Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2012 11:58 - Мисля, че вече имам ключа :)
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 3547 Коментари: 8 Гласове:
12

Последна промяна: 19.01.2017 16:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Рисунките от Магура действително са на БАЛ и вероятно са направени от Магребал, който е човек, преминал на свръхчовешко равнище на съзнанието и разбирането. Магребали вероятно е имало много на брой.
Чета една книга за кристалните черепи. В главата съм, където се разказва за свойствата на кварца. Кристалните черепи са направени от кварц. Той е изграден от силициев двуокис, който се подрежда в кристална решетка така:

image
Като видях това, веднага се сетих за Звездата на Магребал - същото е:
image
Може да не съм я изчертал абсолютно точно. След като я сънувах, я изчертах няколко дни по-късно и тогава беше точно. Но след това съм загубил файла и година след съня я чертах наново, като си знаех, че нещо не правя както трябва. Но идеята е ясна.
В тази книга разказватз а това, че кварцът приемал всевъзможни съзнателни и несъзнателни честоти на ума и тялото, усилвал ги и ги връщал обратно в по-разбираем вид. Той бил средство за по-лесно общуване между съзнанието и всичко друго и най-вече със света на архетиповете. Архетипове - магурските рисунки са такива. В книгата си го казват: най-вече явяващи се като образи.
И така, (знаех си, че ще стане) реших да опитам:

image
Работи първокласно - постига с лекота абсолютно всичко, което дотук ми е известно за рисунките. Това означава следното: Бал е най-висшият бог, той е равностранният триъгълник. От него се поражда шестоъгълното пространство на идеите, когато той се отнася към себе си. Всяка идея изплува от света на шестоъгълното пространство, затова всички магурски образи са построени върху тази "мрежа на Бал" (така бих я нарекъл).
Понеже кварцът има същата структура, той очевидно трепти в пространството на Бал и поради това пренася от там ясни образи.
Вече ми е ясно как са измислени рисунките - с кварц. Пак с кварц е ограмотен маймуно-човекът и е превърнат в човек. Белоградчишките скали са пълни със силикати, които са от групата на силициевия диоксид, който от своя страна е строителният елемент на кварца. При силикатите винаги има свързване с допълнителен метален атом, например желязо. 
Възможно е някъде все още да има кварцови артефакти. Много се надявам да ги намеря.
За да се разберат рисунките, трябва да се мисли шестоъгълно, а то е следствие от ума, който вече е равностранен триъгълник - разбрал е света на основата на трите елемента: дух, душа и тяло.
Шестоъгълната мрежа е основата, върху която трябва да се разглежда еволюцията на образа при рисунките. До сега това не съм го знаел и не съм могъл да проумея механизма на тази еволюция.
Но вече е друго време. А уж си купих тази книга, колкото да си купя някаква книга :)
Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
12



1. orlinpetkov - Евала човече, като събера всички ...
13.12.2012 12:08
Евала човече, като събера всички публикации направо се получава с тази един сериозен научен труд, завършен при това.
цитирай
2. kikowsky - Благодаря ти за оценката :)
13.12.2012 12:09
Благодаря ти за оценката :)
цитирай
3. kikowsky - Ние по принцип мислил двойнствено - ...
13.12.2012 12:12
Ние по принцип мислил двойнствено - между две крайности. Нужно е да се превключим към мислене чрез три неразделни части на едно цяло. След това да ги обърнем веднъж наопаки и да ги отнесем към себе си и вече имаме шестоъгълника :)
Просто малко по-друг режим на мислене.
цитирай
4. kikowsky - До сега опитвах да ги наложа върху ...
13.12.2012 12:17
До сега опитвах да ги наложа върху квадратна мрежа - като шахматна дъска и все не ми се получаваше. Все възникваха някакви грешки. А квадратната мрежа е на основата на двойственото осмисляне на света - чрез две противоположни крайности. Затова не работи, защото рисунките са идеи върху тройна основа. Хм :)
цитирай
5. kikowsky - Сега най-логичното е да седна и да ...
13.12.2012 12:35
Сега най-логичното е да седна и да намеря минималния брой шестоъгълници и точки, с които се описва всяка фигура. Това вероятно е доста хамалска работа, освен ако не се присетя за някаква система, по която да стане лесно. Тогава ще мога да видя как комбинирането на елементи от фигури създава следващата. Това, така да се каже, ще представлява мисълта на Бал - как той твори. Тогава вече мога да кажа, че съм ги разбрал.
цитирай
6. saportok - Успех в разчитането на загадката!
13.12.2012 18:51
Успех в разчитането на загадката!
цитирай
7. orlinpetkov - плашиш ме :)))))) просто нямам т...
13.12.2012 19:54
плашиш ме :)))))) просто нямам търпение да представиш завършената теория. но повече чакам, от много време, да разработиш практики за модифициране на съзнанието, своего рода отключване или еволюиране, при това в реално време и в рамките на част от човешкия живот.
цитирай
8. rumenige - Браво...
18.12.2012 12:31
Браво Кико има огромна логика в триъгълната основа, не напразно навсякъде срещаме триединство:) Напред и нагоре!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2572049
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031