Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2011 12:28 - Вселенското число 108 в божествените фигури от Белоградчишко
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 5262 Коментари: 9 Гласове:
51

Последна промяна: 19.01.2017 15:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В по-предния си постинг "Възможно ли е чак пък толкова?" и сам се чудех възможно ли е наистина върху земната повърхност да са разположени две огромни "естествени" магурски фигури, които са напълно еднакви по формата по формата си, но с огромна разлика в размерите. Оказва се, че не само е възможно, но и че в тях е въплътено числото 108.
Ето това е по-голямата фигура:

image
image
Изглежда, че размерите й не се четат добре, затова ги описвам: кръгът е с радиус 13.5км, като центърът му лежи по средата на линията - на по 33.34км от двата й края.

Отдолу е Кръгът от Върбовската глама:

image
  image
Размерите му са: Кръгът има диаметър от 125м, като центърът му лежи върху средата на вертикалната линия - разположен е на по 183м от двата й края. Дължината на цялата линия е 366м.
Центровете на двата кръга съвпадат - фигурите не просто са еднакви по форма, но имат и общ център. 
Отношението на диаметрите на двата кръга е 27000/125 = 216, а от своя страна 216/2 = 108 - вселенското (божественото) число. За числото 108 съм писал не една статия, но то просто присъства във всяко едно нещо. Това не е случайност, защото живеем в триизмерен свят, където изначалните комбинации (естествени състояния) са 108 на брой.
При тези фигури се наблюдава нещо интересно: те са горе-долу перпендикулярни една на друга, като преходът от голямата към малката е чрез концентриране в по-малки размери и въртене по часовниковата стрелка. Преходът от малката към голямата е чрез увеличаване на размера и въртене обратно на часовниковата стрелка.
Какво означава това? Мисля, че означава следното: когато искате мислите (промисълът) да се материализира, то използвате въртене по часовниковата стрелка, което поражда уплътняването им и "вмъкването им" в конкретно "тяло". Ако искате да премахнете нещо, то въртете го обратно на часовниковата стрелка, което ще предизвика разграждането му и дематериализацията му. 
Ако логиката, наблюдавана в тези две фигури не се ограничава само до тях двете, то следва в центъра на Кръга от Върбовската глама да се намира още една фигура със същата форма, но извъртяна на почти 90 градуса по часовниковата стрелка и с диаметър на окръжността около 60см. Този артефакт ще бъде обект на бъдещо търсене.
Възможно е да има и още по-голяма фигура, като диаметърът на нейната окръжност следва да бъде 5832км.
Накрая едно от най-важните неща: тази фигура означава следното - божията промисъл (Т) се концентрира вътре в кръга, като там се формират тези и антитези от двете страни на вертикалната линия. Възможно е да се формират и антитези на тезата и антитезата и цялото нещо да заприличва на тетралектика, но не мога да го твърдя убедено. Моят извод, който не искам да натрапвам на никого, е че от тук Бог (каквото и да е това) е сътворил света, което е описано в Магура, а много по-късно окрадено от различни религии с цел властване над умовете и душите.

Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
52



1. makont - Ами ако си прав???
29.01.2011 12:53
С всеки изминал ден става все по-интересно! Успех!
цитирай
2. kikowsky - Да, най-интересното е, ако съм прав :)
29.01.2011 13:06
И понеже в живота всичко се повтаря, боговете отново ще влязат в света ни през този район и ще направят онова, което винаги са правили - ще разделят света на светове. Хората ще попаднат в различните нови светове според мислите си.
Малцина ще се преселят в рая - на това място, но то ще бъде рай за тях. От тяхна гледна точка другите ще погинат от безбройните беди, които ще им донесат появяващите се едно след друго божества. В началото за останалите ще се грижат трите йогийски божества.
От гледната точка на множеството с пошлите мисли малцината ще погинат и в техния свят ще се възцари вечна тъма. В техния нов всят всяко инакомислие ще бъде унищожено, нищо възвисено няма да съществува повече.
цитирай
3. kikowsky - Така, започвам да си обяснявам една от ролите на всичките тези
29.01.2011 13:12
обсерватории в района - да следят за идването на божествата, за да са подготвени хората.
Имам идея и за магурско тайнство - пресъздаване на легендата за посрещането на боговете. По време на него всеки би следвало да заяви пред себе си и пред света в кой от световете желае да премине и коя собствена черта ще усъвършенства до следващото тайнство.
цитирай
4. boristodorov56 - Бъди снизходителен
29.01.2011 13:15
Интересно ми е като фантастика, но не мога да намеря никаква логика защо точно 108 е Божественото число и то написано на древно магурски.
Струва ми се, мемерките ти са понагласени към идеята ти.
Пък ако погледнем евристично - абсурдно е - може и да е вярно, но зависи доколко е парадоксално.

Наистина ли е толкова абсурдно за да го приемем за вярва хипротеза?
цитирай
5. kikowsky - Мерките може да варират в зависимост от конкретните точки,
29.01.2011 13:44
между които се мери, но вариации от 100-200 метра при голямата фигура и от 1-2 метра при малката не променят съотношението. Там няма точни репери, които да се използват, поне не и видими от спътник.
Числото 108 не е написано само на "магурски", а се среща и в много философии. Може да бъде изведено и от много съвсем материални неща.
Да, не звучи като нещо, което може да се приеме за истина, съгласен съм. Моят живот се е развил така, че за мен не са необходими повече доказателства от това.
Не желая да насилвам никого. Ако е от полза за някого, нека заповяда.
цитирай
6. karambol5 - Наистина става все по-интересно и ...
29.01.2011 16:14
Наистина става все по-интересно и по-интересно :)))
Абсолютно си прав ,че света ще бъде разделен на светове . За това две мнения няма. Така е спарведливо !
цитирай
7. makont - А това няма ли нещо общо с преминаването
29.01.2011 19:29
в другите измерения и смяна на вибрационните ни честоти. Сигурно е глупав въпрос, но и такива теории има?
цитирай
8. karambol5 - И да и не, Маконтче :))) Има няк...
29.01.2011 19:46
И да и не ,Маконтче :)))
Има няколко начина на тълкуване на казаното . Освен смяната вибрационните ни честоти има и още нещо . Повечето хора ще бъдат оставени в онзи мрак и безиходица ,който самите те са предизвиквали. Сега очаквам бум от покяли се хора от типа н Александър Томов , за които ще е манна небесна затворът .
цитирай
9. kikowsky - Браво, браво!
29.01.2011 19:55
Точно каквото си мисля, го чета от вас :) Много съм доволен.
Мисля, че наистина ще има промяна във вибрационните честоти, която ще доведе до разделението на световете. Крайната цел е всяка душа е да достигне съвършенство, т.е. трябва да бъде даден шанс на всички души, но на съответните места и при съответните условия.
В последно време прочетох много и искам да кажа специално, че в блога на Ферди има много добра информация по въпроса :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2587872
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930