Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2014 20:42 - Маговете са "златния резерв" на боговете
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 2417 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 19.01.2017 18:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Когато човек умре, пред него изгрява първичното сияние, което е непроявеният бог. Ако човек се разпознае в него, слива се с него. Човек ще се разпознае на такова място, на което съответства тежестта и плътността на душата му. Все едно всяко следващо равнище е с по-дебел и здрав под. Ако душата е твърде тежка за някое равнище, тя пропада надолу, докато достигне съответното си равнище. Ако човек не се разпознае в първичното сияние на непроявения бог, той пропада на до нивото на вторичното сияние на триединно проявения бог. Тук може да се разпознае. Ако не се разпознае тук, продължава надолу - според тежестта на душата си. Следват светове на цветните светлини. След тях равнища с образи, с действия, с емоции и чувства и т.н. по пътя на все по-голямата кармична обвързаност.
Маговете могат да се разпознаят на равнището на триединния бог или на равнището на цветните светлини. Те, обаче, подминават тези равнища и слизат в по-ниските, но не достигат до прераждане. Остават в отвъдното, където приемат образ и могат да действат. Те правят това, защото там възможността за осъзнато знание е много голяма. Те остават там да учат. Там има всевъзможни безтелесни същества, които могат да взаимодействат помежду си. Там съществува оцеляването и маговете се учат и на това. От там те познават безплътните същества и могат да ги разпознават, когато се въплъщават. Магът може да прекара в този свят векове и хилядолетия. Веднъж избрал да попадне там, той не принадлежи на себе си - не може да се върне към божественото, нито да се въплъти в тяло. Магът бива пращан в тяло, когато има конкретна работа, за която е подходящ. Множеството на маговете е нещо като служба за специални поръчения, нещо като златния ресурсен резерв на боговете.
Магура пък не е просто запис на древна цивилизация в момент на катаклизъм, за да се спаси част от познанията. Тя не е и запис за обучаване на хората от общността. Магурският запис служи за припомняне.
Въплъщаването в тяло изисква "обличане" в личност и раждане в някаква културна, социална и битова среда. Това изгражда нов набор от познания и представи, а знанията на мага остават зад кората на личността. Те изникват спонтанно през цялото детство и целия живот на мага и така се проявява самородният маг.
Навярно не всички магове успяват да си припомнят себе си. Възможно е дори по-голямата част да не успяват, особено сега, когато системата на обучението е значително разнебитена и множество видни езотерици предлагат лъжеобучение по методиките на съмнителни школи и вярвания. Така много магове се губят по пътя. Но това е част от нещата, не е драматично, но може и да бъде. Ако не успеят да си спомнят кои са и затънат в културата и личността, след това при смъртта си е възможно да не успеят да се разпознаят на високите равнища и да пропаднат до ниските. Освен това, плътният живот е възможност да изоставиш магьосничеството и, когато умреш, да се разпознаеш в равнище по собствено желание, ако душата е останала достатъчно лека. Затова изпращането на магове в плътно тяло е предпазлив процес, защото те не са безкрайно много. Това е една от причините в някаква общност да множество самородни магове и едва един или николко осъзнали се. Наведнъж са пратени няколко мага във връзка с важни събития и дела, които трябва да се извършат от това място. По същата причина, когато наближат важни събития, Земята или отделни райони се изпълват с екстрасенси, ясновидци, гадатели, лечители, а и с обикновени тарикати. Пак по тази причина пещерата Магура е била благоустроена и направена достъпна за хиляди и хиляди посетители - това е било решено от някого, защото тя много лесно е могла да бъде запечатана, ако е било взето друго решение. Пещерата е трябвало да бъде отворена и рисунките - достъпни, за да могат възможно най-много магове да разпознаят припомнящите записи. Когато един въплътен маг види рисунките, той си спомня, че знае значението им. Той може да пренебрегне това, макар усещането да е много силно и натрапчиво. Но с упорство и постоянство всичко се постига и то може да бъде потиснато и забравено. Другата възможност е да разпознае себе си в записите и да положи нужните усилия да си ги припомни по-пълно. Тогава ще прочете следното: на всеки 1 080 години бог се въплъщава на Земята, за да поведе човечеството към нова крачка от неговото развитие. Последният път това е било Богомилството, преди 1 080 - 1 050 години. След това ще прочете и друго: има технология за въплъщаването на бог на Земята и той не може да го направи едностранно. Тази работа се извършва с помощ от тук - с правилното изпълнение на технологията. Всичко това е нужно, защото хората не са самородни, а са по-конкретни проявления на мисълта и съзнанието на този бог - той съществува чрез тях.
Затова периодично внася новости сред хората, за да започне да се проявява на ново равнище.
Това е наистина като една компютърна симулация - изследователят има нужда от програмисти, които технически да осъществят промяната на алгоритмите и параметрите и да въведат новата божетсвеност. Но за целта техниците трябва да влязат в симулацията. Именно те са маговете - златният резерв на боговете.
Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
10



1. anonimen65 - znachi naistina shte ima prishestvie.
26.06.2014 23:11
.kade li shte se rodi Bo?a dali ne se e rodil veche?ne zanzm zashto si mislia,che antihrista se e rodil vechei e sazrial.a a kakvo ako antichrist I hrist sa dvete sashtnosti na dobria bog a tarikatite da se vazpolzvat I poneje ne mogat da si imat hristos da si izgradiat psevdoantihrist I srutiat tvoreniata na Bog
цитирай
2. anonimen65 - stignah do izvoda
01.07.2014 20:14
che v Magura se evoluira duhovno,no kak da svarja s moeto shvashtane tvoeto za zlatnia rezerv ako imash jelanie mojesh da mi podskajesh.dali e edinstvenoto miasto na zemiata I dali e parvoto kakvo ti mislish po tezi dva vaprosa?
цитирай
3. kikowsky - Не знам дали е единственото място на ...
02.07.2014 08:43
Не знам дали е единственото място на земята. Може да има и други.
Наистина в Магура човек еволюира духовно, защото рисунките провокират нещо в нас, карат го да се проявява, осмисля и осъществява. Мисля, че човек, който никога не е бил маг и чиято душа никога не е живяла в този междинен отвъден свят, може да бъде обучен в Магура и усвои умението да застане в междинния свят след смъртта си и така да стане маг, т.е. чат от "златния творчески резерв". След това от там да бъде изпратен да извърши конкретна работа по развитието на човечеството и, при благоприятни стечения на обстоятелствата, да успее да извърши възложението си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2571818
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031