Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2014 10:18 - Галактически център или Танг-ра, който управлява съдбата.
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 3928 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 19.01.2017 18:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Един приятел ми обясни за това, че по време на Коледа Слънцето, Земята и галактическият център се подреждат в една ос.  Преди няколко години четох една книга на български автор, изследващ въпросите на НЛО и космическия живот и разум. В книгата си той казва, че разумът визниква най-напред в центъра на галактиката, но в безтелесен вид, защото там никое тяло не може да оцелее. Той твърди, че разумът там достига до такова високо равнище на развитие, че става едно цяло и с материалната действителност - звезди, лъчения, черни дупки. След това този свръхразум започва да въздейства върху все по-външни части от галактиката, като създава там различни форми на живот и съзнание. Колкото по-навън се отива, формите на живот са толкова по-скорошни и по-слабо развити. Разумът от центъра на галактиката се явява бог.
Не съм си имал много работа с тангризма и съм го отбягвал старателно, обаче там се казва, че истинският бог "извира" от центъра на галактиката, където е истинското слънце, носещо името Танг-Ра. Ра значи енергия, огън, дух. Нашето слънце според тангризма се казва Амон-Ра.
Амон-Ра е подчинен на Танг-Ра, защото е негово следствие и конкретно проявление. В различните времена и епохи Амон-Ра заема различни положения спрямо Танг-Ра, заради което има различно поведение, т.е. го провежда и осъществява по различен начин. След това Земята е от едно тяло с това на Слънцето и живее от неговия дух. Земята е тялото, чрез което се въплъщава и се осъществява Слънцето. Затова положенията на Земята около Слънцето предизвикват промени на планетата. 
След това имаме тройна система - Танг-Ра - Амон-Ра - Земя, в която отношенията стават още по-сложни и която произвежда още по-разнообразни резултати.
Преди не съм знаел или не съм обръщал внимание, а сега имам новото знание, че по време на Коледа Земята, Слънцето и галактическият център са разположени върху една ос. Сетих се, че в една от магурските сцени има нещо подобно.

image
Това е Слънчевият календар от Магура. В
главата "Посвещение в духа" от книгата "Посвещение в Магура" описвам подробно онова, което ми е станало известно към тогавашния момент. Тук няма да преразказвам всичко. То ще стане достатъчно ясно от следващото изображение.

image
Червеният символ вляво от Слънцето е Земята в положението на Коледа. За съжаление, червеният цвят е излязъл размит. Важното е, че това е Земята по време на Коледа. Сетих се за това, че в същата посока се намира една звезда с 13 лъча (понякога ми се струва, че са 12), на която някои от лъчите са оградени с концентричен полукръг. Щом това нещо е в същата посока, когато Земята е в позицията на Коледа, то вероятно изобразява галактическия център.
  image
Един от лъчите на Слънцето сочи право в тази посока.
  image
Това ще го обясня какво значи според мен по-нататък. Същественото е, че центърът на тази звезда е определено свързан със Слънцето чрез един от лъчите му.
  image
  image   image
Вляво на Слънчевия календар се намира друга важна сцена, представяща пришествието на бога на земята. Не е съвсем ясно дали става дума за едно уникално събитие или за събития, които циклично се повтарят.
  image
Понеже в Магура се чете от дясно на ляво, то сцената с човешката история трябва да е следствие от сцената с поведението на космическите тела, т.е. случващото се при нас е плод на космическите закони.
  image
Жълтата линия показва лъч от Слънцето през особения белег, който стига право във "филмовата лента" в лявата сцена. Зелената област показва коя част от сцената се вижда на дясната снимка.
Ако предположеното дотук е вярно, то лентата на живота е следствие от подравняването на Слънцето, Земята и галактическия център, което се случва на Коледа. Тя пък бива наричана и Рождество в Християнството.

  image
Лентата има общо 13 кадъра, като първите 8 са от един вид, а последните 5 - от друг вид. Разривът се получава в осмия кадър. Звездата, която вероятно символизира галактическия център има 13 лъча, съответно има 13 сегмента. Осем от тях са оградени с концентрична полуокръжност, а 5 не са. 
Звездата и лентата на живота са две взаимосвързани явления, като животът зависи от звездата.
Тук има още много какво да се изяснява. На този етап за мен беше интересно, че сведението за подравняването на Земята, Слънцето и галактическия център по Коледа доведе до смислен прочит на детайли от рисунките.

Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
8



1. precoria - Подреждането в една ос на Слънцето, ...
14.04.2014 10:28
Подреждането в една ос на Слънцето ,земята и Галактическия център е логично, тогава се слага началото на годината,ражда се Христос.Въпроса е в какво разположение са на Великден и на 22 юни?
цитирай
2. kikowsky - Точно за същото се замислих преди ...
14.04.2014 10:31
Точно за същото се замислих преди малко, не знам дали не е било, защото и друг се е замислил за него.
Може да е някаква антитеза. Трябва да видя някой да ми обясни при кое слънцестоене Земята от коя страна е спрямо Слънцето. Дали наистина е от страната на галактическия център или от другата страна.
цитирай
3. fmax - ДНК
14.04.2014 15:37
Здравейте, не знам откъде, но ми хрумна, че тези 12+1 лъчи, може би са нишки на ДНК. А самата звезда - това сме ние, когато ги активираме.

Поздрави!
цитирай
4. kikowsky - Довери се на първото впечатление :) ...
15.04.2014 08:54
Довери се на първото впечатление :) След това потърси обяснението му. Аз така правя.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2587908
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930