Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2012 12:12 - Баал
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 4235 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 19.01.2017 16:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Статуетка на бога на етруските:
image
Звездата на Магребал:

image
Отново богът на етруските:

image
Смятам, че цветята около главата му са разположени именно според конфигурацията на Звездата. Това за мен е указание, че той е свързан с Баал. А Баал е магурски. Цветята са едно художествено представяне на самата геометрична постановка.
Най-вероятно етруският бог е бил Магребал - много развит в способностите и разбирането си ЧОВЕК.
Етруският бог има рога, които са завити като дъга нагоре. Това също е магурско. То се среща първо там и произлиза от вдигнатите в полукръг ръце над главата:

image
Друго изображение отново на Баал:

image
Има цилиндрична шапка точно като човека на първия ред в средата в вдигнатите ръце над главата.

image
Баал се превръща в бога на гръмотевиците и бурите (дали не е праобраз на Зевс?) за народите от Месопотамия. За мен ушите са пълна глупост. Важни са "рогата" и правото тяло. Това е символ на призоваването на силата и самата сила в същото време. Както писах преди време, рогата са свързани с мълниите. И сам имах преживявания с мълнии, когато се занимавах с такива фигури, направени от тел.

image
Най-накрая интересчии като юдеите и сродните им народи го обявяват за дявол, за да проправят пътя за лъжебоговете си и да изкопаят гроб за народите от Балканите.


image
Баал, обаче е толкова смислен във философията си и толкова незаменим за развитието, че се завръща като Бафомет - вече силно преиначен от тамплиерите и масоните. За него те научават от богомилите, но са чули-недочули. Заслепени от алчността си, те успяват да го разберат само като изпълнител на желанията им да се обогатяват и властват.
Богомилите са най-пряк път към философията от Магура. Така нещата отново се връщат там. 
Баал е в основата на всички днешни богове, дяволи и ангели. Така да се каже, той е "разчленен" на различните си аспекти и така са направени те. Дори боговете на монотеистите са само бледи сенки на пълнотата и завършеността на Баал. 
Той е математика, геометрия. Цялото това доукрасяване само е изкривило нещата - придаване на животински, човешки и демоничен образ. На земята може да има само Магребали - способните като Бал хора. А самият Бал е всичкото, което изобщо някога е било, е и ще бъде възможно. Той е над Триединството, защото то е само негово вторично сияние. Най-вярното изображение на Бал, което може да се направи, е сияещ равностранен триъгълник, защото това е единственото, което може да се съзре и то е чак на етапа на вторичното сияние, когато едното взаимодейства със себе си и става три. Преди това за никакъв образ изобщо не може да става дума, да не говорим за бог-дявол, на когото се принася жертва. Това са невероятни глупости. 
Справедливо е образът му да бъде изчистен и юдео-масонството да заминава в кошчето на историята. 

Допълнение:

Баал:

image
Държи предмет, който много прилича на магурска рисунка.

image
Отново подобен на рисунка от Магура.

image
Молох (Баал) - 18 век н.е. Вече трайно насаден в представите като дявол. Отново магурски атрибути. Вдигнатите ръце от Магура са преживели дълъг път на изопачаване, докато накрая биват представяни като рога на дявол. Възможно е това да се дължи на системни злоупотреби със силата от владеещите я и затова с времето те да са придобили образа на демони в очите на хората.
За себе си съм убеден вече, че Баал е магурски в основите си.
Представете си само какво могъщо въздействие върху съзнанието на хората - образ и философия, които не са заглъхнали напълно вече поне 14 000 години. Само най-великите неща имат такава жизненост.
Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
9



1. anonimen65 - a kakvo za figurite ot tazi zvezda
24.11.2012 20:30
obshto 9 figuri ednite s 3 elementa a drugite s 9
цитирай
2. kikowsky - Показват, че богът на етруските е ...
26.11.2012 12:43
Показват, че богът на етруските е бил Магребал - човек, който е еднакъв с бог. Че не Баал е бил техният бог, а човек. Мисля, че това се е случило на много древни народи - нарекли са богове Магребалите, които са им били пратени да ги ограмотят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2581649
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930