Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2011 09:26 - Устройства за казване на АУМ
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 4799 Коментари: 9 Гласове:
36

Последна промяна: 19.01.2017 15:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  А и на други мантри.

Веднъж ми се случи да наблюдавам как цялата повърхност на Рабишкото езеро (точно до Магура се намира) стои в
замръзнали триъгълни вълни и стоя така през цялото време, докато бях там - около час. За да се получи това явление, е необходимо през цялото време някакъв източник с изключителна стабилност и постоянство да излъчва трептения с определена честота. Най-вероятно е да се намира под земята или на дъното на езерото.
Отделно от това, забелязах, че целият Белоградчишки разлом има много правилна форма, която
точно съответства на една от фигурите от Магура.
image
Не стига това, ами има и следи от изкуствена обработка на Белоградчишките скали, да не кажа, че целият масив е изкуствено оформен. Един от най-ярките примери е "образувалата се" пещера Лепеница. Образувала се е,
ама с чужда помощ. За всяко нещо казват, че е естествено образувание, пък то на място личи как са сечени камъните.
За да се направят всичките тия неща, е необходима енергия. При това насочена и управляема. А това става чрез генерирането на трептения.
Случайно или не, миналата седмица попаднах на
останки от древна инсталация. При нея личат множество тръби, като всяка е със собствен профил, диаметър и дебелина на стените. Дори и плочите и листовете са със индивидуални размери. Това очевидно е много различно от съвременната ни промишленост, която се стреми към уеднаквяване на формите и размерите, за да се намалят разходите за производството. При древната инсталация всичко е правено с точно необходимите форма и размери. Личи къде в камъка са минавали съвсем тънки тръбички с диаметър от 1-2 милиметра, докато най-голямата известна тръба от групата е с отвор около 25 сантиметра. Построението на тази инсталация е били изключително сложно, защото отделните елементи са разположени в пространството под най-различни ъгли. 
Докато големите тръби са се крепяли от собствената си якост, то за тънките това не е било възможно, а е било важно да запазят формата и разположението си. Затова цялата инсталация е била засипана с нещо, което сега се е превърнало в бял пясъчник. Но не точно. Защото белият пясъчник всъщност стои леко жълтеникав, а този, в който са артефактите, стои бяло-сив. Моето лично мнение е, че първоначално това е било вид мазилка или бетон. В този "пясъчник" дори няма пластове, монолитен и хомогенен е. 
Белият пясъчник се намира върху сравнително ограничена територия - едва няколко километра по дължина и няколко стотин метра в ширина. Площта, върху която се намират скалните блокове, съдържащи артефактите, е малко по-малка от тази на блоковете от бял пясъчник изобщо. Това е било огромно съоръжение.
Допълнително към това, дебелината на пласта бял пясъчник е малка - само няколко метра, докато тази на червения пясъчник е няколко стотин метра. Освен това, червеният пясъчник обхваща огромна територия. Мога да заключа, че белият пясъчник, в който се намират артефактите, не е с наносен произход. Ако беше такъв, не би могъл да съхрани тръбите. Те са предимно от желязо и биха ръждясали напълно само за един-два века. А положението не е такова, защото са живели достатъчно дълго, че да се вкаменят. Знаем, че вбетонораното желязо е добре защитено от корозия, при положение че покриващият слой бетон е достатъчно дебел. Мисля, че точно това е направено и с въпросното съоръжение.
Личната ми убеденост е, че такова сложно и грамадно съоръжение си заслужава да се проектира и строи, само ако е генератор на енергия. Всевъзможните профили и диаметри на тръбите ме карат да мисля, че е работило с трептения, като в определени етапи е изменяло честотите им и така е добивало енергията. Вероятно е бил възможен и обратният процес - да поражда трептения с точно определени характеристики.
Определено точно такова нещо караше водата в Рабишкото езеро да стои като замръзнала в продължение на един час поне. С точно такова нещо могат да бъдат издигани планини и разцепвани земни плочи по точно определен начин. Точно с такова устройство можеш да обработиш дестки квадратни километра скали и да им придадеш желаната форма. 
Иде ми да го нарека Устройство за казване на АУМ, макар да може да "изрича" и други мантри.
Смятам, че под Кръга има зала, в която се помещава нещо подобно.
Тук и тук.

Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
37



Следващ постинг
Предишен постинг

1. razkazvachka - Мнооооого интересно!
14.04.2011 11:40
ТОВА трябва да влезе в туристическите брошури за Магурата и Балоградчишките скали.
цитирай
2. kikowsky - Чакай, чакай малко :)
14.04.2011 11:49
Първо да намерим вход към "машинното", че да няма хър-мър :) То не че тръбите оставят място за хър-мър, ама все пак :)
цитирай
3. panazea - Трябва да се посети това място
14.04.2011 13:21
и да се пробва ?! Аумммммм !
http://lyricstranslate.com/en/asato-ma%EF%BB%BF-sadgamaya-vodi-ni.html
цитирай
4. kikowsky - Представяте ли си
14.04.2011 14:30
безграничните възможности на такова устройство? Но не мисля, че са оставени на произвола :) Щом поработват от време на време, значи има кой да ги наглежда. Едва ли може да се стигне до тях без покана :)
цитирай
5. panazea - Ще се телепортирам , колко му е !
14.04.2011 16:00
Без това си летя на сън !
Няма прегради пред човека!
цитирай
6. kikowsky - Знам, че звучи налудничаво, но
14.04.2011 17:34
няма да мине много време и ще ги видя :) От месеци имах усещане за метални детайли в скала и ги намерих :) А от някое време знам, че предстои да видя и подземия.
цитирай
7. panazea - Киковски , човек има осезания за тайнственото .
14.04.2011 18:55
Защото се изследва само материалната природа , но не и вълновата природа на нещата! Тайнствено е всъщност пропуск на науката .
Което не могат да обяснят , не значи че не съществува .
И като се прибавят и враговете на човешкия род , които съзнателно скриват откритията , за да продължи вечно тяхното господство .
Ти знаеш , какво да ти го казвам!
цитирай
8. men - Преминаваш в жанра - ненаучна фантастика.
19.04.2011 19:23
"Докато големите тръби са се крепяли от собствената си якост..." - тогава земно притегляне не е ли имало или са игнорирали с магнитни вълни?

Хубаво - да приемем, че инсталацята е оставила следи, но другите материални системи де са отишли - изпарили са се от песокот? Щом металите, които са по-уязвими от силикатите и са оставили следи, защо няма никакви други следи
от магурски изблици и бъдещи податки за разпалване на въображението?
цитирай
9. kikowsky - Може да не е имало нищо друго,
20.04.2011 08:47
освен тръбите. За тях поне е сигурно, че са били.
А сега малко механика :) Много е важно отношението на дължината към размерите на напречното сечение. Именно напреченото сечение се съпротивлява на огъванията и усукванията. Широките тръби не са достатъчно дълги спрямо диаметъра си, за да се огънат, затова се крепят от собствената си якост. Тъничките тръбички са имали огромна дължина в сравнене с диаметъра си, поради което лесно са могли да се огъват и усукват. А е трябвало да запазят точно определена форма и размери.
В неделя ходих пак и видях следи от мед - окиси. Имало е и мед. Вероятно и много други неща.
А сега нещо за твоя жанр - неразбиращо мрънкане и стеняне без оглед на всякаква логика, без замисляне и без никаква научност, а само претенции. Ето това си, макар да претендираш за съвсем друго.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2572025
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031