Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2011 13:35 - Шахмат
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 5480 Коментари: 13 Гласове:
38

Последна промяна: 19.01.2017 15:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Нещата започнаха да стават все по-субективни и затова не намирам за особено подходящо да ги публикувам.
Кгато бях малък, не ми е правело впечатление или е съм обръщал внимание. По-късно, когато бях въвлечен в тези неща, започнах да видам една невъобразима подредба. Много пъти се случват привидно случайни неща: някой казва или прави нещо, прочиташ едно, чуваш друго, виждаш трето. По една или друга причина се оказваш на едно или друго място в привидно безпредметен момент. Мислиш си, как можа да стане еди-какво-си, сега щях съм еди-къде-си, но точно къдетоси виждаш нещо. Минава време и осъзнаваш как то се вплита перфектно в нещо много по-голямо. В някакъв невъобразим по мащабите си план, който се изпълнява идеално. План, който е граден най-малкото с хилядолетия.
В началото, когато започнах да осъзнавам, че отделните събития не са случайни, макар и много пъти да не са ми харесвали, в представите ми изникнаха надчовешки същества, които "играят шах". Може би, защото по онова време играех шах с програма и се впечатлявах как играе компютъра - много пъти бяз всякаква привидна логика, но по-късно се оказва, че много добре си е подредил нещата.
Това виждам и в отделните събития, когато успея да ги свържа помежду им. Хладна, напълно лишена от емоции, логика и последователност. Толкова дълбока, че почти се слива с естественото, с природата, но могат да се доловят разлики. Огромни поредици от безпогрешни ходове на съвършени умове. План, на който никой и нищо няма да може да попречи. План, на който е заложено всичко - или всичко или нищо. В името на изпълнението му често се играе в полза на противниците, правят се привидно неприемливи жертви... Накрая виждаш, че всичко е било за добро.
Преди доста време излезе информация, че първите в света шахматни фигури са намерени в България. А имам основания да смятам, че праформата на шахмата е магурска. Там има избразени пространства под формата на шахматни полета и множество символи, които показват движението на енергиите по полетата. 
Отделно, комплексът има техническата мощ да реализира множество мисловни построения. Под онова, което изглежда като естествени образувания, има съоръжения за работа с огромни енергии. Част от такова съоръжение, но разрушено, са вкаменените тръби.
Съвсем наскоро, когато Луната беше най-близо до Земята, видях голямо и ярко светещо симкаво кълбо на Кръга. Кълбото много прилича на звездата от един мой сън. Но в съня имаше и звук и вибрация и топлина. 
Интересен звук се появи вчера сутринта в Белоградчик. Три поредни много силни гръмотевици се разнесоха, та чак разтресоха къщата и ме събудиха. Обикновено, гърмът има силата да разтърса, само когато е станал наблизо. Но те са били еднакво силни в целия град, което не е естествено. Освен това нямаше тътен. По-късно научих, че не е имало и светлина. 
Чувал съм експлозии от Томахоук, когато беше войната в Югославия, защото няколко от тях паднаха при нас. Експлозиите бяха много силни и сградите се тресяха, но имаше и тътен. А вчерашните гърмежи бяха тотално особени. Нито от мълнии, нито от взривове. Повечето хора бяха склонни да ги определят като взривове, все пак. Но има голяма разлика. Първият беше най-силен. Другите следваха през около секунда-две, като всеки следващ беше все по-слаб.
В съня ми звездата показваше началото на ново време, когато старите нрави и ценности (гнилите) ще си отидат и ще дойдат нови, много по-съвършени. Тази звезда ще се роди над Белоградчишкия разлом. За него се казва, че е Малката Шамбала и, че скоро предстои да се активизира. Смятам, че това вече се наблюдава.
Тук вече са създавани хора - поне веднъж. Сега предстои да се направят новите хора. До там водят ходовете на шахматистите, а те имат всички необходими средства за това.
Всеки ще се окаже в правилното място на правилния момент.
Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
38



