Най-вече можеш да имаш КОНТРОЛ над емоционалното тяло.
Следиш ли мисърта ми?
КОНТРОЛ НАД СЕБЕ СИ !
дето се казва - вземаш се в ръце.
Следователно - ти вече можеш да се самоуправляваш, а не да бъдеш управляван.
Примел:
Днес сутринта, по всички телевизии тече новина за една трагедия в София с много жертви. Основният акцинт в нея е, насаждането (инпринтване) на мнението, че извършителят е психически лабилен човек, член на семейството. Подобни идей за импринтване на тази теза текат от началото на "края на света" и малко по-преди. Старта бе даден със събитията от Ню Таун, Кънектикът, САЩ. След това имаше случка в Нюйоркското метро, Софийското метро, Денвър Колорадо и тн.
Моделът на инпринтване е един и същ.
Това се нарича, контрол над съ-знанието. Контрола означава власт, а самоконтрола е липса на власт.
В края на поста, излагаш едо яко мнение - Възможно е да не се боледува изобщо!
Нашето тяло функционира благодарение на правилното протичане на потока енергия - Кундалини. Разстройването на този поток наричаме, болест. Всяко едно заболяване е на енергийна основа. Члез знанието за постигане на медитейшън, управлението на енергията чрез рейки и използването на поджодящите "вършебни думички" като ОЙ ТЕ ТЕБЕ, известни под определението, мантри, човек може да се самолекува и самонстройва. Така както настройваш радио при "губене на станцията" !
Т.е., отново придобиваме контрол над себе си. От тук, стъпката към контрол над живота си, е много малка.
А кога ти имаш контрол над ситуацията, то някой губи котнрол над теб.
цитирай
6. kikowsky - Благодаря ти, Подводни :)
11.01.2013 10:46
Благодаря ти, Подводни :)
цитирай
7. kikowsky - С ОЙ ТЕ ТЕБЕ навлизането в покой е ...
11.01.2013 10:51
С ОЙ ТЕ ТЕБЕ навлизането в покой е изключително бързо. Само за 20 минути тялото вече спи дълбоко, но умът и съзнанието са будни. Тогава могат да бъдат укротени и те. Изобщо, не видях някакви граници.
цитирай
8. podvodni - С ОЙ ТЕ ТЕБЕ навлизането в покой е ...
11.01.2013 11:22
kikowsky написа:
С ОЙ ТЕ ТЕБЕ навлизането в покой е изключително бързо. Само за 20 минути тялото вече спи дълбоко, но умът и съзнанието са будни. Тогава могат да бъдат укротени и те. Изобщо, не видях някакви граници.


