Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2012 12:38 - Владимир Владимирович внимание! РУСИЯ НАВЛИЗА В ТЕЖЪК ПЕРИОД!
Автор: silvaantonydon Категория: Политика   
Прочетен: 8403 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 06.05.2012 12:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

РУСИЯ НАВЛИЗА В ТЕЖЪК ПЕРИОД
Силва Дончева в-к "Торнадо" 7 март 2012 
© www.astrolog.tk Уважаеми читатели, следващия мандат на В.Путин ще е в превратен исторически момент. По-добре е да знаем това!

 

Ако Владимир Путин бързо и неотложно не започне сериозни реформи в административната, социалната и икономическата сфера в следващите години ще се изправи през много тежки вътрешни и външни проблеми. Така поредните 6 години нямат да приличат никак на предишните и ще се превърнат в един кошмарен мандат, който може да бъде прекъснат от извънредни събития.

Изборите на Русия обикновено се провеждат под знака на Риби, което показва изключителна неустойчивост и лъжовност на постиженията.  Този знак е двойнствен, объркващ и мъгляв. Затова той никога не носи честна победа. Така новото президентско управление на страната отново ще бъде крайно неясно, с явно раздвоение между думи и дела.

Владимир Владимирович ще потъне в обичайната тайнственост, твърде голяма мълчаливост и все по-голяма задкулисност. Самите избори също не са честни, открити и с категоричната воля на повечето руснаци. Риби са знак, който ръководи емоциите, чувствата и най-вече психологията на хората. Затова победите под неговото влияние са винаги резултат на тънка психологическа манипулация и директни внушения и облъчвания. Хората вижда и приемат онова, което поради силата на  огромно информационно поле припознават за истина. Това обаче е илюзия.

Знакът на Риби е и символ на самотата и непрестанното плащане на сметката за предишни грешки. Избирането на Владимир Путин за президент на Русия на практика ще доведе до все по-голямата му изолация, особено сред по-образованите и по-състоятелни граждани на Русия. Той ще запази донякъде своя авторитет сред по-обикновените хора от народа, но постепенно и там нещата ще се влошат. По време на мандата ще се използват всякакви методи за облъчване и внушение чрез различни популистки идеи. Популизмът ще се превърне в основна стратегия на бъдещето руско управление. С тази цел ще бъдат правени и различни жестове към обикновените хора, които моментно ще укрепват и държат бъдещето управление.  

Политиката на Русия ще става все по-агресивна и войнствена. Това се вижда от напрегнатия аспект между Слънцето по време на изборите и планетата на войната Марс в знака на Дева. Режимът в Кремъл ще бъде не само двойнствен и лицемерен, но вече и твърде агресивен  и дори жесток. Русия все повече ще втвърдява тона, както към собственото си население, така и зад граница.

Състоянието на страната ще започне рязко да се влошава още след октомври 2012г., когато планетата Сатурн ще смени знака си и ще се приближи до Слънцето на страната. /25 октомври 1917г./, навлизайки в знака на Скорпион. Оттам нататък Русия ще започне да се връща все по-назад към стари практики и идеи, а запазването на статуквото ще стане основна задача на управляващите.

Това обаче няма да е възможно заради общата ситуация в света и огромната банкова криза, която се очертава.

Така през 2013-2014г. година Русия ще претърпи обрат в развитието си. Това е особено видно и в хороскопа на президента Путин. Пролетта на 2014г. ще е невероятно изненадваща и драматична.

Върху звездната карта на Путин след две години се очертава един изключително неприятен планетарен кръст. Владимир Влдимирович е роден на 7 октомври 1952г. в Петербург под знака на Везни с доминация на планетата Сатурн върху влиянията на Слънцето. Кръстът, очертан от противостоянието на няколко планети е едно от най-тежките предзнаменования в астрологията. Той предвещава необратимост, катастрофалност, промяна във властта и революция. Първите наченки затова се забелязват вече и както се изрази още преди изборите зам. шефа на президентската институция Владимир Сурков; „Русия е променена и в предреволюционна ситуация”. Така почти 100 години след Октомврийската революция страната отново ще се изправи пред подобна ситуация.

Най-тежкият аспект, който се вижда в хороскопа на Путин е изключително неприятното влияние на Уран, който ще разтърси не само него, но и цялата страна.

Путин усеща тези тенденции, а и е наясно с тежкия конфликт, които предстои в света и неговата терминология затова е вече доста военна – той дори спомена в предизборна реч битката при Бородино по време Първата отечествена война на Русия от 1812г. Така той все повече ще втвърдява позициите си. И тук не става въпрос само за символична война в името на политическата победа в Русия, а за нещо много по-голямо и глобално.

