Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2014 18:21 - За кого бие камбаната. Обама предложи на Китай да произвеждат генераторите на Андреа Роси
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 3876 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 28.11.2014 18:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
imageАндреа Роси със сигурност ще бъде Нобелов лауреат догодина. През октомври 2014 г. той успешно защити пред международна научна комисия уред с големината на химикалка, който за месец създава топлина от 1,5 мегаватчаса, което е един милион пъти повече от възможността на която и да е химическа реакция в този обем.                                      image                                                             Оказва се, че Обама предложи на Китай да произвежда генераторите на Андреа Роси (нискоенергиен студен ядрен синтез). Така Обама реже Русия от китайския пазар на газ.                                    

16 Октомври I публикувано на FB статия "Цената на петрола го свалят студен ядрен синтез."

Идеята е, че инженерът Андреа Роси успя да създаде устройство E-SAT, генериране на огромно количество топлина, и че Комисията от 6 професори, физици са потвърдили този зашеметяващ класически научен факт.

На следващо място, появата на E-CAT може коренно да промени енергията на планетата, включително и разрухата на страната, производство на въглеводороди. Всичко зависи от това как САЩ измъкна ръцете си на генератора Rossi, ще се възползват от тях.

Последните събития напълно потвърдиха моите предсказания.

Вие със сигурност не сте забравили, че в началото на ноември срещата на върха на АПЕК се проведе в Пекин. Нашата преса да обрисува Обама как дъвче дъвка, а Путин хвърли шал или ватенка на раменете на жената на Цзинпин. А основното събитие не бе забелязано от никой.

Агенция CNN публикува статия, посветена на срещата на върха на АПЕК в Пекин.
Тя се появява като част от делегацията на САЩ в Пекин, Обама донесе на САЩ и Китай millliardera JT Вон (JT Vaughn). Разшифроване за тези, които нямат представа: JT Вон основана Промишлена топлотехника (Industrial Heat), а през януари тази година Андреа Роси е купил всички права да произвеждат своя генератор E-CAT и неговата продажба. Това означава, че генератора Rossi дойде под пълен контрол на правителството на САЩ.

От статията: "Сложете няколко хиляди от тези тръби (генератори Русия) заедно - и ще са изпълнени енергийните нужди на света."

На срещата на върха на АПЕК в Пекин Обама оказва се извади тази карта и я тръшна на масата. Какви думи казва, Обама, CNN  не уточни. Независимо от това, че е известно, че е имало среща на JT Вон с лидера Си Цзинпин.

Страните са стигнали до решението да се създаде специална зона в Baoding (Китай) за промишленото производство на тези генератори по лиценз на Съединените щати.

През следващите години, Китай ще започне масово производство на генератори Роси, и всички водни, ядрени, топлинна енергия може да бъде изпратен в пенсия. Китай посрещне енергийните си нужди. Възниква въпросът, и след това ще трябва ли руски нефт и газ? "Силата на Сибир", може да се каже, че е починала преди раждането. В действителност, тази стъпка съкращения Обама в руските пазари въглеводороди.