1. karambol5 - Мога спокойно да кажа, че това е н...
04.05.2011 13:47
Мога спокойно да кажа ,че това е най-доброто нещо ,което си писал . Толкова е истинско ,че за хора ,които не проумяват докрай този хилядолетен план ,дори плашещо :)
Поздрави за пореден път
цитирай
2. kikowsky - Наблюдавам как Белоградчик започва да прибира
04.05.2011 13:50
населението си обратно, защото тук е едно от местата, където ще се оцелява.
Всъщност, почти напълно е само донор на население - нашите гени постоянно се разпращат навън да окултуряват, защото не можеш за дълго да имаш правилно генетично построение далеч от източника на вибрации, който ги е създал и ги поддържа здрави и жизнени.
Този района дори по времето на социализма не е могъл да бъде развит икономически. Въпреки огромните си дадености, дори туризмът не може да тръгне, а на други места два камъка имат със съмнителен произход и привличат милиони. Районът на Белоградчик е резерват, затова е така. Самото име на града е с древни корени и означава мястото на светлината - откъдето тя струи. Но е разбираемо добре на български, защото езикът ни е още от ония времена - времената на първите хора.
Но сега започва връщането.
цитирай
3. kikowsky - Благодаря ти, Карамбол :)
04.05.2011 13:54
Аз съм избрал да не се мятам и да не го отричам. Не го разбирам клой знае колко, но и ми е извън капацитета. Само се изпълвам с възторг и удивление. А може и да е трябва :)
цитирай
4. kikowsky - Благодаря за загрижеността :)
04.05.2011 13:59
анонимен написа:
Всяка фантазия си има граници. Лекувай се. Спешно!

цитирай
5. kikowsky - Ела само да видиш тръбите,
04.05.2011 14:00
да видиш местата, където личи как са дялани скалите, да видиш как вълните на цяло езеро стоят като замръзнали и ред други неща :) Светлините в небето и много още.
цитирай
6. анонимен - съвсем тематично те поздравявам с любимото си стихотворение
04.05.2011 14:21
ШАХ СЪС СЕБЕ СИ
От скука или пък от страх,
от самота ли - сам не зная,
ала веднъж започнах шах
със себе си сам да играя.
С ирония или с тъга,
присъщи само на затворник,
отворих пъстрата дъска
и себе си строих отгоре.
Сам себе си-и чер, и бял.
Сам себе си-и цар, и пешка.
Сам себе си - ведно събрал
победата със свойта грешка,
А после? Как да ги следя?
С коя от двете половини?
Как себе си да победя?
От себе си как да загина?
Най-мъчен шах! Ужасен шах!
... И грохнал, оглупял и потен,
накрая сам си изкрещях:
- Туй шах ли е, или живот е?
Нима и там тъй раздвоен
на "чер" и "бял", на "цар" и "пешка"
човекът - онзи вътре в мен -
сам себе си не бие тежко
с най-непрощаваща ръка?
О, шах на самотата късна,
самоизтребваш ни така,
дордето пъстрата дъска
не издържи и всичко пръсне!

Дамян Дамянов
цитирай
7. ferdi - :)
04.05.2011 14:21
Много хубав пост Кико! :) И аз последната година започнах да виждам връзката между всичко, което някога ми се е случвало.. и не-случайностите (в които винаги съм вярвала).. сякаш започна лека полека да се показва дълбокия смисъл зад всичко и успоредно някак започнаха да се изчистват много много стари, дълбоки и неосъзнати рани.. определено по всичко личи, че времето идва :)
цитирай
8. kikowsky - Голяма радост е да видиш, че всичко е свързано по много задълбочен начин.
04.05.2011 14:25
ferdi написа:
Много хубав пост Кико! :) И аз последната година започнах да виждам връзката между всичко, което някога ми се е случвало.. и не-случайностите (в които винаги съм вярвала).. сякаш започна лека полека да се показва дълбокия смисъл зад всичко и успоредно някак започнаха да се изчистват много много стари, дълбоки и неосъзнати рани.. определено по всичко личи, че времето идва :)

Много пъти на човек му се иска да стане едно, а не друго и тъжи, че не е станало неговото. После минава време и се оказва, че е било за добро. Понякога съм мислел, че би било по-добре, ако предсварително знаех, ама сигурно не трябва.
цитирай
9. kikowsky - Добри наставления.
04.05.2011 14:30
анонимен написа:
Ако искате да виждате другите предмети вярно -
първо съзрете вярно своето си око.
Не с око, а чрез него вие трябва да гледате,
за да виждате всички предмети, недостъпни за окото.
Ако искате вярно да говорите други думи -
нека се научат първо на това езикът и устните ви.
Не с език и устни, а чрез тях трябва да говорите,
за да съумеете да изречете думите, които са им недостъпни.
Но когато започнете вярно да виждате и вярно да говорите,
няма да видите нищо, освен себе си;
няма да изразите нищо, освен себе си.
Дотолкова, доколкото във всички предмети и по- нататък,
във всички думи и по- нататък- зад тях,
се намирате самите вие- и зрители и оратори.
И ако след всичко това пред вас се изправи светът- странна загадка,
то е само поради това, че вие самите сте също такава загадка.
И ако в резултат собствената ви реч ви се стори прискърбен лабиринт,
то е само поради това, че самите вие сте безсмислен и тъжен лабиринт.
Оставете всичко така, както си е и не се трудете да го променяте.
Та нещата изглеждат такива, каквито изглеждат,
само поради това, че вие се показвате такива, каквито изглеждате.
Те самите не виждат и не говорят
- вие им придавате и реч и поглед.
Не очаквайте нещата да хвърлят завесите си.
Своите хвърлете- и нещата ще се разкрият.
И не ги молете да си разчупят печатите.
Разчупете вашите- и никакви печати няма да останат.


