Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2011 12:51 - Измервания
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 13210 Коментари: 34 Гласове:
15

Последна промяна: 19.01.2017 16:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image  image 3/4  3/2   2/3
image
0,6х0,9 = 0,54   image
image 4:2:1
image Онова, от което можеш да изградиш себе си, е толкова. Щеш, усуквай го, щеш изправяй го. Огънатото надолу е граница и е свързано с егото и личността.
image
Фигурата на желанието - най-кривата от всички фигури. Малко кръгче - нещо като тесни хоризонти. Огромно краче. Съотношение краче/дъга 1/1 - много ниски честоти. Насочени надолу чертички - ограничения, определения. Личност и его. Неодостатъчността на едното се превръща в компенсаторно поведение. Ето това е фигурата на желанието - най-долната форма на вълнение.
Би било добре да отворят галерията с рисунките и да снимам наново всичко, но перпендикулярно на отделните символи. Защото сега само някои от снимките ми позволяват да се измерва по тях. 
С изключение на фигурата на желанието, при всички останали хоризонталната чертичка е равна по дължина на крачето или е 1/2 от него. И винаги се намира по средата на височината на крачето.
Средата е на особена почит. Рисувано е много точно дори там, където има дъги и чупки.
Тази статия нищо не казва. Тя е само една записка, която си водя. 

Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tzarkarui - Пробвал ли си да ги съпоставиш с phi ...
01.11.2011 09:37
Пробвал ли си да ги съпоставиш с phi числата? (Фибоначи)
цитирай
2. kikowsky - Съвсем бегло.
01.11.2011 09:46
За първата фигура тук Т могат да се приложат 0, 1, 1, 2. 0 е вертикалната чертичка нагоре, която поради това не съществува. Половинките на хоризонталната четичка са по 1 и вертикалната надолу е 2. Става. Като се знае, че числата на Фибоначи изразяват естествено развитие, може да се заключи, че фигурата изобразява нещо непроявено (зародиш), който идва отгоре. След това търпи развитие хоризонтално и после в дълбочина. Т е божетсвен символ и това също се връзва.
цитирай
3. kikowsky - За останалите не мога
01.11.2011 09:51
да видя връзка с Фибоначи. Може да са по някаква друга логика. Но съм сигурен, че има, защото пропорциите се спазват стриктно.
цитирай
4. kikowsky - А и няма гаранция, че го измервам напълно точно,
01.11.2011 10:03
защото ръбовете на фигурите не са като отсечени с нож. Евентуално, може много нещо да се крие в абсолютно точните размери. Но пък направилите рисунките са били доста умни. За тях трябва да е било ясно, че извличането на тия данни би било много трудно. По-скоро биха изобразили зависимост от вида 1/2, отколкото 1.572623874/2.
Нужно е измерване на място. Сега се сещам за впечатлението си, когато бях там, че са съразмерни. Не е едната да е много дребна, а другата - много голяма. Възможно е в тях да са изобразени и мерните им единици.
Мисля, че подсъзнанието успява да хване пропорциите наистина добре и да разбере посланието. Но осъзнаването е проблемно. Четвърта година вече вадя по малко подсъзнание, за да го осъзная.
Когато видя нещо подобно, което разбирам, става лесно.
цитирай
5. kikowsky - Така, тъкмо за това говорих и продължих да си чета книгата.
01.11.2011 10:09
"Ако пък ученикът иска да продължи окултното обучение и след изпитанието с огън, той трябва преди всичко да изучи известна система знаци, каквато се употребява в окултните школи. Посредством такива знаци се излагат оригиналните окултни учения, понеже това, което в нещата е действително скрито (окултно), не може да бъде непосредствено изказано с думите на обикновения език или изложено с обикновената система за писане. Онези, които са научили от Посветените висшето знание, превеждат неговите учения на обикновен език, доколкото това е възможно."
И нататък:
"Знаците на тайното писмо не са измислени произволно, те съответстват на силите, които действат в света. С помощта на тези знаци се узнава езикът на нещата. Скоро за посветявания започва да става ясно, че знаците, които той узнава, съответстват на фигурите, цветовете, звуците и т.н., които той се е научил да възприема по времена Подготовката и, Просветлението. На него му става ясно, че всичко, което по-рано е изучено, е било само азбука за образуване на срички. Сега той започва да чете във висшите светове. Във велико, свързано единство му се показва всичко, което по-рано е било само разхвърляни образи, звуци и багри."
1:1
цитирай
6. анонимен - Аз съм западногерманец.
01.11.2011 19:01
Аз съм западногерманец.
цитирай
7. yotovava - Интересно е,
06.11.2011 07:50
но трябва да имаш задълбочени познания да то прозреш.
Както и аз, за да го разбера докрай. А ги нямам.

