Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2013 20:00 - Т на човешката генетика. Магурската култура е чистата генетична линия, предадена направо от Богинята-майка на човека. Вредата от кръста.
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 1754 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 19.01.2017 18:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Преди повече от месец ми изпратиха линк към едно видео в Youtube. То е част от голяма поредица от лекции. В тази част става дума за хипофизната жлеза, която се намира в средата под мозъка и точно в средата на човешката глава. Хипофизната жлеза осъществява втъзката между двете полукълба и тя е ключът към разкриването на огромните възможности на човешкия ум, които се проявяват при синхронна работа на двете полукълба на мозъка.
Много отдавна, при разучаването на рисунките от Магура, изясних за себе си и споделих с вас, че в Магура символът на ума е Т. То е изобразено десетки пъти там в различни конфигурации и това значи, че значението му е просто огромно. Първоначалното Т се намира над главата на едно от трите изображения в пещерата на Богинята-майка - Девата, която ражда съвременния човек преди цели 42 680 години. Това Т значи ум, душа, построение, промисъл - това са все огранизиани масиви от данни.
Тук идва и голямата връзка между душата на човека и неговата генетика. Тялото е въплъщение на фини подредени полета, а те - на по-фини и т.н. цели шест равнища. Затова генетиката на човека е пряк израз на неговата душевност. Практически безгранична, но временно ограничена в рамките на настоящия живот до конкретни свойства. Промяната в душевността води и до промяна на генетиката.
Така, по време на Турското робство в Северозападна България е съществувало вярването, че ако един човек смени вярата си, той повече престава да бъде българин, както и цялият му род до девето коляно. Поради това тук приемането на Исляма е било голяма рядкост, въпреки всички несгоди на живота. Затова и приемането на Исляма в българския език се нарича "потурчване", което значи, че човекът става турчин, а просто променя религията си. Нещата не са толкова прости. Едното влияе на другото.
В същото време населението на Северозападн България никога не е било и християнско. Колкото и напъни да е имало за това, то никога не се е случило. Християнството тук е просто нещо, което не ни пречи твърде много. Същото важи и за много и много други българи. Ние не сме християни и добре че! Иначе ще изгубим безценното си семе. Българите и особено тези от Северозападна българия сме езичници и такива трябва си бъдем, иначе ще станем никакви.
Тук идва време за информцията от видеото. В него се казва, че човек може да си представи син цвят и по-точно кралско синьо, което  цветът на работа на хипофизната жлеза. След това трябва да си представи, че изпраща тази синя светлина в средата на главата си, т.е. в хипофизната си жлеза. По закона на резонанса той ще получи нейния отговор. Отговорът представлява видение за един от следните три знака:

image
Дължат се на генетиката на човека, т.е. на неговия ум и душа. Равнозначни са помежду си и имат еднакви функции, но се отнасят до три типа генетика и душевност. Първият от тези три символа е този вляво - Т. Той идва от Богинята-майка както по отношение на генетиката, така и по отношение на ума и душевността. Това е първата и чиста генетична линияна света. В Магура тя е представена изобилно с някои вариации, но никога другите два символа. Това ще рече, че магурската култура е била първородна, чистокръвна и божествена - пряко потомство на Майката. Генетичната линия е била напълно чиста.
Когато приемем кръста, ние отхвърляме себе си и приемаме да се като друг. Лошото е, че наистина ставаме. Защо да взимаме вторичното, когато сме първичното?
При магурските фигури има и кръст и анкх, но те се явяват в коремите на женските фигури. Което значи, че дъщерите на Богинята-майка, т.е. нашите български жени могат да родоначалстват на всяка друга генетична линия и тези генетични линии са вторични. Никой, обаче, не може да родоначлства Т, което може да го получиш само от Богинята-майка, раждайки се българин и бидейки българин.
Това е. А вие, ако щете, се гърчейте и потурчвайте.
Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2572188
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031