Това, което ще е изненадващо в следващите години ще е външната политика на Русия. Тя ще бъде изправена през сериозни изпитания. Опитите политически да се застава на страната на правителства от Близкия и Следния Изток няма да доведат до нищо позитивно. Това е напълно грешна позиция спрямо културата, историята и духовното предназначение на Русия. За съжаление страната ще мине през такъв объркващ и неправилен етап. Това се вижда от позицията на Плутон спрямо Слънцето в знака на Скорпион. Това обаче само ще доведе до изолация на самата Русия сред развитите страни. Негласен съюз на Русия със страни от Близкия и Среден изток ще усложни и забави събитията в света, ще навреди на самия руски народ.

Съдбата на Русия, независимо дали това изглежда странно или дори невероятно, е да се присъедини постепенно към Западния алианс. Русия не може и не трябва да се разделя от Европа, защото това е пагубно за нея. Единството на страните на европейския континент под една или друга форма е исторически неизбежно и се определя от новата епоха на Водолей, в която Русия има определяща роля.

Русия и България са също дълбоко свързани страни, независимо от моментните политически игри. И тези отношения не противоречат нито на общото европейско бъдеще нито на вътрешните ни интереси. 

Това, което е интересно от астрологическа гледна точка е присъединяването на Русия в недалечното бъдеще към силите на НАТО. В света ще настъпят такива икономически и политически закономерности, които ще изискват подобни решения  и действия.

Следващият мандат на Владимир Путин ще е много тежък и той ще бъде принуден да се справя с много остри икономически, социално-революционни и природни катаклизми. Изходът от това положение, който той едва ли ще види, поради тежките конфигурации в собствената му звездна карта, е единствено в приемането на всички нови тенденции в света. А те ще бъдат основани на нов тип свобода, гражданска инициатива и сериозни промени в банковите структури и в отношението към невъзобновяемите природни ресурси. Обратно, робуването на стари решения и консолидирането със стари приятели и идеи ще го доведе единствено до сигурен крах. © www.astrolog.tk

 










Гласувай:
10


Вълнообразно


1. krumstr - Не забравяйте, че Западът е под контрола и обслужва интересите на Ариман
12.03.2012 20:48
Преминаването на Русия под знамената на Запада и присъединяването и към престъпната по отношение на човечеството политика която той провежда, означава духовна смърт за Русия, или най-малкото натрупване на изключително тежка карма. Не вярвайте на западната пропаганда - в мрежата има достатъчно обективни източници на неманипулирана или фалшифицирана информация, която може да ви доведе до истинската картина на състоянието на нещата. Русия трябва да помогне на Европа и най-вече на Германия да се освободи от смъртоносната прегръдка на англосаксите.
Путин тази година трябва да се определи на кого ще служи - на тези който са го избрали, на олигарсите които на времето го издигнаха до този пост или на световната финансова мафия която контролира дори и руските олигарси. В Близкия Изток в момента Русия заедно с Китай защищават спреведливата кауза на сирийската държава и народ, които се борят за запазване на суверенитета и независимостта си пред лицето на радикалните ислямисти - вътрешни и външни участващи в метежа срещу управлението, подбудени, подкрепяни, въоръжавани и финансирани от Запада и уахабитските монархии от Персийския залив.
цитирай
2. penchoan - Не си мислете, че Путин или Обама ...
21.05.2012 23:25
Не си мислете, че Путин или Обама имат свобода на действие. Те са пионки в един театър, който се разиграва пред очите ни. Има Божи план, който стриктно се изпълнява. Всички събития и войни са уроци и изпитания за човечеството в света на илюзиите. Планът не подлежи на промяна.
цитирай
3. penchoan - "Опитите политически да се ...
01.06.2012 18:42
"Опитите политически да се застава на страната на правителства от Близкия и Следния Изток няма да доведат до нищо позитивно. Това е напълно грешна позиция спрямо културата, историята и духовното предназначение на Русия. ""
За сегашния момент това е най-правилната политика за Русия. Когато дойде време за ядрена война срещу жълтата раса, нещата ще се променят. Същото се отнася и до вътрешната политика. Ако няма втвърдяване на Путин спрямо опозицията, как ще се стигне до революция? Не подценявайте ролята на Черната ложа в Божия план. Това са неща, които както казва Христос, трябва да станат: Матей 24;6 И ще чуете за войни и за военни слухове; но внимавайте да се не смущавате; понеже <тия неща> трябва да станат; но това още не е свършекът.
цитирай
4. zaw12929 - Хайде тичкай в Москва!
07.11.2015 13:27
Пратете си налудничавите идеи на Путин, ако искате да му помогнете, без да се съобразявате, че в публичното пространство данните за Русия , не са това, което са. Хайде тичкай в Москва! Но, там трябва, да работите по 12-15 часа дневно, а вие имате ли поне един нормален работен ден. Нямате, щом имате време за фантазии.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1979552
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019