Валя
цитирай
8. troia - Втори
07.11.2011 15:38
път влизам да го чета, но нищо не разбирам. Все пак ти пожелавам успех в начинанието!
цитирай
9. kikowsky - И аз не го разбирам :)
07.11.2011 15:47
Имам само много отдалечено разбиране като в бледи спомени от сън. Като че ли на моменти разбирам, но като опитам да го изкажа, изчезва.
Мисля, че много добре съм знаел смисъла, обаче сега съзнателният ми достъп до него е ограничен.
В статията посочвам, че тя нищо не казва. Тя е само опит да си спомня :)
цитирай
10. анонимен - ne po temata
08.11.2011 20:32
no po druga ot tuk.iskam da popitam tova koeto e harakterno ot izsledvaniata ot koi se predavana pokoleniata.ot Y ili ot X
цитирай
11. анонимен - odobren e
09.11.2011 13:38
vuprosut mi ,a shte ima li otgovor.mnogo durja na tvoia otgovor.chakam go s neturpenie.
цитирай
12. kikowsky - Налага се да одобрявам/изтривам коментарите,
09.11.2011 15:30
за да мога да ги следя, че иначе ако са в някой стар постинг, не мога да ги намеря.
Х предава структурата - построение на тялото, на душевността, на пола, на ума - на всичко, което има структура. Това всичко се предава по майчина линия. Y предава задвижващата сила, докато механизмите са от Х. С различни задвижващи сили, едни и същи механизми биха могли да имат различно поведение. Затова Y също има голямо значение. Душата е Х, а духът е Y.
Напоследък прочетох много книги. И намирам само потвърждения. Имам усещането, че ако се събере знанието от всички книги и започне да се редуцира, като остават само принципите (махнат се подробностите), накрая ще остане едно ядро, което е напълно валидно във всяко нещо. Но ще трябват огромни количества текст въпреки редуцирането. А и всеки си тълкува едни и същи думи по различен начин.
Накрая това останало знание може да се представи чрез символи, които няма да бъдат много на брой. Мисля, че това е направено в Магура - някой е синтезирал всичко в неголям брой образи. После те могат да се четат от различни гледни точки. И до момента навсякъде се потвърждава.
Та, майката носи Х и с това създава механизма, а бащата носи Y и с него го задвижва.
цитирай
13. kikowsky - Сега се сещам, че
09.11.2011 15:36
и кармичните връзки и предопределености се предават също от майката. Затова е много важно да се търсят здрави и чисти жени. Иначе последствията са тежки.
От онова, което ми е известно за рисунките, знам, че структурите и силите могат да се подобряват.
Отделните символи са съвършени модели. Ако приемем някоя фигура в себе си, мислим над нея, разберем я, тя променя живота ни, като усъвършенства онези наши сили и структури, които й отговарят.
Процесът може да е сравнително бавен, но е изключително необходим. Защото според ред изследвания генетичният материал и нравите постоянно се влошават. Все едно някога е имало идеални хора, които с времето са станали все по-скапани и ще стават още по-скапани.
Рисунките показват начин да се усъвършенстваме. Смятам, че играенето на хоро или подобен танц е пресъздавало сътворението на човека и спомага за поддържането и подобряването на гените и нравите му.
цитирай
14. kikowsky - Мога да дам няколко примера със себе си.
09.11.2011 16:08
Преди имах хроничен синузит, а се знае, че това не се лекува. Но вече нямам.
По едно време ми се развали зрението - станах далекоглед и не виждах добре наблизо. От няколко месеца не съм си слагал очилата. Стоят си така в бюрото.
Заниманията с Магура материализират онова, което е вътре в човека. И така те принуждават да се срещнеш с проблемите си. Нормално е човек да започне да търси решения. По тоя начин Магура те кара да се вгледаш в себе си.
Освен това "разтваря" проблемите и несъвършенствата.
цитирай
15. анонимен - Илиян Вълчанов - Русе
09.11.2011 17:56
Здравейте, ,
повтарям поста си от "Камъните не са това което са" с надежда да получа отговор:-)
...
Здравейте,
Това е много значимо откритие и не бива да остава само във Вашия блог. Бях преди година из Северозапада , посетих "Козарника", успях да снимам рисунките в "Магура" с любезното разрешение на кмета на Белоградчик, тъй като фотографиите бяха предназначени за реклама на България. Сега обобщавам материалите от посещението си, които макар и свързани с рекламата на региона като туристическа дестинация, надхвърлят първоначалната им цел. Скоро ще публикувам един от материалите си за "Магура" и безразличието на българските учени за това удивително място на света в http://www.bg-history.info/ . Моля Ви за разрешение да използвам статията за Планиница и също и Вашите фотографии, като цитирам името Кирил Кирилов. Ще Ви бъда благодарен и ако ми обясните как да стигна до мястото на този феномен.
Моят ел.адрес е: ivv@smebg.net ; тел. 0896 846731
Поздрави, Илиян Вълчанов
цитирай
16. kikowsky - Моля, заповядайте! :)
10.11.2011 08:56
Каквото е необходимо и подходящо, използвайте го.
Ще подготвя достаъчно подробно описание как се стига до Планиница и ще го изпратя на пощата.
цитирай
17. tzarkarui - Преди имах хроничен синузит, а се ...
11.11.2011 11:47
Преди имах хроничен синузит, а се знае, че това не се лекува.

