Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2014 10:55 - Произход без еволюция - Първият и с най-голям чин.
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 2868 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 19.01.2017 18:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ето какво сведение намирам в една книга: Терминът "UR" означава "Първият и с най-голям чин от..." или "Първоначалният". Когато се изпозлва като наставка, означава "Първият от групата" или "Величествена персона от..." Знам една дума, която завършва с УР накрая, не се отнася до никой древен или съвременен човешки език, не произхожда от него. Записките, до които думата се отнася, постоянно и незменно показват, че са първите изобщо. Те нямат предшественик и никой не е стигнал чрез евлюция до тях.
Думата, за която си мисля, е МАГУР, членувано веднъж като Магура, защото коренът е съществително, а в наши дни членувано и втори път - Магурата.
Чета книга по лекциите на Робърт Марнинг Скай, който се води за първия, разкрил темата за цивилизацията от Орион и разпространението на нейното влияние из Галактиката.
Цивилизацията се управлява от Царица-майка.

Много са находките по света, които показват, че човекът по принцип не се развива. Няма такова нещо като еволюционно развитие не просто на видовете, но и на познанията и уменията.
На толкова много места по света изведнъж се появяват някакви знания и технологии, а след това изчезват или в най-добрия случай продължават да се ползват и предават под формата на обичаи, но никъде няма и грам развитие.
Ние никога и нищо не сме открили, няма и да открием. Можем само да получаваме понякога или да се връщаме към стари записи, когато нещо ни е било давано.
Вижте как стават откритията. Някакви огромни групи от учени с неверояти бюджети изследват и изследват, и изследват и накрая дори не могат да кажат потвърдили ли са теориите си или са ги отхвърлили. А една нощ някой сънува нещо и прави откритие. Други четат стари книги и така правят открития. Мислете върху това.
Мислете и за УР - Първоначалният.

Допълнение:
По-нататък в същата книга казват, че Т е буквата на Царицата и, че като цяло Т значи жена.
Майчинството било представено с термина МА. Изначалната майка - МА-УР или още МА-Р (Мария).
Изначалната жена-майка - МА-Т-УР (матер - майка).
Имаше едно уточнение по-назад в книгата, че телата на онези (рептилиите) били с форма като пясъчен часовник.
Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
5



1. mitata67 - Привет! Поздравления.
17.04.2014 11:58
Извинявам се, че вечно задавам въпроси, но това е защото не знам.
Постоянно ме мъчи един въпрос, какво ли означава българския боен вик УРА а може би "УР-РА".
цитирай
2. kikowsky - Нямам голяма ясно по въпроса. Ка...
17.04.2014 12:47
Нямам голяма ясно по въпроса. Казват, а и аз така мислех в началото, че Ра значи някакво лъчение. Т.е., сияние, сила, дух, светлина. Ако викът е УР-РА, може да значи "Първоначалният-светлина" в много груб превод. Например, по-добър превод може да е "с нас Духът" или нещо от този род - "Силата с нас".
Обаче само теоретизирам.
цитирай
3. whitebarde - Та като си говорим за "Ма&q...
17.04.2014 18:59
Та като си говорим за "Ма" и за "Ур": любопитна отметка- Архангел Уриел. Единственият, който не присъства в кабалистичното дърво. Господарят на магията. По принцип за "първенец на бога" и "най-високопоставен ангел" се води "Ма-алехи-ел" "маалех"- цар. Само "алех" - бог.
Иначе за Орион и книгата на Морнинг Скай пише един блогър "роззата", той прави и много хубави паралели със "Старгейт" , любимият ми филм, 99% от писанията на рептилска тематика се основават именно на тоя сериал, родени от болни американски мозъци.

Колкото до "ура"- то, "уру" е тюркска дума, означава "напред" , никак не е като да няма силно тюркско влияние върху българския език...
цитирай
4. margiv - За всеки от четирите елемента от...
17.04.2014 19:38
За всеки от четирите елемента отговаря определен архангел.За елемент земя е архангел Уриел.
цитирай
5. chris - "Ура!" в качеството му ...
23.04.2014 09:20
"Ура!" в качеството му на боен вик, възвестяващ щурм срещу противника, за мен означава нещо като "Напред в името на Слънчевия бог!" или "С Бога напред!". Смисловото внушение е, че воините не изпитват страх от врага, и дори и да бъдат убити, душите им ще се завърнат У първоизточника си - Слънцето /Ра/. А и със самата вибрация на думата се отправя молба за съдействие към Слънчевия бог да си чува чадата. Нещо като опит за синхронизация между ставащото Горе и Долу.
Що се отнася до "ур", според мен няма как думата да е с тюркски произход, тъй като по времето на месопотамския град Ур не ми се вярва да е имало каквито и да било тюрки.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2572236
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031