Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2012 15:55 - Ур и неговото значение за нас.
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 11300 Коментари: 23 Гласове:
18

Последна промяна: 19.01.2017 16:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В статията си "Равнища на уплътняване" изказах виждането, че част от буквите ни отговарят на равнищата на осъществяване, през които преминава всяко нещо, което е част от Вселената. За да се осъществи на равнището на действието (Й/Ь), нещото трябва преди това да е осъщствено на телесното равнище (Л). За да е осъществено в него, преди това то трябва да е било осъществено на равнището на ума (М). Преди това е равнището на Н, където е "хранилището" на свойствата - там съществуват устойчиви проявления на равнището на ур (Р), който се явяват като мисловни уклони и нагласи.
Не ми е изветно какво има над УР, но той се явява като достатъчна степен на осъзнаване. Ур поражда образите - те се раждат в него и от там започват пътя си към осъществяването. Затова може да се каже, че ур е отговорът на въпроса "Какво съм?".
Устойчивите урствени образи се уплътняват чрез допълнително усукване на нишки около тях и се проявяват в Н. Затова свойствата ни завършват на -ЕН, защото са осъществени в Н, а Е е осъществяващ лъч. Чаровен, грозен, умен, грамотен, силен, дребен, злобен, интересен, прекрасен и т.н. Н съдържа отговорите на въпроса "Какъв съм?".
Устойчивите, както и бързо преминаващите, урствени образи достигат до равнището на уплътняване М. У е буквата на въвеждането. Ур е способността за навлизане и работа в степента Р, а ум е спосодбността за навлизане и работа в степента М. Така тези образи тават част от М, където са достъпни за ума. Те се проявяват като мисли, нагласи, чувства, отношения, желания, страхове и др., като всички те са достъпни за ума и може да се твъди, че са негови проявления. Най-малкото, те са му сродни. Работят по същия начин и в тях няма и зрънце мистика, непознаваемост и неуправляемост. 
Умът се осъществява чрез телото, което според много хора е най-нисшата степен на съзнанието. Да си телесно вгледан не е най-нисшата степен. Има една по-нисша - да си вгледан в деятелностите. Ако си глупак, когато си се отурил по тялото, то си стократен глупак, когато си се отурил в участието му в различните неща. Това е равнището на Й. С него е свързана и думата ХУЙ. Й накрая означава осъществяване в равнището на деятелността. Затова и ХУЙ има обидно значение. Той е представата за затъпяване и безпътица и често се съпътвства от недобри прилагателни. Духовното развитие на човека спира при настоятелното му вглеждане в това равнище. Й-равнището дава отговорите на въпроса "Кой съм?".
За разлика от ХУЙ, думата КУР в езика ни не е натоварена с лош смисъл и няма изрази, в които тя да върви с недобри пригателни. Тя се отнася и към съвсем друг светоглед и подход към живота, който не изключва половата деятелност, но я осъществява в друга светлина.