Хм, странно... И на колко годишна възраст изчезна въпросния синуит (въпросът ми е свързан с циклите)?

Относно Фибоначи - има и "отрицателни" стойности (инфо не може да се намери в нета) които разкрива Уолтър Ръсел (Walter Russell). Фибоначи "разкрива" само проявения "свят" от цялото което (условно) наричаме Бог, и това "проявено" е много малка част от Него. Относно "деленето на ½ - нищо не може да се раздели на абсолютни половинки, така, че това ½ е условно понятие. Както и Евклидовата геометрия. Един бегъл поглед към Питагор ни убеждава, че в неравноделните стойности е "скрит ключа от бараката". Енергиите "пулсират" в неравноделен ритъм. Същото е и в музиката (или може-би от там идва обяснението). Равноделния строй е антихармоничен (и Бах с неговия темпериран строй е най-големия "престъпник" в Еона на Рибите). Човешкото сърце пулсира (тупти) в неравноделен строй (те това кардиолозите много добре го знаят).

Ришително ти препоръчвам да прегледаш инфото на Йохан Олденкамп и да го свържеш с Магурата ( http://www.pateo.nl/English/index.htm ).

(Нещо като отклонение...
Фибоначи не може да се разбере в перспективата на мерните единици - били там бинарна, десетична, шестдесетична, и т.н.. Единствения начин за разбиране (графично също - Магурата) е в "матрицата" на Пулса и неговите повторения. На пръв поглед изглежда малко абстрактно, но не е - доста елементарно е. Тесла го е "проповядвал" през целият си живот.
Душата е Х, а духът е Y.

Същото намираме и в предфараонски Египет - Ка и Ба + Ла (и се получава КаБаЛа) - елементите мед и цинк, които намираме не само в Египет (като основа на енергийния живот), но и в графиките на Ръсел с абсолютно точната таблица на елементите. 7/8 от "времето" си прекарваме в нематериалния свят - всеки път когато мислим нещо сме "В Него". Хорото (като танц) олицетворява движението на енергиите, "дъхът на Брама".

