Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2011 11:21 - Трите звезди от рисунките. Кой от къде е?
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 8080 Коментари: 5 Гласове:
13

Последна промяна: 19.01.2017 15:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Понеже вече е време да се каже. А дълго отбягвах.

Отбягвах, защото имам няколко същности, които са в несъгласие.
Едната иска да съм "естествен" - появил се еволюционно тук на Земята. Друга иска духът ми да е земен. Трета знае, че е дошла от звездите. Четвърта желае да живее вечно, макар и чрез различни тела. Пета е Буда.
Но независимо от това вече се събра достатъчно виждане и разбиране по въпросите. Едно четох в книги, друго в блога, трето из нета изобщо, а четвърто се раждаше направо вътре в мен. А най-значимият до момента източник остават рисунките от Магура.
Пътят, който извървявам, не е случаен. Едно по едно нещата се разкриват пред мен и се навързват в стройно построение.
Ето, преди време гледах Юпитер на небето и виждах как лъчите му наподобяват една от фигурите от Магура. Присветна ми, че някои от фигурите представляват и съзвездия, освен всичко останало. Припомням постинга си
"Магурско небе. Съзвездия". В него особено ценно е следното изображение:
image
Това е част от съзвездието Орион.
image
И сами можете да се убедите, че почти всички "телесни" рисунки от пещерата имат точно тази конфигурация. 
image image image   Съзвездието Орион е особено характерно с колана си. Колан виждаме при всяка женска фигура от пещерата. 
А рисунките описват родословие - родословието на човечеството. Може би не на всички раси, но поне на бялата. То започва от трите "божествени" същества. Можете да видите постинга
"Божественото начало (началото на промисъла) в магурските рисунки".
А самите божествени рисунки са силно свързани с Луната. Тя е показана като божия инструмент за създаването на живота. Има множество предположения, че тя не е естествен спътник на Земята. Един от указателите, че това е именно така се намира в
магурската астрономия, където земната година би следвало да е по-продължителна с два месеца, но прибавянето на Луната към системата я скъсява и я прави колкото е сега. Следва да се добави, че Луната е оприличавана на оловно котле и, че при удар кънти като камбана. Да, Луната е куха, покрита е с оловна обвивка, за да е недосегаема вътрешността й за радиацията и други въздействия от космоса, и е долетяла до тук. А в нея са отците ни. 
Трябва да се отблежени, че на територията на страната ни съществуват
два грамадни, еднакви по форма и вписани центрично един в друг геоглифа с форма на магурския символ на пълната Луна и на инструмента на сътворението. Това е рисунката от пещерата:
image
А Белоградчишките скали формират едната половина на окръжността на по-големия геоглиф. Припомнете си формите им. Сред тях има и хора и животни. Скалите са матрицата, по която е правен животът. Това се осъзнава още по-добре, като се покаже, че оформлението им е изкуствено. Например, смятаната за "образувала се" пещера Лепеница се оказва дялана, но толкова изкусно, че технологията не мога и да си я представя.
Съвсем до Лепеница има един комплекс от скали, които много напомнят на огромен слънчев часовник. Там намерихме една страхотна скала-гъба.

image
И нека след тази снимка спрем да говорим за изветрвянето като причина за оформлението на скалите. Какво, вятърът е духал само от едната страна ли, или пък дъждът е валял само от една посока? До тук с глупостите. Време е за просветление.
А пък съвсем близо до тази гъба има малко светилище:

image
Изграждането му е такова, че наистина е изпълнено със светлина светилище. Има си има и олтар, който изглежда като "естествена" скала. Само че пясъчниците нямат вътрешни кухини. Още, кгато е натрупван наносът, той е подреден плътно. А след това не търпи ествествено оформление на кухини, защото е крехък и ронлив. 
Като се добави, че в Магура е описано не само човешкото "пръкване" на света, развитието ни, пътищата ни, но и генетиката ни (там се говори поне за X и Y хромозомите), то изводите стават много красноречиви. 
Телата ни определено не са земни и не са продукт на еволюцията. Телата ни идват от космоса и то от трите звезди. Поне на белите хора. Защото не всички хора са еднакви, нека не се лъжем. За семитите Зекария Сичин твърди, че са робите на извънземните от Нибиру. Хитри, пресметливи, егоистични, алчни, променящи формата си, прикрити и коварни. Целящи световна конспирация и потисничество. Аз се съгласявам с тези му изводи напълно. Други трърдят, че са потомци на пришълци от Сириус, а трети - от други звезди. И аз съм съгласен, че не сме с общ корен. Телата ни не са еднакви. И следването на тялото ни прави различни. А и по дух не сме еднакви. 
Точно по нашите земи "бог" е слязъл, за да ни сътвори. Точно тук е оставил и учителите, които все още са активни и предлагат обучение за търсещите го. Тук е записал и цялото знание на света. Затова е толкова съвършено - минималният брой символи, даващи всяко знание според начина на четенето им. Затова и местните народи са били пример за сила, развитие и просветителска дейност. 
Дионисий прави поход до Индия, където просветлява местните примитиви. Затова в Индия се намират рисунки, подобни на магурските (
постингът е тук):
image
И затова в Тибет има също магурски рисунки (постингът е тук):
image
image
Будизмът е традиция за съхранение на магурскто знание. А християнството е религия, която произлиза също от това знание. Защото в Магура всичко произлиза от три начала, а божественото начало има три лица. 
Тялото ни може да е смъртно и преходно, но е най-добрият тукашен носител за душата ни. В тяло на животно нямаше да имате такива шансове за развитие и усъвършенстване. Не се кланяйте на тялото но, но не го и презирайте. То ви е нужно сега и е най-доброто, с което можете да се сдобиете при прераждане. И е съвършено. Ако живееше прекалено кратко, нямаше да може се постигне особено много чрез него и мотивацията на духа би се сринала. Ако живееше твърде дълго, духът би се помотвал и би си оставал инфантилен.
И ето,
taidzi казва много по въпросите за телесния ни произход от Орион, но мисля, че изпада в крайност, като твърди, че целта им е да бъдем поробени. 
Когато космосът зпочва да осъзнава себе си (
"С малко думи за нещата"), той трябва да достигне и до нашето създаване, за се осмисли възможно най-пълно. И това става чрез пордица от създавания - на все по-плътни същества, който след определен момент ще започнат да стават все по-безтелесни, защото опитът и поуките от телесното ще бъдат извлечени (статия по въпроса). И, ако създадоха телата ни от Орион, то е било, за да се заселят в тях душите ни, а не, за да робуваме. Но ако акълът ни е толкова, че да станем роби на тялото си, то проблемът си е наш, не на Орион. А в Магура казват да не се прехласваш нито по телесното, нито по менталното, защото и двата пътя до никъде не водят (статията тук). Дишите ни са вселенски и само от тяхното ниво на развитие зависи роби ли ще сме или някакви други.
И като звършване искам да кажа, че през лятото над Белоградчик имаше десетки НЛО в продължение на няколко седмици. Светлини бягаха нощем по небето с невъобразима скорост или пък се движеха съвсем бавно. Една от тях дори за секунди стана ярка колкото Луната, а после се сви до миниатюрна точница и изчезна. Повечето бавнодвижещи се идваха откъм Магура или отиваха натам. Вижбдаха се дори при плътна облачност - летели са много ниско.
През есента имах огромна поредица от сънища, в които небето се изпълваше със стотици движещи се светлини, които се подреждаха в невъобразими формации и извършваха невероятни хармонични движения. Колкото повече навлизам в магурското знание, толкова повече се появяват те. От сънищата си разбрах, че ще бъда проводник (един от всичките) на идването им. Не идват, за да ни отрежат главите, не се бойте. Винаги са мгли да го направят. Просто е крайно време да се развиеме. 
И най-накрая - да осъзнаеш всичките си същности и да прекратиш противоборството помежду им - това е просветлението. Да си наясно откъде идваш, кой си и накъде отиваш. 

Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
13



1. kikowsky - И нека никой не се сърди, ако не разбира написаното в статията.
19.02.2011 11:22
За да се разбере, трябва да се прочетат поне и останалите статии.
Благодаря!
цитирай
2. анонимен - blagodaria
20.02.2011 00:24
s tozi posting nai podrobno otgovorihte na vuprosite mi.neka vseki sledvasht bude iasen i razbiraem za malko znaeshtite kato tozi prost.ne se pritesniavai da kazvash za sebe si kakvoto si e.i da ne go kazvash te vseznaeshtite pak shte ti lepnat niakoe prilagatelno za kukovtsi.
:)priitani sunishta.
цитирай
3. kikowsky - Радвам се, че
20.02.2011 08:26
съм отговорил изчерпателно и разбираемо. Точно това исках да направя :)
цитирай
4. karambol5 - Наистина си е необходимо връщане ...
21.02.2011 09:39
Наистина си е необходимо връщане към другите постинги .
Добре си обяснил наистина ;)
цитирай
5. анонимен - chudesno napisano
01.08.2011 11:39
blagodarsko
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2581899
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930