Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2012 12:43 - Отношения и напрежения. Магии с електричество. Как убиват егрегора ни с chemtrails.
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 4671 Коментари: 6 Гласове:
20

Последна промяна: 19.01.2017 16:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


Отношения и напрежения


Мислих още повече за образите. Те са едната съставка на действителността. Но те не са изначални, а са само един аспект на построението. Построението е по-изначално от образите. Построението се състои от отношения. Съвкупността от отношения създава образите.
В Магура има много на брой рисунки, които се отнасят до построенията:

image
Замислих се кое е най-общото между всички тези рисунки. Намирам, че това е пресичането под прав ъгъл на линии. Това мисля, че е отношението и то се изразява чрез прави линии, които се пресичат под прав ъгъл.
По-назад в темите за рогата писах за една първична неоформена субстанция, която е невероятно силно наситена с енергия. И, че отнасянето на тази субстанция сама към себе си предизвиква изпускането и излъчването на тази енергия. Това отнасяне сама към себе си смятам, че се извършва именно по прави линии - все едно различни пластове от нея се трият помежду си. Това са отношенията, които възникват вътре в нея и дават началото на цялата каскада на съществуването.
image В основното си състояние тази субстанция предполагам, че е еднородна като на изображението отгоре. Ако в нея се породи отношение, то ще е все едно тя да бъде разкъсана. image При това разделяне от двете страни на линията възникват невероятни напрежения. То е все едно на дъното на окена да се опитваме да направим въздушен мехур. Невероятното налягане на водата е като това напрежение от двете страни на линията. Тук съм го изобразил с + и -, но това първично напрежение може и да не е електрическо, а някакво друго. Напрежението поражда могъщо лъчение, затова всички "дефекти" в иначе еднородната тъкан на първичната субстанция следва да светят (във видимия и невидим диапазон) с изключителна мощност. Смятам, че звездите, черните дупки и квазарите са такива "точки на дефект". 
Предполагам, че ако линията на отношението има "ширина", то около нея ще се натрупат "+", а вътре в нея "-" (знаците са условни - не знам дори дали става дума за електричество). Тогава тази линия на разделение ще се яви нещо като продоник, който е изпълнен със заряд. Този заряд следва да може да се придвижва по линията, ако са налице нужните условия.
Първичаната субстанция е нещо като бащата на вакума. При нейното разкъсване се получава вакуум. При разкъсването на вакуума се получава материята. Мисля, че електричеството възниква именно при разкъсванията във вакуума. 

image
Виждането ми е, че електрическите разряди са точно такова придвижване на натрупаното напрежение по линиите на отношенията (разкъсването), които се получават във вакуума.

Магии с електричество


image
В Индия е изобразен магьосник, който владее електричеството и го изпозлва като оръжие. Той е изрисуван в стила на рисунките от Магура. Проучвал съм рисунките от множество пещери и скали по света и мога да твърдя, че стилът на магурските е уникален. Затова фактът, че този магьосник е изобразен в магурски стил следва да означава, че неговите магически знания и умения са магурски.
Имах период, в който правех магурски фигури от тел. Различните им части правех от отделни парчета тел, за да ми е по-лесно. След това ги съединявах, като ги обвивах с изолирбанд. 

image
Предпочитах да ги направя от цяло парче метал, но не можех, затова трябваше да изработя отделните части от отделни парчета тел, както е показано на скицата отгоре.

image
Предполагам, че ако фигурите бяха само от гол метал, всички заряди биха били просто провеждани. Но заради излолацията отгоре, те натрупваха противоположни зарядо по повърхността на изолацията и в металното тяло. Аз ги държах в ръце и предполагам, че натрупващите се върху изолацията заряди са преминавали в мен.
Четох наскоро, че всеки обект, намиращ се в атмосферата, натрупва заряди по повърхността си, защото създава напрежение в пространството. Колкото по-ръбав е този обект, толква повече заряди натрупвал. Ако е от проводящ намериал, зарядите бързо се отвеждат и се губят. Но, ако е от изолиращ материал, те се натрупват по повърхността му. Ако е кух, се натрупват отвън и отвътре по повърхностите, като се стремят към ъглите и ръбовете - изобщо към нарушенията на гладкостта на пространството.
Мисля, че фигурите от Магура нарушават гладкостта на вакуума точно по същия начин, както и отношенията, възникващи спонтанно в първичната субстанция. Затова те са изключително ефективни за работа с електрически заряди.
Взимах две такива фигури (имах фигури от тел с всевъзможни форми) и лягах с тях като мумиите на фараоните - с кръстосани ръце на гърдите. Представях си, че дишам енергия, която натрупвам в себе си. Много бързо тялото ми започваше да изтръпва и да чувствам иглички навсякъде дори и в дълбочина. Правих това 2-3 пъти.
Единия ден ми се обади, че къщата нив Белоградчик е ударена от мълния, която съборила комина. За 40-50 години това беше първата мълния. Само след един-два дни удари и втора.
Допълнително, в същата седмица около офисите, където работя, се развиваха невероятни гръмотевични бури, които си стояха концентрирани в малък радиус около офисите. Уплаших се и спрях това. Отнесох всичките телени фигури надалеч. Знам къде са и мога и да си ги взема винаги, но не искам, защото те действат, а аз не знам как.
С тях могат да се правят магии с електричество, затова вярвам, че изобразеният в Индия електромагьосник е напълно истинки човек, който е извършил напълно истински дела.