Това ме навежда на мисълта, че с помощта на тази "мантра" можем да "управляваме сънищата си". Искам да кажа, че състоянието на сън е вид брифинг за следващият или следващите дни. Най- често се настройваме за събития които могат да се случат в следващите 7-10 дни. Един вид, пророчества.
Вного често забравяме това което сме сънували, а почти винаги не ги разбираме и си правим грешни прогнози. С тази техника можем да придобием по-голяма яснота и разбиране на евентуални бъдещи събития.
Люопитно ми е какъв ще бъде резултата от упражнението.
Ще пробвам.
Благодарско за подсказката!
цитирай
9. kikowsky - Много странно, че написа точно т...
11.01.2013 11:34
Много странно, че написа точно това! :) Чудех се дали да го споделям. При това вглъбяване с ОЙ ТЕ ТЕБЕ едната вечер си зададох програмата вътрешният ми глас да се извиси и да укрепне, а на съзнанието казах да го слуша и да се съобразява с него. Наредих си да спя дълбоко и в 6:20 сутринта да се събудя бодър. Също казах, ако има някакви идеи, да ми се явят през нощта в разбираем вид.
Сутринта тъкмо се събуждах и сънувах за кратко онова за Аврора.
Чудех се дали да го споделям, но ето че е трябвало, защото казваш същото. Да, с това могат да се управляват и сънищата :)
цитирай
10. kikowsky - Единственото неудобство на тоя ...
11.01.2013 11:47
Единственото неудобство на тоя метод е, че трябва да се дават десетки и ститици указания. Един як сеанс може да надхвърли и час. Вярно е, че си струва, но като цяло аз лично нямам голямо постоянство и за мен това е неудобство.
Няколко практически насоки. Добре първо да се внесе покой в емоциите и ума, а после да се отпуска тялото. Да се отпратят грижите и притесненията в началото, след това всичко е по-лесно. След като се отпусне тялот, което става за десетина минути и то с изреждане и на органите, е добре да се каже на ума да се прибере у дома си и да се съсредоточи. След това се казва на цялото същество какво се цели да се постигне и му се казва да съдейства. Продължава се нататък според програмата.
цитирай
11. podvodni - Добре ще да е, на тази тема да се по...
11.01.2013 12:38
Добре ще да е, на тази тема да се посвети (разбирай, посветиш) отделен пост. Или няколко.
От тук, от там и от опит, зная че въпросите и желанията които се задават трябва да бъдат максимално конкретни.
Представи си, че търсиш информация в дадена насока в някоя бибилотека. Ако на уредника кажеш - Искам да прочета нещо по икономика, то той, може да ти "стовари" поровината бибилотечен фонд. Иди че чети тогава. Но ако зададеш по-ковкретен параметър - Учебник по еди каква си икономика, на еди кой си автор, за периода ... , то задачата и търсенето значително се улеснява.
Горе - долу по същата схема се работи и със сънищата, защото ( по мое мнение) в състояние на сън, висшият ни АЗ се заравя в тъй нареченото вселенско инфо-поле, по-известно като Акаша.
цитирай
12. sande - ОЙ ТЕ ТЕБЕ, Кириле Кирилов! Продължавай нататък с чудесата си, че ...
11.01.2013 12:40
... че имаме потребност от чудеса.

Харесвам ти идеите. Много са интересни. Искам да напиша такъв разказ. Аз имам такава поредица с разказчета "Чудо ли е, ти кажи". Но търся нови сюжети, нови теми, нови хора.

Опасявам се само от едно: това, което при теб "сработва", дали ще сработи и при мен и при други хора. Все пак хората сме доста различни.

При моите исдтории разбрах едно - чудеса се случват само т на тези, които истински вярват в чудото.

Който не вярва или се преструва, че вярва и чака нещо да се случи - нищо не се случва. Освен да се чуди къде е неговото чудо?

Защо има фраза "Чудо големо!" когато някой иска да омаловажи случилото се. Демек нищо не се е случило.