:) Привет
Цар Кару І
цитирай
18. kikowsky - Не мога да кажа точно кога
11.11.2011 12:11
ми изчезна синузита, защото с него съм имал и алергична хрема. Но изглежда, че е било някъде около 24-тата ми година. Вече втора година е сигурно, че го няма. На 24 години за първи път видях рисунките. Да, знам как звучи, след като съм от Белоградчик :D
Току преди 10-15 мин мислех за "колана" през кръста на женските фигури. Душата едва ли има конкретно място в тялото, след като тя е негов модел. Би трябвало да е като холограма и да се намира навсякъде из него. Затова всяка клетка е почти еднаква с всяка друга, защото основното построение е навсякъде.
Не съм достатъчно наясно със спецификата на клетките, но следва в кръста да има по-различни клетни. Яйцеклетката е по-ралични, но трябва да има и други.
Видно е, че кръстът може да се приеме за нулева точка. От там тръгва построението. Щом редицата на Фибоначи има и отрицателни стойности, тогава двата триъгълника може да изобразяват това. Те се срещат с върховете си в кръста.
И аз достигам до проявеното и непроявеното. Проявеното го разпознавам сравнително лесно. Но може ли непроявеното да има друга логика?
С равноделното и с познатите ми бройни системи ми е лесно да работя логически, защото съм запознат съзнателно с тях.
Изглежда абстрактно, но не е. Напълно действително е. Предполагам, че фигурите могат да се "броят". Защото с някакъв такт търпят изменение и развитие. Графично развитие. Имах идея да търся логиката му, но ми липсват знания.
цитирай
19. anonimen65 - pak sum tuk s vuprosa si
11.11.2011 21:45
blagodaria za otgovorite koite ste midali kikowsky i tsrkarui.obache iavno samo az razbiram za kakvo pitam.tova koeto mi otgovariate go znaia.iskah da pitam koi prenasia genite ot drevnostta do nashi dni.X ili Y.s drugi dumi mujut ili jenata.vajno e da sde znae,kogato reshim da izdirvame bulgarski potomtsi v chujbina ot smeseni brakove.
цитирай
20. kikowsky - Мислех да кажа и това като отговор.
11.11.2011 22:05
Жената пренася гените. И от нея се определя родовата и народностна принадлежност. Но, пак казвам, влиянието на бащата също е голямо.
цитирай
21. tzarkarui - Не мисля, че е възможно да дадеш &...
12.11.2011 01:10
Не мисля, че е възможно да дадеш "приоритет" на женското над мъжко начало - те са свързани (и изначално) неделими (разделени са условно в аспекти, но не и в смисъл). Яйцеклетката умира за броени часове ако не бъде оплодена. Същото става и със сперматозоида. За какви определения на принадлежности става тогава въпрос.

Да, формата се определя от майката - външната, видима форма, също и психето. Но пък съдържанието се определя от бащата. Ако помислиш малко по-задълбочено по въпроса би стигнал до извода, че от родителите се определя единствено "превозното средство и неговите характеристики" в което ще се интегрира човешка душа. Която си носи информационния "генен" пакет заедно с интелекта си (проявен или латентен в зависимост от целите на дадена инкарнация) през цялото си "пътуване", което наричаме живот.

Относно гените и за това кое и как се предава от бащата - прегледай този ДНК форум
http://dna-forums.org/index.php?

С равноделното и с познатите ми бройни системи ми е лесно да работя логически, защото съм запознат съзнателно с тях.

