Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2017 23:29 - Ние знаем за безобразията в страната. И какво от това, че знаем?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1566 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 02.05.2017 23:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

КАКВО ИСКАМЕ НИЕ?

Ние знаем, че бивш министър героически е устоял и не е взел подкуп от 100 хил. лева, за да разреши събарянето на някаква къща, паметник на културата.



Ние знаем, че на друг бивш министър е предложен рушвет във връзка с ремонтите на някакви самолети.

Ние знаем, че един депутат посещава екзтични кубински плажове, финансиран от свои приятели, на които в качеството си на депутат е направил някакви услуги,които попадат в текста на НК, който преследва търговията с власт и влияние.

Ние знаем, че един премиер няма право да управлява държавния си автомобил, който трябва да се управлява от НСО.

Ние знаем, че Динко и Перата нямат правата и задълженията, които демонстративно консумират, като си играят на стражари и апаши с някакви пришълци, проникнали незаконно на наша територия, благодарение на некадърното управление на контрола по границата.

Ние знаем, че главният прокурор няма какво да търси в офиса на някакъв бизнесмен, където се е срещнал с друг бизнесмен.

Ние знаем, че Ценко Чоков няма право да прави това, което е направил.

Ние знаем, че един прокурор няма право да крещи на един бивш министър „На колене!
Ти си абсолютен престъпник!“, когото съдът оправдава на всички инстанции. Знаем още, че тоя прокурор не носи никаква отговорност за безотговорните си действия.

Ние знаем, че ако някой има преуспяващ бизнес, винаги се намират мераклии, които да му го откраднат и да го вкарат в спиралата на безумното ни правосъдие.
Ние знаем защо се слува всичко това. Защото живеем в условията на мизерията, чието единствено положително качество е, че е стабилна.

Ние знаем, че законът знае всичко това, но се прави на умряла лисица.

Ние знаем, че изброените по-горе конкретни хора, знаят какво са направили и къде са престъпили закона.

И какво от това, че знаем?

Любо КОЛЬОВСКИ

P. S. Днес прочетох някъде, че в Северозападнала България населението е намаляло с 30% в сравнение със същия период на миналата година. Но дивечът се е увеличил с 8% и дивите животни вече обикаляли изоставените къщи и села в монтанско, видинско, врачанско и други райони в някаква друга България.

http://bultimes.bg/

image

Българинът, като европеец, не мрази чуждите. Той дълбоко мрази ближните си. В себеподобните вижда всичко онова, което го отвращава. Учените твърдят, че всеки човек вижда само онова, което подсъзнателно иска да види!
Никога по време на мир ние не сме били единни и сплотени. Никой не е успял да формулира онзи обществен договор в който всеки от нас да намери своят интерес. Така си живеем – от война катастрофа, до следващата такава. В този ред на нашия живот се излюпват политически гниди, които умело експлоатират омразата, разединението, бедността, етническите различия, страхове и прочее човешки недъзи.
На върха на държавата изплува шлаката на цялото общество!
Наясно съм, че в такава една среда всеки може да бъде подпечатан като всякакъв. На пръв поглед хаос, който в своето съдържание представлява строен престъпен ред в който шепа хора паразитират, чрез престъпленията си, върху гърба на всички останали. Не виждам друг разумен изход освен да насочим вниманието си към тях и подобните им.
Тези лица имат спешна нужда от „особен вид внимание“!
Не взиране в празни от съдържание партии, идеологии, ценности, гонене на вещици и всякаква друга форма на безделие. Колкото по-бързо стигнем до конкретен "разговор", толкова с по-малко жертви ще платим и този кръвен данък…
Николай Марков, Фейсбук

image


Daphinka Popova‎ до ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА
Вчера в 12:00 ·
НАРОДЕ ???? Най-некадърните, най-корумпираните, най-крадливите, най-неудачните, най-безродните, най-долнопробните дяволски изчадия от периферията на БКП и ДС неколцина все още живи дъртаци и други синове и дъщери на вече измрели ни командорят и геноцидват вече 27 години !!!!
Два вида са КУКЛИТЕ ИМ НА КОНЦИ :
"СТАНИШЕВЦИ" И "БОЙКО БОРИСОВЦИ" !!!!
Всички ПАРТИИ и ПОЛИТИЦИ без значение на цветовете им ЧЕРВЕНИ, СИНИ, ЗЕЛЕНИ или "ПИМБЯНИ" са изфабрикувани и командорят от
МАФИОТСКИЯ НЕОКОМУНИСТИЧЕСКИ КАРТЕЛ БКП-ДС !!!!
Родните БКП и ДС все още ни командорят но вече като "ГОРБАЧОВСКИ" хамелиони са БЕЗРОДНИ, алчни, долнопробни НЕОКОМУНИСТИ-МАФИОТИ, за собствени облаги и забогатяване слугуват на световния ЦИОНИЗЪМ-РОТШИЛДИЗЪМ !!!!
Всички са НЕОКОМУНИСТИ-МАФИОТИ, безродници майко-продавци, алчни, крадливи, корумпирани до шия дяволски изчадия !!!!
За да подчертаят БЕЗРОДСТВОТО си в изпълнение на циониските планове за унищожението на България и всичко българско, умишлено-черногледо, алчно-геноцидно вкараха в управлението и циганско-турските КУКЛИ НА КОНЦИ : "ДОГАНОВЦИ" И "МЕСТАНОВЦИ" !!!!

Така циониските планове на световния РОТШИЛДИЗЪМ за България от 1990 г. "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ" и "РАН - ЪТ " са безпрецедентно геноцидно приложени с пълна сила и вече се забиват последните пирони в ковчега на България !!!!
НИТО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО НА ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ОТ БИВШИЯ СОЦЛАГЕР НЕ СИ ПОЗВОЛИ ТАКЪВ БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН ГЕНОЦИД ВЪРХУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД, ТАКАВА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА УМИШЛЕНА ТУРЦИЗАЦИЯ, ЦИГАНИЗАЦИЯ И ГЕНОЦИДНО ОБЕЗЛИЧАВАНЕ И УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА ХРИСТИЯНСКА НАЦИЯ !!!!
" Стресни се, племе закъсняло !!!!
Живейш ли, мреш ли, ти не знайш !!!!
След теб потомство иде цяло -
какво ще да му завещайш ????"
СРАМЪТ И ПОЗОРЪТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЧЕ РАБОЛЕПНО ТЪРПИ ВСИЧКО ТОВА Е БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ НА НАЦИИТЕ !!!!
ВЕЧЕН СРАМ И ПОЗОР ЗА ВСИЧКИ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ РОДИТЕЛИ НА ДЕЦА И ВНУЦИ !!!!





Гласувай:
8



1. krumbelosvet - Цяла Европа
04.05.2017 06:25
Цяла европа търпи , като в лош сън, своето УНИЩОЖЕНИЕ. Антибългарската теза на автора е в услуга на унищожителите. Вярно е, че нас ни унищожавст с предимство, но това е друга тема.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686780
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031