Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2011 12:05 - Препострояване на построения по собствена воля
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 3936 Коментари: 8 Гласове:
12

Последна промяна: 19.01.2017 16:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Душата е женската част на съществуването. Тя е структурата (построението). Аналогична е на съгласните букви. Без сонорните, които се отнасят към пространството. Или общо двадесет, колкото са аминокиселините, от който се изграждат генно определените белтъци.
Когато се зачева, майКАта (КА - душата, която приема материален израз) предава генетичната си структура чрез Х-хромозомите, а БАщата  дава живителната сила.
Живителната сила (духът) е мъжката част на съществуването. Тя е аналогична на гласните букви.
За съществуването са нужни замисъл (душа), енергия (дух) и пространство (тяло). И всяко съществуващо нещо ги има. Нещата могат да се изменят като се изменя построението (душата) им, определено от съгласните букви. Могат да се изменят и чрез изменение на гласните букви. 
Човек с една и съща душевност може да постигне много различни реализации, като променя духовността си. Все едно в един текст да се променят гласните букви. И това дава големи възможности.
Промяната на душевността е доста хамалска история. Оделни фрагменти от "записа" могат да се изрязват, преместват, вграждат, заменят, като всичко това се извършва по един далеч не фин начин. Представете си само колко усилия и насилие са нужни да си промените разбиранията, да не говорим  да промените тялото си. Възможно е и се прави, но е хамалско.
Ако променяте духовността си, при същата душевност, можете да се реализирате по много различни начини.
И понеже майката дава структурата на детето, то това е доста неконтролируемо. Тогава трябва да се избират жени, които ще дадат наистина качествена структура. Откакто осъзнах, че структурата идва от майката, съм изключително предпазлив. "Надушвам" дори най-малките несъвършенства в построението на жените.
Сега разбирам механизма, чрез който мъжът придобива не по-малко значение. Не само, че дава живот, но може и да го моделира, като поставя своите "гласни букви" по свой избор. Евентуално, дори "кофти" майка може да даде качествено поколение, ако се намесите умело.
Така че заменимостта на мъжа е само мит. Както и несъразмерната важност на жената. 
Нека мъжете разполагат със следната колосална сила: жените имат нужда от идващата от мъжа енергия. Без нея тя не могат да живеят и се поболяват. Ако не харесвате нещо в жена си, можете да го моделирате, като се основавате на горните принципи. А, за да станете неустоими, трябва да направите тоновете си чисти - превърнете ги в ясни гласни букви. Всеки текст копнее за тях.

Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
13



1. kikowsky - Далеч съм от твърдението, че няма кофти мъже.
26.10.2011 12:07
Ама с това да внимават жените.
Калпавите текстове търсят калпави гласни букви. Нищо неочаквано.
цитирай
2. karambol5 - Въздъхвам дълбоко. . . . . . брато. . . ...
26.10.2011 12:56
Въздъхвам дълбоко ......брато ...много си прав !
И -то дава необходимото ....също и О-то ....Поне в моя случай :))
цитирай
3. анонимен - e ne ne sum suglasna, zashtoto
26.10.2011 14:02
ne sum naiasno,koe nosi nasledstvenostta i kakvo v suchtnost e choveshkia intelekt.bi li mi go oobiasnil.?chela sum che vsiako novorodeno nosi 75% ot intelekta na maika si 15% ot tozi na bashta si i ostanalite % sa si negov bagaj.i mujut i jenata sa zameniiaemi samo deto mujut ne moje da dava tialo.ako se zacheva na visoko duhovno nivo i ne kachestvena da e maikata/zdravoslovno bez psihootkloneniiata/deteto shte bude gotino krasivo umno lubiashto,no ako e samo zaradi ednoto izjiviavane nujno e da e zdrava ne samo maikata a i bashtata.starite hora kazvaha maikata triabva da e zdrava.zashto li?mai zaradi tezi 75 % imash energiata ama kato ne mojesh da ia izpolzvash pulnotsenno posledstviata sa iasni.kolkoto i da sa izchisteni glasnite kato suglasnite sa neiasni ne stava kachestvo.
цитирай
4. kikowsky - Анонимен, ето че прекрасно разбираш за какво говоря :)
26.10.2011 14:25
При напълно естествено стечение на нещата, 75% от структурата се определя от майката. Но при изпълнението на определени практики доброто може да се подобри чувствително, а недоброто може да се минимизира значително. И това е възможно само чрез енергията на бащата.
цитирай
5. tzarkarui - КА - душата, която приема матери...
27.10.2011 09:14
КА - душата, която приема материален израз