:) Само не ми казвай, че не си в състояние да слушаш (и разбираш) БълГарска народна музика. Защото песните в равноделен размер са не повече от 5-6 на брой - - всичко е в неравноделен размер - 7/8, 5/8, 9/8, 5/4, и т.н. Ааа, и повечето са в ладове (маками), които не си "пасват" със темперирания строй на мажор/минорната западно-европейска доминация. :) "Звучи" трудно, но е лесно - за времето през което трябва да се изсвирят 4 осминки (като пример 5/8) се изсвирват 5 осминки ноти. Математически е невъзможно - излизат доста сложни дробни числа - метронома не ги хваща. Но на практика - е, всеки от нас всекидневно слуша БълГарска народна музика, а тя е доста "нематематична", но пък в пълен унисон с Космическия Ритъм. И енергии. :)
цитирай
22. анонимен - tsar karui
13.11.2011 19:17
imash predvid avtentichnata muzika ili i chalgafolk muzikata?az sum napulno v unison s izkazanata misul na kikowski.niamah obiasnenie zashto v egipet naslednitsi na trona sa stavali ne detsata ot sina a ot dushteriata.v dneshni dni pri smesen brak v egipet samo jenata priema isliama.a u nas se kazva kakvoto izpoviadva maikata tova i detsata/ne stava vupros za religia/
цитирай
23. kikowsky - Най-малкото
14.11.2011 08:33
човек пребивава 270 дни в майка си. Там се изгражда и оформя.
Сега чета една книга, казва се Женската сексуалност. Писана от психолог. Там говорят за емоционалните въздействия на майката още върху ембриона. Не се пренебрегва и значението на бащата.
Вярно е, че всеки е индивидуален, но щом се преражда, значи е причинно-следствено обусловен - кармично определен и обвързан. Поради тези причинно следствени връзки се ражда именно чрез конкретната майка, която да го оформи на 70% още преди раждането му - основно подсъзнанието му.
цитирай
24. anonimen65 - blagodaria ti za infoto
15.11.2011 07:03
veche si uspial da se otkusnesh ot ,isleneto,na silnite i umni muje,koito iskat da vnushat,che ednata polovina na choveshestvoto e s dusha ,a drugata s duh.istinata e ,che i dvete polovini sme s duh dusha i tialo,koito vibrirat i razbirat v razlichni chestoti i che v mnogo ot nas tezi dve nematerialni nashi tela sa spiashti ili zatrupani v nechista energia.priiaten den.s neturpenie ochakvam vseki tvoi nov posting.:)
цитирай
25. kikowsky - Всичко, което съществува,
15.11.2011 09:26
има душа, по която е построено, дух, който го задвижва, и място, в което е проявено. И жените и мъжете имат и дух и душа. Въпросът е кой какво предава на плода. От бащата иде духа, от майката - душата. Вероятно и мястото също е от майката.
:)
Иначе всички си имаме и дух и душа :)
цитирай
26. tzarkarui - До анонимния с латински български - ...
15.11.2011 11:22
До анонимния с латински български - говориш за еврейския Египет, а не за този Египет, който е построил пирамидите и свинкса - справка - браткиша Дзвер (щото той е специалист по Египет) http://d3bep.blog.bg/
Да, автентичния фолклор имам предвид - попфолка е циганска извратеност и хомосексуалност.

Киковски, браткиш, за да говориш за причинно-следствени връзки първо трябва да отделиш Гората от Листата. Което на този етап не ти се отдава, но си на правилен път да го направиш. Давам ти няколко снимки/линкове за размисъл:

http://lh6.ggpht.com/-uTgKfedboIY/TpaGRnndu2I/AAAAAAAADlo/ytR_TgrgLyI/52.jpg?
http://lh4.ggpht.com/-xZ-eXm-0yqA/TpaGSExZ3CI/AAAAAAAADls/X5tBc9YHLS4/53.jpg
http://lh5.ggpht.com/-julDTWXwNpc/TpaGSbkxYyI/AAAAAAAADlw/lIt-bbRf5CU/64%252520hexagrams.png
http://lh6.ggpht.com/-zFiRHVJtuDc/TpaGW1KIzoI/AAAAAAAADmE/RiitgpPp1fo/atomic_suicide.jpg
http://lh6.ggpht.com/-YYzf-ibq2JM/Tr4hPv_Vd5I/AAAAAAAADgI/D_c5CBewA2s/Figure-24.-zero-and-nine-are-the-alpha-and-the-omega.png
http://lh3.ggpht.com/-k0WcySLIVfI/Tr4hRTGTbvI/AAAAAAAADgg/QIVlknG4U04/Hypersphere2.gif
http://lh4.ggpht.com/-YO6r1vekeeM/TpaGbx5WUpI/AAAAAAAADYc/aYewgbDXh-k/I15-56-congruence.jpg
http://lh4.ggpht.com/-HjjAugdBKfg/TpaGeI8JLXI/AAAAAAAADmc/pk5a3slPNzY/mod9-phi-corrected.jpg
http://lh6.ggpht.com/-zRq16xJKM7g/Tr4hh3aULJI/AAAAAAAADjQ/haROZx6s7eg/spiralstetractyscopy.jpg
http://lh3.ggpht.com/-ldEfuJ2DMmY/TpaGmNTUxZI/AAAAAAAADa4/iI54_z65Cy8/Spriral_Table.jpg