Как убиват егрегора ни с chemtrails?

Всяко нещо си има егрегор - информационна и енергийна структура, която го поддържа живо и съществуващо. Егрегори имат и държавите и народите. Ако егрегорът благоденства и се развива, благоденства и се развива и народът. Ако егрегорът линее и отслабва, това се случва и с хората, които са свързани с него.
Щом е информационна и енергийна структура, той със сигурност е изтъкан от отношения и породените от тях напрежения.
Ако в атмосферата се разпръсват метали, те ще развалят системата от напрежения - постоянно ще ги провеждат и те няма да могат да се натрупват. Chemtrails са съединения на алуминия, които се разпръсват от преминаващи самолети в атмосферата, за да може да работи оръжието HAARP. Един от ефектите от тези съединения на алуминия е повишената проводимост на атмосферата, което не позволява на зарядите да се натрупват. Така chemtrails унищожават на първо място нашите енергийни и информационни структури - душата и духа ни.
Освен това заради тях, пак заради повишената проводимост на атмосферата, в последните години почти няма гръмотевични бури. Гръмотевичните бури са нещо като медитация на планетата над определена област. Нашата планета е възпрепятствана да мисли над територията на България. Това ни унищожава и затова и времето и валежите се развалиха толкова много.

И накрая. Знанията от Магура могат да се използват за създаването на изключителни оръжия. За малка и бедна страна това е огромна възможност, защото те са евтини и много ефективни. Само го споменавам.

Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
20



1. podvodni - Благодарско за информацията. Ц...
29.11.2012 13:38
Благодарско за информацията. Ценна е !
цитирай
2. kikowsky - Приложната им сила предполагам, че ...
29.11.2012 14:21
Приложната им сила предполагам, че е огромна. Даже по едно време се замислих, дали не сгреших, като писах за това. Но не съм почитател на криенето на знания.
Ако рисунките наистина са оставени от нисши атланти, каквто са ми казвали десетина различни човека до сега, това може да са техните технологии, с които те са унищожилис вета и себе си.
Но пък от друга страна "Не удраяй безпричинно, но размахвай тоягата" съветват от Далечния Изток. Не е лошо да имаш тояга. Самото наличие на голяма тояга отменя нуждата от използването й :)
цитирай
3. kikowsky - И едно наблюдение за следите от с...
29.11.2012 14:25
И едно наблюдение за следите от самолетите.
Става дума за Северозападна България. В началото на тази година имаше много дни и седмици, в които небето беше изключително бистро и ясно. От Видин се виждаше Стара планина,а също и Карпатите, толкоча чист беше въздухът. Небето беше необичайно. По принцип имам добра наблюдателност, обаче не бях забелязал - не летяха никакви самолети. Обикновено в небето има по десет наведнъж, но тогава за два-три месеца нямаше почти никакви. И небет беше чисто и се виждаше надалеч. Освен това, тогава валеше. За първи път от месеци.
След това самолетите пак се появиха, небето пак стана мътно. Пак нямаше гръмотевици и пак не валеше дъжд.
цитирай
4. kikowsky - Възможно е, пак заради повишената ...
29.11.2012 16:37
Възможно е, пак заради повишената проводимост, животът в армирани сгради и пребиваването в метални кутии да е вреден, защото съсипва нормалната напрегнатост на духа и тялото.
цитирай
5. allly - Страхотно:)) п. п. Няма да обс...
29.11.2012 23:21
Страхотно:))
п.п. Няма да обсъдим май думата прости-тутка:) Деактивирах се....писна ми! Но може и да се обадя някой път...
цитирай
6. kikowsky - Четох веднъж при един съблогър, за ...
30.11.2012 09:08
Четох веднъж при един съблогър, за това, че водата се издигала в атмосферата под въздействието на електрически заряди. По принцип водата в изолатор и може да се наелектризира, което кара облаците да се издигат или спускат. Неговата теза беше, че затоплянето на влажните въздушни маси няма достатъчна подемна сила да вдигне облак в атмосферата и да го задържи там. Намирам това за вярно.
Следователно, е много важно атмосферата да има много ниска проводимост, за да могат да съществуват облаците, иначе зарядите постоянно ще се губят и облаци няма да се формират.
Много е важно да има вода в атмосферата под формата на облаци. В търсенето на магически техники съм експериментирал много - предимно безплодно. Рабрах къде е била грешката ми - не съм използвал вода. Нужен е някакъв обем вода, която първо да бъде изчистена от запаметеното. След това в нея да бъде въведено постоението на желаното. Тогава тази вода трябва да се смеси с другите води - те веднага ще възприемат новото построени и ще се стремят навсякъде и във всичко да го повтарят.
По този начин облаците са нужни като среда за развитието на нашите замисли. Когато ни отнемат облаците, ни правят безсилни - нашите намерения спират да дават плод.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2580076
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930