На енергийният шантаж на Путин е намерен отговор.           http://glavpost.com/                           image                                                             Цената на петрола го свалят студен ядрен синтез
Анатолий Lemysh
Чудите  се защо толкова рязко  тръгна надолу цената на петрола? Не, не за това, че САЩ са с проблемите на Украйна и Руската федерация и са решили да смажат финансовата примката.Всеки спад на долара и на цените на петрола водят до милиарди пропуснати ползи от страна на САЩ и техните компании. И на арабските шейхове? Как е възможно те да намалят цената?
Позволете ми да изразя хипотезата, която поставя всичко на мястото си. Фактът, че на 8 октомври бе публикувано тази година в Европа доклад за опитите за изпитване на така наречения генератор Андреа Роси. Този доклад е бил в Русия, и Украйна напълно незабелязано. И напразно! Шест професори по физика от Италия и Швеция за 32 дни през март и април наблюдават работата на генератора Rossi E-CAT. След шест месеца най-накрая признава: това малко нещо с размерите на молив през последния месец е развило топлина за 1, 5 мегават / час! Най-малко един милион пъти повече, отколкото в състояние да произведе някаква химична реакция в същия размер! Пред светът е източник на почти безвъзмездно, абсолютно безопасна и чиста, неограничена енергия, която може да се произвежда дори на бюрото!
(Някои технически подробности целия доклад тук.:
http://www.sifferkoll.
Rossi генератор, неговата нова версия, керамично тяло има - в тръба с диаметър 2 см и дължина 20 см, а двата края прекратени с "копчета" с диаметър 4 см, за електрическа връзка. Ток трябва да нагрява тръбата. Съдържанието на реактора - 0,5 грама на никел на прах, в която водороден се инжектира под налягане, плюс някаква тайна добавка катализатор. Когато тръбата е загрял, тя започва да произвежда огромни количества енергия, много пъти повече, отколкото са били изразходвани. Температурни измервания бяха извършени непрекъснато в две много точни термални камери и записани на компютър. Други устройства фиксирани потреблението на енергия. Учените провеждат целогодишно наблюдение часовник на генератора, докато самият Роси близо до щанда не беше. Тестът се провежда от независима лаборатория в Швейцария, където той е бил заснет от стаята, която не е била дори и намек за съществуването на тайна енергийните доставки и такелаж.
Съотношението на получения изразходваната енергия за маркиран с COP. Така че, в този експеримент, средната COP е равен на 3.74. Това означава, че енергията генератора Rossi разработен в 3,74 пъти повече, отколкото е бил под влияние на топлината. Въпреки, че тя може да бъде много по-- очевидно корекция намалява производството на топлинна енергия, за да покаже процеса на контрол. Общо тръбата в продължение на 32 дни работа, произведе топлинна енергия еквивалентна на 1,5 мегават / час. Тази енергия - много, от порядъка по-голяма, отколкото може да се получи от всеки известен химичен източник в такъв обем малък реактор. Проба от горивото се проверявани за изотопен състав преди и след експеримента се използват няколко стандартни методи, включително и три независими външни групи. Измерванията показват значителна промяна в изотопния състав на праха. Процесът е E-CAT наистина променя от нивото на ядрено гориво, т.е. ядрени реакции се провеждат. Въпреки това, следи от радиация не са открити.
Професор завърши доклада си пасаж, който им дава пълна обезсърчение: "Това е - разбира се, не е задоволителна, че тези резултати са все още няма убедителни теоретично обяснение, но в резултат на експеримента не може да бъде отхвърлена или пренебрегнати само заради липсата на теоретично разбиране."
Първата публична демонстрация на E-CAT се проведе през януари 2011. И се сблъска с пълно отричане и пренебрегване на академичните научни среди. След това той проведе редица други предавания и тестове, и никога не успя да улови Rossi  в измама. В последния тест през март-apreleetogo година, са взети под внимание всички възможни коментари, направени от скептиците. Въпреки това Съветът потвърди професорите: E-CAT работи и произвежда невероятно количество топлина! С течение на годините, Русия се е преместило от Италия в САЩ, там е създала своя собствена компания и през 2013 г. е получила сертификат за удостоверяване на неговата генератор. Той прекара 2012-13 продават част от своята модификации мегават единица на неизвестни купувачи. И на януари 2014 има съобщение, че американската компания «Промишлена топлотехника» Русия придобили правата на машина Cold Fusion Енергиен катализатор, или E-котка. За старта на производството липсваше само крайният изход авторитетен научен комитет. И сега той има.
Резултатите от тестовете на всички заинтересовани страни чакат - някой, с надеждата за успех в науката, други за бъдещи дивиденти, а трети от ужас. Това не е шега: ако Русия ще доставя своя генератор колан, човечеството ще има източник на изключително евтини, чисти, практически неизчерпаема енергия. Това малко нещо може да се достави фиксиран и съоръжения, машини и въздухоплавателни средства, космическа ракета и морски лайнер. Също така следва да се има предвид, че работата по създаването на подобни устройства са в стотици лаборатории по целия свят, включително и в Украйна, и няколко групи вече обявиха създаването на своите съществуващи прототипи. Generator Роси през следващите години може да "пенсионира" атомно и хидроизолация, газ, въглища и други топлоелектрически централи, да не говорим за слънчеви и вятърни турбини. В голяма степен утихна нужда от газопроводи и петролни танкери. Променливи огромни финансови потоци опустошили страната и цели региони - доставчици на въглеводороди. И не дай Боже,всичко да премине без сериозни социални катаклизми ...
Мога да се предположи, че той е бил в очакване на взривно разпределяне между генератора на Rossi US толкова активно се отърве от своите петролни и газови ресурси, включително шистов, и да ги слее в Европа. В крайна сметка, цената на въглеводороди неизбежно ще падне. Аз също предположих, че успехът на E-CAT служи като лост за натиск върху емирства и други Катар. В края на краищата - гледате времето - физици беше публикуван доклад на 8 октомври, и почти веднага цените на петрола се втурнаха надолу.
Но за Русия това ще е много тежко.
Подробности на страниците: http://www.chitalnya.ru/work/1153533/