:) Надявам се фотосите да те доведат до някои изводи в твоите изследвания.
Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae
цитирай
27. kikowsky - Благодаря за снимките!
15.11.2011 11:59
Наистина има какво да се вземе от тях.
Нещо ме притесни. Аз също неведнъж съм тръгвал по тоя път на търсене, но в него има "накъсвания". Човек трябва да направи големи компромиси с логическото построение, за да тръгне от числата, да мине през фигурите и да достигне до битието.
Числата са в основата на грешката. А на тяхна основа и осите. Линейното мислене колабира. А ние искаме на всяко нещо да сложим ос. В действителността тоя подход пропада.
Не че знам какво е решението, но числата не са част от него. Те са само един много късен резултат от равитието на света и служат само за облекчаване на линейното мислене.
Логиката на рисунките и на света е друга.
Ето, едно число се получава от други числа, но принципна разлика няма. Има едно начало. А в рисунките и във света има три начала, които взаимодействат и то не по оси. Разбирането ни за пространство е погрешно, то не е осево. Очевидно. Иначе решението би било много лесно.
Друг начин на мислене е нужен. И мозъкът е способен и го прави постоянно, но е той е толкова фундаментален, че обикновеното съзнание не е наясно с него.
Рисунките демонстрират сложни комбинации, регресии и еволюция. Такъв е светът. Не е 1, 2, 3, нито пък 1, 1, 2, 3. Не е. Друго е. Светът е 1, 3, 8, 15. Но защо? Защото не се развива по ос.
цитирай
28. anonimen65 - kikowsky
15.11.2011 16:33
vuzhishtavam na tvoeto burzo izvisiavane:).rabotata nad risunkite naistina se otraziava vurhu tvoeto suznanie.napravo se vuzhishtavam na burzoto ti izrastvane.postoianztvai,za da ni radvash:)
цитирай
29. anonimen65 - Tsar Karu l
15.11.2011 16:38
tova,che pisha bg na latinitsa ne me pravi po malko bulgarka ot vas.a ima pisheshti s kirilitsa ama ne zashtoto ia tseniat.niakoi ot tiah dori ne znaiat istoriiata i.bih jelala da pisha bulgarskia s glagolitsata.bih jelala v uchilishte da me biaha zapoznali i s bulgarskite runi a ne da cheta v nemski knigi kak evrein suzdal kloning prez vtorata svetovna osuznavaiki smisula na IYI
цитирай
30. tzarkarui - :) Изводите, които си направил ме ...
15.11.2011 16:40
:) Изводите, които си направил ме радват. Не числата са виновни, а мерните единици и системи - двоична (бинарна), десетична, шестдесетична, дванадесетична, метрична - абе да не ги изброявам. В метричната система числото 1 е 0.6Hz (по шестдесетичната). Числото 1 по шестдесетичната система е 1.6 (период) по метричната. Когато Числата излезат ЦЕЛИ при една изследване (в зависимост от мерната система) значи си постигнал това, което си търсил. Египтяните са използвали цели числа при конструирането на Пирамидите.

Не ти ли е идвало на ум, че тези числа, които даваш не са на метрична, но на шестдесетична система? Потърси в Google за 1, 3, 8, и 15Hz и ще ги откриеш като важни честоти при човешките мозъчни вълни. Всекидневно ги използвам (+7.83Hz, което е различно от 8Hz, и други) и те се явяват много основно ядро при работа с Monaural и Isotronic (Pulse) излъчвания (аудио включително). Става въпрос изключително за ЧОВЕШКИЯ МОЗЪК - животинския е настроен на различни честоти ( :) боко тиквата мОЕ да те открехне - той е голям специалист на тях).

Иначе (за линейното мислене) си прав - в Създанието НЯМА ПРАВА ЛИНИЯ (същото го казва и Шаубергер) - нито планетите, нито електроните се движат по права линия, но по овални очертания. Така Точката става Кръг ("Както Горе, така и Долу"), Кръга еманира (огледално се разделя) на 2 сфери, 2 става на 4, които се контролират от 3 (3 върху 4) - нали е третото разделяне - и т.н.

Май ще трябва да направя един снимков албум публичен - спец. за теб - за това как се еманира енергията (която наричаме Прана).

