Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2014 08:52 - Удивителни неща има вътре в Белоградчишките скали
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 3234 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 19.01.2017 18:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вътре в скалите има удивителни неща.
Ето това на снимката е съставено от два вида различни скали. Това е скална стена, на която се показва част от нещо много правилно, намиращо се вътре в скалата и изградено от друг вид скала.
Каквото и да е то, то е било там още преди 230 милиона години - когато червената скала се е образувала.
Външният диаметър на кръга е около 30 см.


image
image
Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
5



1. chris - Кико, това го асоциирам с универ...
23.04.2014 09:33
Кико, това го асоциирам с универсалния символ за радиоактивност, но дано не съм прав. На долната снимка като че ли се вижда малко по-добре, ако присвиеш очи. Аз различавам редуващи се светли и тъмни сектори в кръга, общо шест. Двата светли сектора в лявата половина на кръга са по-запазени, докато "третата перка на вентилатора" в дясната половина е почти невидима. Според мен и без да съм измервал, секторите ще се окажат равни и отсичащи дъги от по 60 градуса.
цитирай
2. kikowsky - Здравей! Скалите имат повишена ...
24.04.2014 08:43
Здравей!
Скалите имат повишена радиоактивност. Установено е, че са три пъти по-дълбоки, отколкото са високи. Под основата им е пълно с редки метали, като сред тях има и много радиоактивни. Белоградчишкият район не е включен в програмите за биоземеделие заради повишената радиоактивност.
За щастие, радиацията не е твърда, защото лъченията се провеждат и омекотяват от скалите.
Повишената радиоактивност има много интересни ефекти върху тялото и психиката.
Премахва хроничните заболявания, предизвиква добро настроение, прилив на енергия, добър тонус, еуфория, жизненост, повишена сексуалност, засилва въображението, предизвиква творчество и нови идеи, прозрения, видения.
Разбира се, без да се прекалява.
Това нещо е различен пласт скала вътре в червената скала.
На моменти ми прилича на затънала в пясъците медуза. Наистина трябва да го изчертая да видя геометрията му.
цитирай
3. chris - Интересно! А електромагнитни и...
24.04.2014 10:24
Интересно! А електромагнитни измервания правени ли са в района и ако да, то какви са резултатите от тях? Според мен това, което казваш за леко повишената радиоактивност, важи горе-долу и за определено леко повишено ниво на електромагнетизъм. Никак не бих се изненадал, ако се окаже, че измерванията на електромагнитното поле покажат определени аномалии. А бихме ли могли за малко да допуснем и обмислим възможността (колкото и да ни се струва невероятна на прима виста) тези скали да са били изкуствено произведени (това във връзка с тръбите в тях)? Да са били произведени (примерно), за да "затапят" (погълнат и омекотят радиацията) древна и изоставена мина за радиоактивни метали? Тази система от най-разнообразни тръби в скалите все трябва да е имала някакво предназначение (вентилационно, хидроинженерно?), нали...
цитирай
4. kikowsky - За известно време бях изоставил ...
24.04.2014 10:41
За известно време бях изоставил тръбите, защото започна да ми изглежда все по-невероятно, въпреки първоначалната еуфория. Обаче, като видях това, тръбите започнаха да се завръщат в съзнанието ми.
Белоградчишкият район е известен с електромагнитните си смущения. Известен е на геолозите, не масово. Преположенията са, че това се дължи на някакви руди, но всъщност районът не е богат на руди.
По едно време мислех, че скалите са или са били някаква форма на живо същество и, че радиоактивните метали под тях са част от "торта в корените".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2581573
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930