image Преди много време тълкувах тази магурска рисунка като човешката душа/ построението на човека, което се осъществява. Сега вече мога да допълня защо това е така. Тя представя две отвесни съвкупности. Тази вляво е на действителностите, като се започне чак от единението с всичко и се стигне до ежедневието. Тази вдясно е способността за действие в съотвената действителност. Много привлекателен е замисълът на нарисувалия я да покаже, че има способности за действие, които обхващат две действителности. Това позволява две неща: постепенно уплътняване в посока към Й чрез съзнателни или несъзнателни действия - провеждане на изначалния промисъл; осъзнаване - например, трепетите са мост между тялото и ума, мисленето си е само в полето на умственото, а някакъв по-висш вид мислене (може и съсредоточаване) е мост между мисловното и душевното.  
Не знам точните способности за действие и затова не съм ги нанесъл в дясната отвесна поредица.
Урът е по-висш от ума. Затова осъществяването трябва да върви отгоре-надолу. Урът може да се разглежда като вдъхновението на ума. Неговото отношение към ума е такова, каквото е отношението на ума към тялото.
Когато се опитваме (а ние го правим постоянно поради внушения и неразбиране) да влияем в обратен ред, се получават лоши неща. Това е показано и в езика ни. МРА - когато М се опитва да задава поведението на Р. Много нагледни примери са МРАЗ, МРЪСЕН, МРАК, МРАЗЯ, МРЪВКА, СМРАД. А също и СМЪРТ, МЪРТЪВ, МЪРША, МЪРСЯ, СМЪРДЯ. Тук трябва да се помни, че буквата Ъ не променя смисъла, а осъществява прехода между различни по съществото си неща - в случая - от М към Р.
Това е било разбирано много добре и с него са се съобразявали. Можем да се съобразяваме с него и днес, но това не е изгодно за много хора. Понякога не е изгодно и според собствените ни представи или поне се опитват да ни накарат да вярваме, че е така.
МАГУР е онзи, който е маг на ура - способният в ур - който умее да работи с него. Затова и името на Магнаурската школа не е много различно. Знанието, което добих, е, че учението от Магура ни дава необходимото познание за живот в съзвучие с ур - както и трябва да бъде, както и тялото има поведение според ума.
Ур може да се представи като светла сила. Р е първото равнище, което се образуват използваемите сили - те са в нужнта степен образни - силата е така спрегната там, че с нея вече може да се гради. В действителност, не може да се осъзнае нищо повече от това. Над него са дивите сили и мястото. Те не подлежат на опознаване.
Цялото нещо е като една къделя - безформена топка от вълна. От нея се тегли нишка, която се получава чрез спрягане - най-тъничките и неизползваеми в този си вид нишчици на вълната се осукват неколкократно, с което се получава много по-груба и плътна нишка. Това става с помощта на хУРка и вретено. Имената и двете не са случайни, а напълно закономерни. От тази новополучена нишка могат да се спрягат други нишки и накрая да се плете дреха. По същия начин се осъществява и промисълът - чрез спрягане на сили, което изглежда като все по-плътна телесност. Но само изглежда, защото ако започнете да го разпрягате, то ще изчезне без остатък - ще останат само първичните нишки на силите.
И, понеже това е било разбирано много добре, магурските хора са били проводници на ур в живота си. Вдигнатите ръце над главата са образа на ур, който навлиза в живота. Рисунките, които се състоят от кръгче и краче, са силите. Затова човекът с вдигнати ръце в полукръг над главата кани ур да вдъхнови живота му. Ур е духът, той е съставящото начало, той вдъхновява, той носи ред и подредба. Той е основата на живота. Преди ур няма живот - няма съзвучие. 
Магът на ур е единен и съзвучен, удовлетворен и щастлив, успял и съзидателен, здрав и силен. Той няма нужда да търси, защото всичко е в него. Той не може никога да познае смъртта и разложението.
Има и поне още един вид маг - маграбалът. Това е онзи, който е овладял равнището над ур. Но това едва ли е постижимо за нас.
Не е по основния замисъл на статията, но го намирам за привлекателно: какво е мъж и какво е жена. Мъжът е пренасяне на М в Ж, а жената е осъществяване на Ж в Н. Те са, в действителност, свързани и се явяват части от една дума. Това мисловно построение води до извода, че ОМЪЖЕНА е цялостна.
И накрая: този блог бележи началото на завръщането на магурското учение в неговата цялост. Той дава основните разбирания и виждания, които са потребни, за да се постигне МАГ-УР. Това не струва нищо и никога няма да струва. Ако след време се появят хора, които искат отплата за воденето към УР, то помислите им не са чисти и не им вярвайте. Също така, Магура никога не е била йерархия. Там няма никакви братства. Всеки си е сам за себе си и свободен да бъде такъв, какъвто му е потребно. В магурското учение няма правила и няма предписани начини на мислене и поведение. Всеки си знае сам за себе си. И никой да не слуша другия. Не вярвайте, а мислете, търсете и преживявайте. Грижете се за разширяването на съзнанието си.
От няколко дни реших да не използвам повече чужди думи, дори когато мисля. Това е възможно и напълно постижимо. Ние, българите, можем да кажем всичко. И нямаме нужда от чужди думи, които да развалят съвършения ни език. Ако не сте убедени -прочетете статията отново ;)

Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
18



1. balar - какви
27.05.2012 15:59
ги пишеш бре?
цитирай
2. kikowsky - Какво не ти харесва? А и кога успя да ...
27.05.2012 16:04
Какво не ти харесва? А и кога успя да го прочетеш ;)
цитирай
3. kikowsky - Мисля за мнението. Чудесни са за...
28.05.2012 07:02
Мисля за мнението. Чудесни са заниманията с Магура и с езика ни. Двете заедно разкриват много. МН - опит за създаване от М в Н на устойчиви образи за нещата. Чудил съм се защо толкова не харесвам мненията и особено да ми бъдат давани. А те, всъщност, ни заразяват. Другите се опитват да преправят нашето Н с онова, което съзнателно или несъзнателно им е изгодно.
Виждали ли сте поведението на човек, чието мнение е отхвърлено? Толкова не на място започва да се чувства! Тръшка се и се сърди. Може да се опита да ви застави да приемете мнението му, като използва емоционално въздействие - най-често да ви накара да се чувствате виновни.
Има начини човек да се изкаже, без да изказва мнение - като сподели опит, ако му поискат това. За мен това е правилният начин.
Изказването на мнение се е превърнало във всенародно занимание. Обикновено за мнение отговорност не се носи от изказващия го.
Стремете се към знание и разбиране, а мненията - свои и чужди - смачкайте с крак.
цитирай
4. kikowsky - Ако се вгледате внимателно в мне...
28.05.2012 07:20
Ако се вгледате внимателно в мненията си, ще откриете, че те изобщо не са ваши, а са образувани от чужди мнения. Това ще всички, ако го направят. Мненията са като една постоянна заразя, която върлува сред умовете. Така както и 8 на сто от човешкото ДНК е такова на ретровируси. Двете са свързани. Почистете едното и ще се почисти и другото.
цитирай
5. tzarkarui - Прекрасна статия!
28.05.2012 10:15
Поздравления за нея.
Р е първото равнище, което се образуват използваемите сили

Абсолютно съгласен! Как би изтълкувал "РА" и "АР" като смисъл?

Относно ДНК - просто е матрица по която се ограничава движението на информацията/прана/енергия/оргон. Предполагам, че си чувал за junk DNA clusters - които са много малко (да не кажа хич) junk -- какво мислиш за това?
Но иначе си на прав път (според мен) относно мненията/информация. А ако погледнеш мнението си от тази перспектива:
"Всички ние сме частици от едно общо, "пренасяме" отделни частици от една информация, и като отделни частици/единици не можем да сглобим цялата информация (най-малкото защото тя е необхватна и всеобятна), но можем чрез "чуждите" мнения да разширим "капацитета" си на разбиране на тази информация."
то би обяснило и факта "защо не обвиняваме микровълновата фурна, че не прави сладолед" - не е ли така?

Привет
:)
цитирай
6. kikowsky - Колкото по-бързо се движи едно н...
28.05.2012 11:35
Колкото по-бързо се движи едно нещо, толкова повече се скъсява то по направлението на движението. При скоростта на светлината дължината на предметите трябва да клони към нула. Тогава една безкрайна нишка би се превърнала в една точица. Възможно ли е фотоните да имат две състояния: пълна липса на движение и пълно движение? При пълната липса на движение те да са безкрайно дълги нишки? Но ние да не можем да ги забележим?
Ако безобразните сили се състоят от такива безкрайни нишки, то те не могат да бъдат използвани. Нишката става разпознаваема, само когато вълна бяга по нея? Тогава привидно цялата нишка се скъсява и дължината й клони към нула?
Ако пространството се състои от нишки - възможностите за движение, тогава силите могат да минават само по тях. Имат смисъл само сили, които са върху нишки, както има и смисъл само от нишки, по който бягат сили. Тогава от това се състои Р. Светлината от него е РА, въможността за навлизане в него е УР.
цитирай
7. tzarkarui - :)
29.05.2012 00:57
Хубаво разбиране и обяснение. Аз също имах такова до преди година време. Защо вече не съм насъщото мнение е дълго за обясняване, но ще го кажа накратко.
Човек вижда с очите си един много тесен цветови/вибрационен спектър. Това ограничение не му дава възможност да "види" съществената част от "сътворението". И това ограничение се нарича Мая/Илюзия. Илюзия, която подхранва една информационна матрица. Човек вярва в тази Илюзия ("око да види, ръка да пипне"), но тя в огромната си част не е реална. Материя не съществува - има движение на енергията. Но когато две (или няколко) частици от тази енергия се движат успоредно и еднопосочно, то и се появява "илюзията" за материя. И ние вярваме в тази илюзия до фанатизъм.