Дублирани тук за размисъл уважавана аудитория. http://74.ru/forum/theme.php?id=654789&p=1
Благотворителна фондация Фондация Братя Рокфелер съобщи "незабавна продажба на всички активи, свързани с въглища и петролни пясъци." Това означава, че един от най-старите инвестиционни фондове, създадени през 1940 г. с пари наследил основатели Джон Нелсън, Laurence Winthrop и Дейвид Рокфелер на основателя на Standard Oil Company Джон Д. Рокфелер, продава всичките си акции в дружествата, по един или друг начин, участващи в производството, обработка или трафик на изкопаеми енергийни източници. Някои от тези фирми включват Exxon Mobil Corp.
Според изпълнителния директор Братя Рокфелер Фонд Stephen Хайнц на това решение вероятно ще бъде одобрено основател Standard Oil. "Сигурен съм, че ако беше жив, той е хитър бизнесмен, винаги изглеждаше към бъдещето, започна да тегли средства от изкопаеми енергийни източници и да инвестират в чисти възобновяеми източници", - каза г-н Heinz се казва в изявление. HTTP: / /74.ru/forum/theme.php?id=654789&p=1
И още.
"Най-важната новина на годината" - Нобелов лауреат Брайън Джоузефсън пише в своята комментарии Nature.com ( http://www.nature.com/…/seven-дней-3-9-октябрь-2014-1.16087… ).
"Това, което е най-важната новина на годината, може би не само през последните седем дни? Ново проучване Rossi реактор. Докладът не само потвърждава изходната мощност, доста над всичко възможно в резултат на химична реакция, но и дава ясна представа за какво става ядрена реакция се извършва въз основа на значителна промяна в изотопното съотношение на Li и Ni преди и след работа. Доколкото ми е известно, модераторите се опитаха да намерят причина за блокиране на доклада, но в крайна сметка се отказаха). "                                                                                                  www.facebook.com/anatoly.lemysh/posts/625776450865092:0   image                                                             Rossi Working Behind the Scenes at US Patent Office                                



Гласувай:
7



1. gmihov - Генераторът на Роси!
29.11.2014 07:57
Това е нещо много по значимо от ДГД-ли , до които достигнах ,в периода 1960 -2014 г.
Във всемира имаме два фундаментални източника на енергия. Мощен квантов енергиен фонд, които плътно изпълва цялото пространство и концентрирани квантови източници на енергия в телата. Между тези два източни на енергия - непрекъснато се извършва обмен на кванти,движение, енергия, импулс. в съответствие с закона за съхранение на всеобщата базова същност на Вечността от която и в която произтича всичко, като структура/тяло/ от кванта до галактиките и като вечен и ненарушим природен закон.
Повече информация в gmihov.blog.bg
цитирай
2. gmihov - Генераторът на Роси!
29.11.2014 08:19
При генераторът на Роси няма ядрен разпад, поради което яма и радиационни излъчвания. в светлината на Общата теория за базовата същност на Вечността, която създадох, във връзка с директната гравитационна енергетика, най- вероятно имаме суб ядрен квантов разпад и синтез, на базата на обмен на кванти между енергийния фонд и определени конкретни структури на същността на Вечността , при активиране на и многократно увеличение на този обмен, в резултат на което имаме отделянето на големи количества топлина.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725355
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930