Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2017 20:17 - Магурска лекция на 9 декември от 14:00 часа в София в хотел "Хемус"
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 8720 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 19.11.2017 20:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Получих покана от "Виделей" да направя час и половина лекция в София на 9 декември (събота) от 14:00 часа в хотел "Хемус".
Сам ми е трудно да организирам такова мероприятие, а за мен всяка възможност да разкажа за Магура и находките по Белоградчишките скали е безценна. Затова приех с голямо вълнение и започнах да си подготвям представянето :)
Вярвам, че ще си заслужава всяка секунда.
Ето това е страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/290501284774288/
Интересно, но вече не виждам опцията за поставяне на връзка и затова го поставям по този начин.
Накратко, лекцията ще представлява това:
Лекцията ще направи обзор на информация от рисунките от Магура, която твърди, че поне една древна човешка цивилизация е създадена с помощ от страна на външен фактор. Ще покаже, че съществуват следи от разпространението на знание от Балканите към целия свят и ще покаже част от тези знания. След това ще даде отговор на въпроса за времевия период, в който са се случвали тези събития и ще покаже, че рисунките са правени в продължение на цял един прецесионен цикъл - от около 41 000 години пр. Н.Е. до преди около 12 600 години пр. Н.Е. Това е жизненият цикъл на едно човечество, като изглежда, че става дума за предхождащата ни коренна раса. 
Лекцията ще завърши с представяне на следите, които водят до източника на тези знания и ще покаже, че според все още съществуващи местни обекти източникът на знанията е бил на Земята в образ от плът и кръв и дори е имал потомство заедно с хората. Ще бъде описана същността на източника (Учителя), някои от неговите дела тук и няколко съоръжения, изградени под неговото ръководство.
Докато си подготвях материалите попаднах на една снимка, изпратена ми наскоро:

image

Събирам си от компютъра снимки на петроглифи и рисунки по света, които приличат на магурските, за да покажа и обоснова, че някога Магура е просветявала целия свят.
Попаднах на изображение някъде от Северна Америка, което ми пратиха преди три седмици. Всъщност, точно заради това изображение на човек в магурски стил, навярно пътуващ с кораб към Америка, ми дойде на ум, че различната форма на човека показва различния му произход. Магурска форма на човека - от Европа е, така мисля.
Но в Магура трябва много да се брои. Тук по средата на "кораба" имаме нещо, да кажем, че е олтар. От дясната страна имаме 14 черти, а от лявата страна - още 14 черти. Общо, всички черти и "олтара" са 29 на брой. В един синодичен лунен месец има 29 дни. 
След новолунието следват 14 дни и на 15 ден е пълнолунието. След пълнолунието следват 14 дни и отново е новолуние.
В показаната магурска сцена също се говори за месеца и месецът също се отчита от новолунието. След това са изброени 14 цели дни и се стига до петнадесетия ден, от който е показана половинка - тогава е пълнолунието.
Пълнолунието е точното време за нещата, които искаме, защото тогава се правят нарочните, преднамерени, осъзнати неща. Ръцете на човека в "кораба" и пред "олтара" са във формата на сърце. В Магура тази форма значи "искам". Логично е искащият да върши своите заклинания за благополучие на пълнолуние, защото то се отнася до преднамерените неща.
"Корабът" може да не е само кораб, но може да е също метафора за месеца - Луната - небесният кораб, обикалящ около Земята.
Може и да не е така.
Но човекът е напълно в магурски стил. Информацията до човека е също характерна за Магура и показана пак в същия стил. Няма много място за съмнение, че това изображение показва древно посещение на Америките от страна на европейско население, по-конкретно от Балканите.



image

Приемам това съвпадение на изображение някъде от Северна Америка с рисунките от Магура за добър знак. Ще се радвам да се видим на лекцията и да ви разкажа, каквото имам.



Гласувай:
8



Предишен постинг

1. samorasla - Прекрасна идея
20.11.2017 12:48
Прекрасна идея на Виделей.
Древната история започна да повдига булото си и нейните стъпки тръгват от Балканите. Предстоят да бъдат открити още много артефакти, които ще докажат това.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2568700
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031