Като пример: Земята обикаля около Слънцето. Приемаме го като факт и въобще не се замисляме "аджеба" дали Слънцето също се движи по спирала около Галактическия център. А то се движи. Движат се и планетите, но не около Слънчева орбита, а по спирала около него, но никога пред него. Точно това е обяснил Кеплер по заобиколен начин, но обяснението му е било разбрано чак през 60те.

:) Човек на луната? Хубав фантастичен сюжет. Реалността е, че вън от Земното магнетично поле (650 км.) биологичния живот е невъзможен - просто слънчевата радиация ще го "фотонизира". Единственото, което може да просъществува в космоса е водата.

Да, Светлината е РА. А АР е РА в биологично тяло/обвивка - Човек.
:)
цитирай
8. анонимен - радан
01.06.2012 15:01
радан - е единицата за време и енергия и светлина или фотон няма значение все още няма учен който да каче това с една дума която е радан ра-дан може би нещо е заимствано от ра преди да е измислят тази дума а може някоя човешка душа просто да са му я подсказали както все се случвало защото информацията я има само че ние нямаме достъп до нея и взимаме всичко на залци.
цитирай
9. анонимен - ра и озирис
01.06.2012 15:21
И аз като теб си мисля за думите често и стигам до разни изводи които най често съвпадат едно от нещата е че Българския език е самата история за нас човешките въплътени.Например преди открих че Озирис е съставена от 3 части Оз-И-Рис като Оз е равна ос както си писал за Осс 2с са съединени нещо голяма ос ирис идва от Ириса на Окото като рис идва от рисува ,мисля че можем да го разтълкуваме с твоя помощ.Други думи са като Карма и съответното и Съдба като Съд-Ба - Съд идва от съдържание знам от твоята статия за въплътяването на мислите че това е съдържанието на нашите мисли.Месец май е кръстен на богинята Умай която дава живот има я в много приказки по света както и у нас.Много хора стигат и до прозрението на България - Бъл-Г-Арии - като Ар е обратно на Ра в единия случай казват че Ариец е чистота или аз го разбирам чисти, от светлината а Ар е обратното Днес чета за промяна на енергийните ни центрове се трансформират в Тор(Елипсовиден енергиен пръстен) като Тор ми мяза на Думата Торс както и Оборска тор примерно или земя. Но единия енергиен тор е женски и е Ар а сега имало и Хоризонтален Тор който бил мъжки и е с наименование Ра
цитирай
10. анонимен - за Ихуй
01.06.2012 15:27
В китай думата Хуй е Глава като това се обозначава за първа чакра и Хуй-ин за Сахасрара или 7 чакра на главата като да отбележа че чакра идва от чакръг или Чи-кръг ци-кръг колело на ци или чи е най правилно като това съответства на магурското ри или ури ъри !!!
цитирай
11. kikowsky - Благодаря, че сподели! :)
01.06.2012 15:31
Идеите ти за думите са страхотни и ги чувствам верни.
Понякога чак тръпки ме побиват, като си дам сметка колко съвършено е построен езикът ни и как всяка дума предава едно много задълбочено съдържание. Направо не разбирам как е възможно?
Думите от самия дух ли се раждат, че да са негово точно отражение или са ни дадени готови и съвършени? Не знам какъв е произходът, но съм впечатлен.
Доволен съм, че все повече хора мислят върху смисъла на думите.
За Съд и Пис съм направо трогнат :) Браво! Когато обмислиш още думи, моля, споделяй :)
цитирай
12. kikowsky - Моля те, кажи повече за РИ.
01.06.2012 15:33
Моля те, кажи повече за РИ.
цитирай
13. анонимен - Още
01.06.2012 15:44
Всеки е чувал когато се играе хоро да се вика ЙИхуу мисля че има голяма връзка която не осъзнаваме защото и ритъма е 7/8 или 7/6 което също мисля е не случайно и отговара на нашите чакри. Хор от Египет идва от Хора друго което се сещам е че много от магическите думи и заклинания идват от старобългарския език това е потвърдено. Преди време в една моя медитация ми се каза за Р че това е ключ и формата е като клч Гая или ГЕА е земя като Г е нещо като геометрия.За сега това се сетих но има още много което идва постепенно. Ще пишим пак когато ме светне :)))
цитирай
14. анонимен - Варна
01.06.2012 16:15
