Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2011 11:21 - Медитация върху някои магурски фигури
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 3624 Коментари: 5 Гласове:
16

Последна промяна: 19.01.2017 15:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Опитах медитация върху вертикална линия. Медитирал съм върху някои от магурските фигури, но смятам, че трябва да мина първо през отделните им съставни части. Вертикалната линия е една от тях.
Едно е да умувам над смисъла им, а съвсем друго е да ги изживея - да стана като тях, да бъда тях за някакво време. Личният опит е много по-ценен от философстването и носи познание.
Не съм го очаквал, но медитирането върху вертикалната линия ме изпълни с ужасно напрежение.

image

В свят на ярки енергии този съставен елемент на магурските фигури е проводник между различните енергийни нива. Около краищата му се натрупват заряди, които се стремят да се придвижат. Между двата края на тази фигура съществува огромно напрежение.
Постигнал съм значително умение да се отпускам дълбоко, когато желая, но след заниманието ми с тази фигура дълго не можах да се отпусна. Продължавах да бъда изпълнен с напрежение.
Отпускам се дълбоко, когато лежа преди заспиване. Обикновено лежа изпънат по гръб с ръцете отстрани на тялото. Но след вертикалната черта ми се появи странната необходимост да кръстосам краката си и да лежа така.
image
Не беше неудобно, но не мога да кажа, че имах някакви особени впечатления.
На следващата вечер отново опитах вертикалната линия. Този път напрежението беше осъзнато, затова не ми пречеше и можеше да бъде управлявано. Да осъзнаеш нещо е голяма сила.
След това направих отново позата с кръстосаните крака, но с лека промяна.

image Да, ето това беше голям пробив! Пълен покой от самосебе си. И никакви мисли, пълна липса на мисли. А това е едно от най-трудните неща на света. Опитайте и ще видите. Само една минута запазете мълчанието в ума си, без да спите, будни и в съзнание. Това е толкова трудно! Мислите са безкраен поток, а лежането в тая поза ги спира.
Отделно от това усещах движението на енергиите из тялото си. Така можах да разбера как се движат енергиите из самия символ. 
А най-интересните неща тепърва се задаваха. Едното беше достъпа до етерното тяло. За първи път в живота си имах съзнателен достъп го него. Тази поза ви позволява да пребивавате във второто си тяло напълно съзнателно. Ще усетите чувство на издигане, на пълна релаксираност. Ще намерите решения и отговори на много въпроси. 
На сутринта се събудих освободен от много неистини и напрежение.
Магура-йога е велика!

П.П.: БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ. НЕЩАТА, КОИТО РАБОТЯТ, СА ЕФЕКТИВНИ, А ТОВА МОЖЕ ДА БЪДЕ ОПАСНО, АКО НЕ СЕ РАБОТИ ПРАВИЛНО С ТЯХ!!! ДАЖЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА НЕ ОПИТВАТЕ. 

Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
17



1. malchaniaotnadejda7 - Здравей, Кириле!
29.06.2011 11:33
Това е коренно противоположното на едно мое преживяване преди години.:) Концентрирах всичко в малка светеща точка, докато "видях" тъмнината и се "прибрах" в тази "точко". Започнах де се движа със страхотна скорост и безкрайно. :) Изпитах тотален хлад и "безвремие", ако мога да го обясня с думи. Лошото е, че след това "пътешествие" не помнех нищо, освен, че го прекъснах съзнателно, защото бях малка и се уплаших, че не мога да се върна.:) Не знам, какво е било. Исках "да разбера" безкрайността... Трая около 3 часа. Оттогава не съм имала подобни експерименти. Но фигурите на Магура не са шега. Внимавай! Поздрави и благодаря за споделеното!
цитирай
2. kikowsky - Да, на място коментираш.
29.06.2011 11:37
За точката мисля, че е било концентрация. И аз веднъж опитах с точка. Ама не ми беше много силна концентрацията. Иначе трябвало да се получи излизане на душата от тялото и усещане за влизане в точката.
И да предупредя за фигурата с разперените ръце. Всичките енергии по нея се стремят да текат към вертикалната линия. Това довежда до изтръпване на крайниците. Предполагам, че това може да е опасно. Повече от няколко минути в тая поза могат да бъдат опасни.
Но тя дава шанс да погледнеш мястото, към което си се запътил. Тогава е много по-лесно да извървиш нормалния път.
А и все още много малко знам :)
цитирай
3. ferdi - Доста интригуващо. . определено ще ...
29.06.2011 13:29
Доста интригуващо.. определено ще се опитам да го пробвам! Само.. като казваш кръстосани крака - имаш предвид по-скоро сгънати в коленете и опрени един в друг в стъпалата (като фигурата) или просто кръстосани?
цитирай
4. kikowsky - Както е на фигурата.
29.06.2011 15:22
Сгънати в колената и поставени, както е при "седенето по турски".
цитирай
5. tzarkarui - Това ми "мяза" малко на ...
29.06.2011 23:38
Това ми "мяза" малко на "Стрелата на РА" - http://www.viewzone.com/arrow.ra.jpg
http://www.viewzone.com/mystx.html
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2579927
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930