Ой те тебе, Кириле Кирилов, научи ни как да не боледуваме!
цитирай
13. kikowsky - Санде, можеш да ползваш идеи, ако са ...
11.01.2013 12:53
Санде, можеш да ползваш идеи, ако са подходящи за сюжети :)
И аз се чудех дали би работило при всички. Обикновено не работи при всички. Човек трябва да си създаде свои подходи, но това често става като се комбинират няколко чужди :) Аз така си създавам моите. Обаче това с ОЙ ТЕ ТЕБЕ мисля, че ще работи при много хора.
И си прав - трябва вяра, трябва убеденост, за да стане.
цитирай
14. kikowsky - Пдводни, напълно съм съгласен с ...
11.01.2013 12:56
Пдводни, напълно съм съгласен с уточнението. Добре е да се конкретизира какво се търси.
Наистина може да се развие цял пост по темата, като се имат предид коментарите, защото носят ценни допълнения. Това ще го направя в книгата. Там нещата вървят горе-долу по тоя начин. Хващам поредната тема и дообяснявам към нея в по-подреден и цялостен вид за какво става дума и какви са му особеностите.
цитирай
15. kikowsky - Сега се сетих, че в това състояние ...
11.01.2013 14:48
Сега се сетих, че в това състояние след тая практика се усещам как мърдам вътре във физическото си тяло, обаче за сега не мога да излизам. Може би ме е страх да го направя.
цитирай
16. podvodni - Опс ! Малко по-внимателно с изли...
11.01.2013 15:25
Опс ! Малко по-внимателно с излизанията !
цитирай
17. kikowsky - Чел съм по въпроса и ми се вижда много ...
11.01.2013 15:27
Чел съм по въпроса и ми се вижда много интересно.
цитирай
18. orlinpetkov - ей това ми трябваше, моля те намери ...
11.01.2013 20:49
ей това ми трябваше, моля те намери начин за някакви съвместни занимания. обща медитация, ама да сме повече от няколко човека за да може да се разположим шахматно и да видим дали това няма да доведе до усилване.
цитирай
19. kikowsky - Орлине, аз по принцип отдавна съм си ...
11.01.2013 20:55
Орлине, аз по принцип отдавна съм си споделил "ресурсите". Когато не съм зает с някаква неотложна моя работа, позволявам всякакви мисли и идеи да идват за обработка, ако някъде не достигат. Също друг път ползвам свободни на други хора, ако моите не са достатъчни. Има много хора, които постоянно са "включени в мрежата". Когато и да медитираш, винаги ще има имаш достъп до знанията и опита на много, много хора. :) А освен това в постоянна медитация се намират всевъзможни същества и съзнания. Още повече, като се потапяш в медитацията, навлизаш в подсъзнанието или изобщо в несъзнаваното. Съзнанията ни са отделни, но подсъзнанието ни е едно общо :) Така че спокойно. Винаги там сме всички - едни съзнателно, други не.
цитирай
20. kikowsky - А за шахматната медитация е голяма ...
11.01.2013 20:58
А за шахматната медитация е голяма идея :) Трябва да я помисля :)
Едно време правехме с едни момчета такива групови занимания. Трябва да има един водач. В началото той разказва една история, а всички си я представят. Това продължава доста. През това време всичките съзнания започват да работят като едно. На някое място историята спираше. Предварително се разбирахме къде. След това всеки продължаваше да е потопен в нея, но без някой да го води. Накрая всички си разказвахме какво се видели. Обикновено се оказваше, че сме видели едно и също. Но това го направихме само няколко пъти.
Предполагам, че може да се ползва като технология.
цитирай
21. kikowsky - От тия занимания по онова време р...
11.01.2013 21:20
От тия занимания по онова време развихме някаква слаба телепатия. Можехме напълно естествено да си довършваме един на друг изреченията, примерно дали на някое място има човек и кой. След това започнах да предчувствам, когато някой ще ме търси по телефона, когато някой мисли нещо за мен и се вълнува. Такива неща.
Това може да се тренира. Получава се най-добре, когато хората си имат доверие помежду си, мислят за подобни неща, имат подобни възгледи и са емоционални свързани. Но сигурно може да се разшири още повече и да работи много точно във всевъзможни условия.
Мисля, че когато ни идват спонтанни идеи, мисли, чувства, винаги това идва от някого. Тогава можем и ние да мислим върху тях и със сигурност той получава продукта от нашето мислене :) Смятам, че на това се основава споделянето на "ресурсите". Проблемът е, че из полето на ума блуждаят всевъзможни неща. Негово точно отражение е интернет. Там има порно, реклами и само малък процент смислени неща. Разновидност на ума са емоциите и там също е голяма тарапана. Нужно е по някакъв начин човек да може да изключва нежеланите смущения. Мисля, че точно това медитацията. А дълбоките й форми са, когато изключим временно дори усещанията на тялото си, емоциите, желанията и намеренията си. Това е едно влизане все по-навътре, където вълните стават все по-малко.