Варна от санскрит означава мръсен не знам дали всички знаят но под дълбините на Варна има скрит град от който нашите музеи са извадили над 9000 златни и не златни находки Варда и Арда също са Санскритски думи или аз смятам че нашия език е нещо като румънския само че за миналите времена или по скоро другите езици са произлязли от нашия старо български.Тангра или Тенгреии е Ден-Грее къто ако се върна на първото Т е божественото Ен незнам какво е за сега и Г геометрията Рее си е рее къто това може да означава някаква комбинация като пентаграм и да има цял текст под това име.Както се знае първият език е най елемнтарен защото не е имало усложняване на живота и натрупване на съдба или мисловни проекции които са реализирани в матерялното за това е най чисто с най малко думи или символи които са елемнтарни и разбираеми за хора с необременен живот.а ние сме с притъпени сетива с много сложни термини неразбираеми и тем подобни за разбирене и за това ние трудно да разберем посланията на предците ни!
цитирай
15. kikowsky - По едно време ми се прокрадна виж...
01.06.2012 16:31
По едно време ми се прокрадна виждането, че сигурно е имало някакъв древен истинен език, който казва нещата точно така, както те са. Допуснах, че знаците от пещерата са свързани с него. Най-основни знаци и най-основен език. До сега намирам само потвърждения.
Това ме окрилява да продължавам да търся. Имам убеждението, че основното без съмнение е преминало в сегашното и е запазено. Може и да е замърсено и тук-там поизменено, но го има и може да се извлече. Така и започна търсенето на смисъла им - чрез съпоставяне на подобни съвременни знаци, за да се намери общото в тях със замисъла, че това е основното.
Първо видях, че буквите са най-свързани със знаците. И за буквите О, У, С беше лесно. Но стигам го Г и Ч и не мога да ги разбера. Използват се много и ги има в много важни думи, но точното им действие продължава да ми е неизвестно. Даже и приблизителното не ми е известно.
Искам да науча основния език. Убеден съм, че говоренето на него непосредтвено е отправено към осъществяването. Забелязвам една зависимост - колкото повече се почиствам от натрапени идеи и вярвания, толкова повече ми става ясно кое какво е. Вероятно основният език е постижим при много висока чистота.
За сега знам съвсем малко от него. Знанието на 5-6 букви ми помогна да разбера много думи. Може да е заблуда, но за сега ми се струва, че е много еднакъв с българския. Може би и другите езици да са верни, не знам. Но нашият е.
За мен това е много особено. Никога през живота си съзнателно не съм предполагал, че такива неща изобщо са възможни, да не говорим отчасти да ги разбирам.
цитирай
16. анонимен - Напълно съм съгласен с теб
02.06.2012 19:21
Напълно те подкрепям аз също се стремя към разбиране но пред мен изниква огромна стена която трябва да преодолея защото се разделя на 2 търсения едното е в езика ни а другото е в писмеността ни кирил и методи не са случайни това е едното през което трябва да минем а другото е че първата ни писменост за която знам със сигурност от оброчните плочици в караново че е египетските ироглифи после идва гръцката и някъде там по средата може би пентаграмите и други подобни които ги има в музеите в русия и това е много.Само за езика ни мога да се водя като разчленявам на срички и ми излизат някои неща.Преди време ми се даде буквата А по време на медитация и все още не съм сигурен какво означава.въпреки че по Дънов и по някои източни учители ми казват че това е семето което съм посял, в смисъл че ми се дава всичко за моето развитие, но зависи какво ще правя това ще излиза, но само това.
цитирай
17. анонимен - Силвия
03.06.2012 06:52
БлагоДаря Ви, че споделихте!
Изобразявам-из образ я вам
гласувам- глас у вам
мечти- меч ти
цитирай
18. анонимен - http://symboldictionary. net...
03.06.2012 07:30
http://symboldictionary.net/?p=3442

Често ползвам този речник
цитирай
19. monolith1 - Ин и Ян
06.06.2012 23:24
В духа на написаното в статията, Ин и Ян могат да бъдат възприети като двете граници на развитие, или по-точно - посоки на действие на душата.

