Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2014 10:38 - От натуралните хора до белия човек
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 4136 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 19.01.2017 18:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Расите не са само за хубост и разнообразие, няма как да са. Няма как само въшните признаци да са различни, защото тук става дума за живи тела, които са проявление на вътрешната същност. Трябва да има разлика вътре. Имало едно време разни човекоподобни същества, за които науката все установява, че произхождат от Африка. Когато идват в Еропа, стават бели, което е странно - защо? Като отиде европеец в Африка, не става тъмен, нито негър в Европа става светъл. Явно е, че цветът на кожата не се дължи на местоживеенето.
Но пък всяко следващо човечество се е зараждало в Африка и, стигайки в Европа, се превръща в бели хора. Отивайки в Азия, се превръща в червени хора, а отивайки на югоизток, си остават черни. Ето това е странно.
Аборигените от Австралия твърдят, че истинските хора са тъмни - коса, очи, кожа. Това са земните хора, които са родени от Земята - естествени. Според аборигените светлите хора са неистински. Неистински значи изкуствени, т.е. преправени. Ето това ми е идеята.
Науката установи, че първите хора в Европа са навлезли през Босфора и техни останки са намерени в пещерата Козарника до Белоградчик. Това е добре, обаче самата идея за преминаване през Босфора може и да е недобра. Сега има Босфор, защото има Средиземно, Мраморно и Черно море. А имало ли ги е преди?
Черно море се образува преди около 7 000 години, а Средиземно - преди около 12 000 години. На мястото на Черно море е имало огромно сладководно езеро, а на мястото на Средиземно море - голяма пустиня.
Гледайте и слушайте.

  image
Сто пъти съм се питал какви са тези подобия на щрауси по нашите земи, след като от Африка ни е деляло цяло едно море. Обаче, преди повече от 12 000 години не ни е деляло море, а ни е свързвала пустиня и савана и в тях е имало щрауси. На тази снимка има само един щраус, останалите четири същества са нещо друго - те са символи за нещо. 
  image
Не са само щраусите, а има и един жираф. И за него съм се чудил откъде са го знаели, че съществува. А отговорът е прост - първото население на Балканите и Европа наистина идва от Африка, обаче тук с него се случва нещо особено.

В т.нар. "Ловна сцена" има два символа за човек в своето натурално състояние.

  imageimage
Ето това са истинските земни хора, за които говорят аборигените от Австралия. Такива хора са дошли от Африка преди 42 680 години. Тези хора, обаче, попадат на нещо особено - те идват в БАЛ-КАН-ите, където срещат боговете.
  image
Вижте, съвсем просто е - горният ред на сцената показва божетсвени магурски хора, които просвещават натурални хора и ги правят част от войската, което е символ за първото държавно, обществено и културно устройство. От натурален, човекът преминава към социален под въздействието на балканските богове.
И белият човек тръгва от Балканите, това е действителността, той е създаден тук. Ето, на югозапад в Европа хората не са толкова бели като българите - у тях има и негърско, и арабско. На югоизток пък е семитско.
Както и да е, и те са някаква рода на белия балкански човек. А Бал значи бог, то си е казано на кого са тези земи със самото им име.
Белият човек не е създаден само чрез окултуряване, а става дума и за Богинята-майка и за вграждане в жената на Т на Богинята-майка, което освен всичко друго значи и генетика. А Богинята-майка е човекоподобна, но не е земна.
И всичко това е написано много откровено в пещерата и точно по дати, които съвпадат с установените от археологията главни събития в историята на човечеството.
Представете си, щом този разказ за историята съвпада с фактите, какви ли неща има отвъд този прочит, какви ли неща има в по-дълбоките галерии на пещерата и кои ли са тези богове?
Не е случайно и названието БЕЛ човек, като бел е другото име на Бал.
По-предния постинг е за синеоките хора.

Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
7



1. chris - Мамка му и прасе! Имам чувството, че ...
27.05.2014 14:35
Мамка му и прасе! Имам чувството, че на втората снимка с жирафа това отдясно е изображение на "дагон" (рибочовек, "ихтиандър", оаннес)! Което ни препраща и към африканското племе с интригуващи познания догони... Парченца от гигантския пъзел изскачат тук и там, картината започва да се подрежда малко по малко и тогава си даваме сметка колко много от истинската история на света е скрито от обикновения робочовек... :-(

http://en.wikipedia.org/wiki/Dagon

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.granddesignexposed.com%2Fbabylon%2F576sculpture.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.granddesignexposed.com%2Fbabylon%2Fpapaloffice.html&h=279&w=576&tbnid=AtpHHrYeXresbM%3A&zoom=1&docid=12sn0GpxJUm-gM&ei=0XGEU8G9HMnV4QSUnYDgCg&tbm=isch&ved=0CIIBEDMoITAh&iact=rc&uact=3&dur=363&page=2&start=25&ndsp=29

цитирай
2. kikowsky - Чета една книга, в която се разказва ...
27.05.2014 14:50
Чета една книга, в която се разказва за магията на кахуните. Те пък имат много общо с берберите в Северна Африка.
Техните философски разбирания определят, че магията има три съставки - сила, съзнание и субстанция. Това е същото, което намирам в магурските рисунки, без да съм го чел някъде или да съм чувал, че магията има тези три съставки.
Други неща от магията на кахуните и тази на Магура също са подобни или направо съвпадат едно с друго.
Възможно е магурските рисунки да са пренос на знания от Африка, защото кахуните твърдят, че учението им произлиза отпреди 40 000 години - същото, което чета при рисунките.
Преди години достигнах и до името/титлата Магребал и единственото подобие, което открих, беше планината Магреб в Северна Африка.
За сега произходът е объркващ. Трябва да прочета пак какво казват кахуните за тяхната магия, защото не си спомням откъде твърдяха, че са я получили.
Но и те имат нещо като Богиня-майка. Абе, едно и също е.
цитирай
3. nikokola - В Мароко има планина и град Загора (Загура) - ⵣⴰⴳⵓⵔⴰ
27.05.2014 23:08


Ето може би още една връзка със Северна Африка - град и планина Загора или Загура.
На берберски се изписва така ⵣⴰⴳⵓⵔⴰ. Много интересни са тези берберски букви. Ето още техни надписи - ⵜⴰⵣⴰⴳⵓⵔⵜ , ⵜⵉⵣⵉⴳⵉⵔⵜ.
цитирай
4. nikokola - Линк към берберското изписване на Загора
27.05.2014 23:19
http://en.wikipedia.org/wiki/Zagora,_Morocco
Ето тук можете да видите всъщност берберските букви.
цитирай
5. kikowsky - За съжаление, не мога да се оправя с ...
28.05.2014 12:05
За съжаление, не мога да се оправя с шрифта.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2587872
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930