цитирай
22. kikowsky - Да медитирам аз си го обяснявам като ...
11.01.2013 21:24
Да медитирам аз си го обяснявам като да осигуря среда на нещо да се развие. За медитацията първо трябва концентрация. Осенява ме някаква идея и се съсредоточавам върху нея. С многото време, прекарано в размисли, това се е превърнало в навик. Това изключва смущенията и разчиства "терена" за идеята. Там тя ползва всичко налично и я наблюдавам как се развива. Дето се вика, това е да дадеш шанс на нещото да се прояви.
Сега с тоя подход с ОЙ ТЕ ТЕБЕ нещата много се улесняват :) Така медитацията може да стане активна. Идеите могат да се извикват и да се управляват, след като за тях се създаде нужния простор.
цитирай
23. kikowsky - И най-важното. Аз често бъркам с ...
11.01.2013 21:27
И най-важното. Аз често бъркам с това. Да не се бърза със заключенията и преценките. Да не се бърза и със задаването на въпроси: какво е това, защо и т.н. Среда, трябва да се даде среда и да се наблюдава. Трудно е, мнението възниква спонтанно, то е навик. Но мнението не е никакво познание, нито разбиране.
цитирай
24. kikowsky - Има и други неща. Пази се от еуфор...
11.01.2013 21:40
Има и други неща. Пази се от еуфорията. Усетиш ли, че изпадаш в еуфория, спри. Това е измамна крайност. След нея винаги идва отчаянието, което е друга измамна крайност. Ако прекратиш еуфорията, повече няма да изпитваш отчаяние :)
В основата и на двете е мнението. Това е най-коварното нещо на света - оценката, осъждането. То се поражда от гледната точка.
Най-полезната медитация е тази за отказването: отказвам се от контрол, отказвам се от представите, от желанията, от намеренията, разбиранията и най-вече вярванията. Всички тези неща се крият зад болка, затова е много трудно да се пипа там. Най-големите илюзии се крият зад най-големите страхове и страдания. Онова, което защитаваме с най-голяма ярост, са най-големите ни заблуди. Кажи на алкохолика, че е алкохолик и гледай реакцията му. Ние сме същите.
Мнението ни прави напрегнати понеже постоянно следим дали светът се съобразява с него и бутаме, когато виждаме, че не желае да се съобрази. Мнението е в основата на страданията ни. И лъжата. Най-доброто лечение е честността и откровеността. Най-вече пред себе си.
Мога да продължавам още много, обаче това е напълно достатъчно. Ако се има предвид и се практикува дори само откровеното отношение, животът се променя много.
Но не бива да се мисли, че ще настъпи някакъв рай. Всяко равнище има своите страдания. Ако мислиш, например, че с това ще имаш повече емоционално щастие, значи се лъжеш. Напротив, идва време на неучастие и оттегляне. Повече не можеш искрено да се интересуваш от старите неща, а за връзките с жени е нужна много лъжа и безсъзнание. Трябва да знаеш, че никой никога не е бил предварително подготвен за промените, които идват с тези занимания и често след това има голямо разочарование, защото е имало очакване едва ли не за реки от мед и масло, а не е така. Аз какво си мислех, а то какво стана! :) С тези занимания се изяснява съзнанието, а това обикновено е доста болезнено. Околните ще те гледат странно, ще се наложи в голяма степен да се изолираш.
цитирай
25. orlinpetkov - мисля че шахматното разположение ...
11.01.2013 23:55
мисля че шахматното разположение има общо с интерференцията, преплитането на вълните, организират се точки на пикове (центровете на белите и черните полета) са стойностите с най-високи амплитуди, но с обратно разположение. нещо като света на нормалната и света на тъмната материя. осъзнаваме присъствието и но тя се намира зад пелена и представлява огледален свят. балансиращ нашия. и в крайна сметка мисля че шахматното разпределение дава усилване на вибрациите в и способностите в геометрична прогресия. нещо като възвисяване на колективното от което пък личното получава възможност да черпи разбиране и рафинира индивидуалните способности
цитирай
26. demograph - Подводния, много добре си го казал - "Ой те тебе и подводничарина!.."
02.02.2013 00:22
Когато ти контролираш ситуацията, някой е изгубил контрола над теб.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2572177
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031