Удивително точно попадение. Ка и Ба - намираме ги в Египет (бълГарски).
Очаквам в следващи статии да се застъпи тезата за ("еврейските") Хаим и Боаз - двата "фалоса" (25 и 52) около "вагината" (вортекса) на движението на енергиите (инкарнации) - прохода ХаимБоаз съвсем не е наречен така случайно - и най-малко е еврейско името му. А пък истината за движението на енергиите може да се открие в различията на мненията на бахаистите (Bahai) Марко Родин и Хасим Харамейн - първият от които дава само долната камера на Великата Пирамида (Ка) и Свастиката, а втория (който е и физик по съвместителство с бахаизма) само загатва за Сувастиката, Ба, и горната камера на Пирамидата. "Баш" истината може да се намери при Walter Russell, който м/у другото дава точната периодична таблица на елементите, в която за Ба е отреден елемента Цинк, а за Ка - Мед. Той (Russell) е доста труден за четене (както и Godfrey Higgins), а още по-труден за мислене - нещо, което причинява на бокотиквовистите неистова болка. хехе "Мястото" където Ка и Ба се "съединяват" и "обменят" инфо се нарича Pineal gland - не всички "двукраки" го имат, животните хич, бокотиквовистите - хептен. хехе

Не е важна Формата (Ка), а нейното Съдържание (Ба).

Но хайде да спирам, че ще ме обвиниш (отново) в менторство - нещо, което не ми е присъщо.
Привет
Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae.
цитирай
6. kikowsky - Ти знаеш много, наистина много :)
27.10.2011 09:21
И май много ме надценяваш. Аз знам много малко.
Но пък имам една много добра идея :) Да проуча символите. После свързаните с тях звуци. След това сричките. Накрая логиката на изграждане на думите. Ха! С моята скорост това може да отнеме десетилетия :D
цитирай
7. tzarkarui - И май много ме надценяваш. Ни най...
27.10.2011 12:24
И май много ме надценяваш.

Ни най-малко. Но което ТИ правиш е да подцениш Твоето Лично (персонално) БА.
Но пък си на прав път - първо символите, после звуците, и по-сетне разделяне на думите по срички... За да стигнеш накрая до извода, че и двете (които не са разделени) изразяват Движението на Енергията (която е Електрическа по природа). Да РАзбереш Непроявеното (РА) от Проявеното (АР) - божественото (РА) и Човешкото (АР). :) За Хаим и Боаз ще ти дам хинт - H2O=HOH - от двете страни на вортекса О стоят Хаим и Боаз (25 и 52). Или с други думи ВОДА. хехе

Прегледай това DVD - http://concen.org/tracker/torrents-details.php?id=22602
The Frequency of Genius

:) А за "размисъл" (и специално за теб) качих едно филмче в http://www.p2pbg.com/index.php - Mindwalk (1990) - хубаво филмче...

Привет (Няма да ти отнеме 10 години - бъди сигурен в това)
Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae
цитирай
8. kikowsky - Заех се да търся за буквата А.
27.10.2011 12:29
Допускам, че има еднакъв първоизточник. И тогава нещата се скапват, настава пълен мишмаш. На различните места изображението е доста различно. Или влаганият смисъл в буквата А е различен на различните места, или отделните групи от народи са окултурени от няколко начални първоизточника.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2572274
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031