Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2011 14:51 - Милан Миланов. Белоградчишки скали. Шамбала. Енергийният център на Малката Шамбала.
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 6746 Коментари: 3 Гласове:
53

Последна промяна: 19.01.2017 15:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Предполагам, че повечето от вас са чували за Милан Миланов. Представям два цитата от него. Оригиналът можете да намерите тук.

"Уверен съм, че Белоградчишките скали крият тайни, че не случайно “природата” ги е ваяла с чудновати форми. Вгледайте се в тях и ще откриете безброй фигури и образи на хора, застанали в най-различни положения, които променят своя облик в зависимост от ъгъла от който ги наблюдаваме. И не само това, в каменните фигури са изградени ясни и очертани геометрични фигури на пирамиди – с върхове нагоре и обърнати, на шлифовани вдлъбнати и изпъкнали повърхности, на вълшебни изваяни структури. Много може да се разказва за чудесата на Белоградчишките скали, но скъпи читателю не забравяй, че в книгата трябва да има място и за други чудеса. Затова ще ви кажа с гордост, какво отговориха на запитването ми за тези приказни скали. Но първо да поясня, вместо да получа отговор от АКАША ме помолиха да направя съпоставка между Шамбала и Белоградчишките скалите. Нима можех да сравнявам по величие Белоградчишки скали, с божествената и тайнствена Шамбала? Двата обекта можеха единствено да си приличат по това, че са изградени от скали с причудливи форми. Приличат си и по това, че имат изградени пирамидални скални форми, полирани стени... Нима, нима... Проста не можех да повярвам, в това, което умът ми искаше да ми подскаже. Не, това не можеше да бъде вярно. Но отговора, който последва не само, че ме изненада, но ме изпълни с гордост:
- Белоградчишките скали са “Малката Шамбала”. Там, на много голяма площ под земята са изградени ниши за пребиваване на хора в състояние на сомати. Има генна банка и писмен архив, описващ генетиката и взаимовръзките, функциите и свойствата на клетки, органи, вериги, системи и ДНК-спирали в организмите. Над “МалкатаШамбала” има Космичен транспортен център, който не функционира от 10 000 години, но съхранява различни летателни кораби. Самите надземни скали са изградени на принципа на Кайлас и са имали нейните свойства. Но днес огледалата не функционират и енергийната система е затворена за излъчване. В основата 
има само един действащ генератор, който пази “МалкатаШамбала". - В самите скали има ли монтирана техника? - Уточнихме, че “МалкатаШамбала” се намира под земята, а в самите скални образования няма нищо. Те са изградени с тези форми след продължителни и изключително точни изчисления. От получените крайни резултати се заключава, че това са най-точните формени параметри, подходящи за монтирането на огледалата и разполагането на енерготочките, в строго определена конфигурация, която да съхранява и зарежда подземната “Малка Шамбала”. След изграждането на формите, преди монтирането на огледалата и енергийните мрежи и прилежащите им звена, са изчислени и изработени необходимите съответни параметри, прилежащи към всяко отделно огледало и всяка отделна точка от енергийната мрежа."

Вторият цитат говори за енергийния център на тази система. Той е в центъра на комплекса Белоградчишки скали.

"- Пирамидите, които се виждат в скалите – прави и обърнати, са част от цялостната система огледала и енергийна мрежа. Различните пирамиди имат различна роля. Едни от тях служат като ретранслатори, други имат функцията на вътрешни малки генератори. Трети служат за междинни звена по веригата, в които се коригира интензитета на преминаващата енергийна вълна по- нататък по мрежата. В основата на целия комплекс “Белоградчишки скали”, в центъра му, се намира единственият действащ в момента генератор, който е свързан с някои от пирамидите, пренасочващи и преработващи потенциалите на излъчване."

Белоградчишките скали са се появили след разцепването на разлома. В предната статия показах кое е центърът на цялата тази конфигурация - това е центърът на окръжностите на двете еднакви фигури.

P.S. Моля ви да не оставате с впечатлението, че се опитвам да "запълня ефира". Просто нещата се случват на момента и така ги записвам тук. Така да се каже, развоят на търсенето се представя в реално време. 

Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
53



1. karambol5 - Много си прав- там е Малката Шамбала ...
29.01.2011 16:10
Много си прав- там е Малката Шамбала ;)))) Факт :))
цитирай
2. makont - Някъде бях чела,
29.01.2011 19:37
че когато настъпят големите природни катаклизми, може би идването на ангелите, според Библията, в Северозападна България ще е най-сигурното място за оцеляване. Сигурно има нещо общо с това, дали в Белоградчик не са концентрирани така наречените "Избрани". Имам приятел от там, работи в София, също е прекрасен човек, рисува, пее, пише стихове, а е стоматолог. Личи си, че е от хората, които са "добри", с богата душевност. Възможно е това наистина да е "Малката Шамбала", тази концентрация на добри и талантливи хора с нагласата да разбират посланията на древните?
цитирай
3. kikowsky - Тук наблюдавам едно явление.
29.01.2011 19:49
Има много млади хора, които са завършили образованието си и никак не са глупави - могат да си намерят работа и да живеят на много места. Но имат стремеж да живеят точно тук. Искат постоянно да са тук, не искат да са никъде другаде. Трудностите очевидно не ги спират. И моят случай е такъв. Имам усещането, че когато съм далеч от това място, съм само малка част от себе си.
Често чета, че преди всяко прераждане душата избирала какъв живот да изживее. Може би за всички тези хора това е определящото - в определен момент от историята да бъдат точно тук.
За себе си смята, че това е вярно.
Права си и за концентрацията на хора с отворено мислене. Познавам много такива местни. Наистина много.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2571881
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031