И в 'Ин', и в 'Ян' се съдържа буквата 'Н', символизираща душата, като 'Н' се намира в средата на вертикалната прогресия/ос от изображението, дадено по-горе. Ако представим 'И' като 'Й' (в Китай и в други източни страни мисля че произнасяха 'ин' като 'йн/ьн'), тогава 'Йн' ще символизира най-ниското ниво на активност на душата. От друга страна - 'Ян' съдържа буквата 'Я', която символизира най-висшето ниво на активност на душата.

Между другото, използвал ли си чанълинг в процеса на проучванията си?
цитирай
20. monolith1 - Варна - истинско значение
16.06.2012 01:22
До "14. анонимен" - говориш пълни глупости. Варна от санскрит НЕ значи мръсен.

'Варна' от санскритското 'वृणोति' е глагол, означаващ:

Първи вариант - "желая, жадувам, искам":
- избирам, подбирам
- избирам си партньор/ка за брак, ухажвам
- поискам
- изисквам нещо (от някого)
- помоля
- предпочитам
- харесвам, обичам
- дарявам благодат

Втори вариант - "забулвам, възпрепятствам":
- покривам, обгръщам;
- предотвратявам, ограничавам.

Информация от:
Уикипедия - http://en.wiktionary.org/wiki/%E0%A4%B5%E0%A5%83%E0%A4%A3%E0%A5%8B%E0%A4%A4%E0%A4%BF
Санскритско-Английски речник - http://www.sanskrit-lexicon.uni-koeln.de/cgi-bin/serveimg.pl?file=/scans/MWScan/MWScanjpg/mw1007-vIryAsattvavat.jpg
цитирай
21. monolith1 - Варна - ето и оригиналното тракийско наименование
23.09.2012 17:15
Цяло отделно изследване по въпроса с други изводи - от sparotok:

Кой даде имената на Варна?
http://sparotok.blog.bg/politika/2012/02/15/koi-dade-imenata-na-varna.902122
цитирай
22. kikowsky - Ако е имало ченълинг, то той не е бил ...
24.09.2012 08:47
Ако е имало ченълинг, то той не е бил съзнателен. Никога не съм бил екстрасенс, ясновидец, гадател, медиум или нещо подобно. Имам доста изострена интуиция, често имам предчувствия, които се оказват верни, но толкова.
Правя следното: нещо ме впечатлява и започва да ме вълнува много. Изпълвам се с няколко въпроса и като че ли "много силно потъвам в тях". Почти всеки път все едно не произлизат от мен, а идват отвън, но ме изпълват. След това забравям. Минават няколко дни и чувствам отговорите да витаят и в мен и около мен. Тогава ми се въртят конкретни думи, фрази и образи. Това, кеото остава да направя, е да ги подредя в смислен вид. Да се опитам да ги разбера. Ако някъде се получават грешки и неточности, то е в тая част. В момента на осеняването от отговора знам на 100%, че имам вярната информация. Тълкуването и осмислянеото й може да внасят грешки.
Не знам дали това е ченълинг, защото никога не съм правил такова нещо.
Обяснявам си го така: подсъзнанието ни има информация за всичко. Нужно е да зададен един въпрос наистина силно, за да навлезе навътре. Там той "изпада в резонанс" с всичко, което му е подобно. Скоро "отраженията" се завръщат към съзнанието и там интелектът започва да ги предъвква. Мисля, че така работи.
цитирай
23. kikowsky - Но има и нещо допълнително. Смятам, ...
24.09.2012 08:49
Но има и нещо допълнително. Смятам, че само съзнанията ни са отделни, а подсъзнанието - многослойно и едно за всички и всичко. Затова обръщането към собственото подсъзнание е обръщане към подсъзнанието на цялата вселена. По-скоро, ако има ченълинг, това е вътрешен ченълинг.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2581899
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930