Привет браткиш

Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae
цитирай
31. kikowsky - Толкова ме хвалиш, че чак почва да ми става неудобно.
15.11.2011 16:43
Но ефект има. Чудя се дали да разкажа. Някакси идва неморално, ама не съм го правил нарочно.
Веднъж попаднах в "полето на умовете". Така го нарекох, защото не знам как иначе. Беше самоволно. Но можех да преминавам от един ум към друг и да възприемам с какво се занимава. Дори да чувам звуци и да долавам образи. Не знам колко продължи. Може би пет минути.
А снощи се "включих" към една сексуална сцена. По-точно е да се каже, че сцената се включи към мен. Имах възможността да изпитам в голяма степен усещанията на жената. След това бях презареден и чак до преди обяд се чувствах страхотно. Няма да изпадам в подробности.
Но видях, че такива неща са напълно възможни. Да знам кога ще ме търсят по телефона, пишат ми съобщение, мислят за мен и тем подобни вече е нещо нормално.
Но едва ли е добре да разказвам. И без това не ми останаха много контакти, защото хората се чувстват като че ли постоянно им ровя в ума и ги анализирам. Като им кажа за техни вътрешни конфликти, ме намразват и изчезват.
А сега пък мога да им "влизам" в ума и да "гостувам" в интимния им живот. Това е прекалено.
Днеска за пръв път много се замислих за моралната и етична страна на въпроса. Когато забележа, че някой има проблем, да му го казвам ли? Или да си мълча? Понякога получавам нещо като съобщение за бедстване. То идва от подсъзнанието. Казвам на човека, че явно нещо греши в живота си и винаги са готови да ме убият. Както казах, познати не ми останаха.
цитирай
32. kikowsky - Кару, благодаря ти много отново :)
15.11.2011 16:56
Даваш ми много ценни сведения и указания. Просто се дразня на себ си, че рядко успявам да те разбера на момента. Нужно ми е някакво време, през което думите ти и личните ми познания да се "попремятат" някъде из дълбините ми и намерят общото помежду си. :D
цитирай
33. tzarkarui - :) anonimen65, имаше 1 и-нет стр...
15.11.2011 18:19
:) anonimen65, имаше 1 и-нет страница за превод от латински на кирилица - често я използвах когато пишех от публичен РС. С глаголицата нещата са малко по-сложни - ще ни откарат до древен Египет (преди hebrew_то с рязаните пластелинчета да го накацат като оси на мед), коптите, и 1 бълГарско племе - Гарите (които са и Кари).

Няма да изпадам в подробности.

Напротив - говори за тези твои състояния. Наричат се Lucid Dreaming и са нормално състояние на Човешкия мозък (не на животинския - подчертавам - за тези животински състояния питайте боко тиквата), които ние съзнателно подтискаме, и те се изразяват по време на сън (сънуване). Състояние на човешкото Съзнание. И честотата им в херци е (изненадааа) от 3 до 4 Hz. На тази честота (3 Hz) е и телепатията. Неправилно (според мен) е да се каже ПОДсъзнание - просто то е нормално човешко състояние на СъсЗнанието, което ние (защо ли?) потискаме.

"Открехването" на подсъзнанието се нарича "Пробуждане на мозъка". Мозъчните енергии под 1 херц (особено 0.6 Hz) са "Божествени".
Като стана въпрос за телепатия - ами с моят син (16г.) си общуваме телепатически. (но това май стана друга тема)

Киковски, браткиш, да не те плашат тези "видения", които имаш. С времето ще ги развиеш, ще видиш "Минало, Сега, Бъдеще" като един неотделим процес (което ще те доведе до извода, че времето е относително понятие), и ще си го обясниш. Ще имаш "Пътувания извън тялото" (които отначало ще ти се струват като илюзия и фантасмагория) и ще се запиташ за това дали си нормален.
Последното ми спомни есенното слънцестоене когато бях на Белинташ. Там срещнах един младеж (Иван) с когото се заговорихме, а после преминахме телепатично. Та той (индигова аура - като моята) ми каза, че като малък сериозно се е замислял дали е нормален, че има спомени от изключително ранно детство (от 1 годишна възраст - аз също), че е "гражданин на Вселената" (аз също), че... Много неща. Дали сме нормални (животински)? НЕ - НЕ СМЕ! Човешки сме! :)
цитирай
34. анонимен - tsar karu I
17.11.2011 02:36
iskam vasheto mnenie za tova nashe ime bulgari.bul ravno li e na bial vsichki ni kazvat kak li ne bai bol bul i s razni razmestvania i podmenianiia na niakoi bukvi,no nie uporito se narichme bulgari po nashenski.dosta umen si predpolagam razbirash za koi zvuk stava vupros i predpolagam,che shte se opitash da mi otgovorish pravilno a ne s dosegashnia otgovor bal bogo ili svetli.ne me zadovoliava tova obiasnenie/domakinut da me izvini za polzvaneto na bloga mu.:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2571765
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031