Ама има ли някой, който наистина да ги е изпълнил? Аз съм опитвал, но не знам дали не става дума за поредни заблуди.
цитирай
10. kikowsky - Съгласен. Какъвто е изворът, такова е и течението.
04.05.2011 14:54
анонимен написа:
Вашето Аз – това е съзнание на битието,
тихо и безтелесно, станало гласно и телесно.
То е неясното във вас, станало ясно,
и невидимото- станало видимо;
така че гледайки, вие можете да виждате невидимото,
а слушайки- да чувате нечуваното.
Но все пак вие сте свързани с очите и ушите.
Дано не ви се случи да гледате с очите,
дано не ви се случи да слушате с ушите
- тогава няма да видите и чуете нищо.
И просто размишлявайки в пределите на Аз-а,
пораждате океан от мисли, вълнуващ се в главите ви.
Този океан е създание на вашите Аз,
в които са се сляли в едно самият мислител и мислите, като резултат.
И ако в мислите ви се разкъсват, удрят, жилят, знайте:
именно Аз- ът е снабдил с нокти, лапа, жило.
Способното да дарява е способно и да взема.
И просто разсъждавайки в Аз- рамките,
живот давате на мощна маса думи,
а всяка дума означава предмет,
а всеки предмет е свят,
а всеки свят е от космоса частица.
И този космос е създаден от вашия Аз,
в който са се сляли в едно и създаденото и неговият създател.
И ако във вашия космос живеят палави бесове,
знайте: единствено Аз- ът е този, който ги е пуснал.
Вашето Аз е този първоизточник,
от който произтичат всички понятия, там се и завръщат те.
Какъвто е изворът- такова е и течението.

цитирай
11. karambol5 - населението си обратно, защото тук ...
04.05.2011 16:00
kikowsky написа:
населението си обратно, защото тук е едно от местата, където ще се оцелява.
Всъщност, почти напълно е само донор на население - нашите гени постоянно се разпращат навън да окултуряват, защото не можеш за дълго да имаш правилно генетично построение далеч от източника на вибрации, който ги е създал и ги поддържа здрави и жизнени.
Този района дори по времето на социализма не е могъл да бъде развит икономически. Въпреки огромните си дадености, дори туризмът не може да тръгне, а на други места два камъка имат със съмнителен произход и привличат милиони. Районът на Белоградчик е резерват, затова е така. Самото име на града е с древни корени и означава мястото на светлината - откъдето тя струи. Но е разбираемо добре на български, защото езикът ни е още от ония времена - времената на първите хора.
Но сега започва връщането.

Кико - такаква беше политиката на социализЪма . Поради тази простичка причина района не е развит икономически . Къде ,къде по-важно беше да бъдат създадени неща,които ни тровят и сисипват .
На други места на два съмнителни камъка пари се изливат. Истината е ,че онзи ,който не цени онова,което има , ще бъде отхвърлен .А онези ,които съсипват историята ни ,ще си платят за стореното . Това е неизбежно също както изгревът на Слънцето от изток .
И да - няма как да вирееш далеч от онова място ,което те е създало и те дарява със здраве и жизнени сили .
Чудо е ,че всичко около Белоградчик е запазено почти непокътнато .
цитирай
12. bven - Абсолютно си прав:
04.05.2011 21:59
Всеки ще се окаже в правилното място на правилния момент.
Няма нищо случайно - всеки ще го разбере по свой начин, когато дойде времето. А то върви с огромна скорост!
Поздрави за навременната информация!
Хубава вечер!:)
цитирай
13. bojo12345 - Честит Гергьовден !
06.05.2011 20:05
Весели празници!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2572049
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031