Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2011 10:06 - Ура! Ура! Ура! Най-накрая се започна!
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 29898 Коментари: 42 Гласове:
56

Последна промяна: 19.01.2017 15:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Доживях!
Днес имам прекрасна новина, страхотна. Съобщиха ми я преди малко и още не знам много подробности, но основното е дори по-добро от откриването на слънчевата обсерватория във Врачанско.
Ето за какво става дума: Български учен е написал статия, в която твърди, че сред рисунките от Магура има описание на наблюдения на космически обекти. Тези наблюдения са били извършвани от древната обсерватория, която се намира отгоре върху хълма. 
Това означава много. Означава, че българските учени най-накрая пожелаха да видят истината и да я разберат. Надявам се да съм помогнал на този процес с нещо.
И колкото и да е прекрасно това, то по-големите изводи, които могат да се направят, са още по-прекрасни. Оказва се (и предстои да се докаже), че в дълбока древност нашите земи са били населявани от много развита цивилизация. Толкова развита, че е имала централизирана наука - нещо, което днес едва ни е по силите. Имали са и доктрина и материална база.
А ние сме най-преките им наследници - с най-съвършените гени и най-големите заложби. Но не мислете, че става дума за расизъм. Не, това ни прави много отговорни - и към себе си и към останалите. Просветлявали сме света и пак ще трябва да го правим. Защото българин не значи толкова народ, колкото висша степен на духовно и умствено развитие. 
И дори днес да се съпротивлявате, да ритате и да се мятате като обезумели от подобна идея, то скоро сами ще я потърсите. Защото най-накрая се започна. Магура се пробужда и предстои да изживее нов разцвет, а с нея - и нашите корени.

Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.



Гласувай:
56



1. анонимен - Който умее да чака,
12.01.2011 10:12
дочаква!

Радвам се за теб...и за всички нас, които умеем да чакаме...и доживяхме
цитирай
2. mrazekoff - Много интересна новина....
12.01.2011 10:18
Дано има някакво положително развитие, защото с отвратителните теми с коите се занимаваме напоследък едва ли ще се позаинтересува някой от тези новини.
Когато темата се сведе само да едно ядене и пиене, до чалга култура, тогава да се захванеш с такава тема каквато е тази новина е истински подвиг.
Пожелавам успех в това начинание и дано се пробуди у нас нещо отдавна задрямало и да станем такива, каквито трябва да бъдем.
цитирай
3. kikowsky - Нас, българите, ни бива и то много.
12.01.2011 10:25
И всички го знаят много добре. Но ни преценяват наспоред себе си и затова се страхуват от нас. Пък ние не сме такива. Ако сме били някого, то е защото е правил пакости. Иначе сме търпеливи и се стремим да си гледаме нашата работа. И като се захванем с нещо, го правим кадърно.
Но дълги години ни е насаждано нежелание да работим. Карали са ни да се мразим, да си противодействаме. Защото сме грамадна сила. Обединим ли се... ние сме господарите. Но не тирани. Никога не сме били.
Може би щеше да е добре да бяхме малко по-агресивни, да не се даваме така. Но всяко нещо си има замисъл.
цитирай
4. ferdi - Чудесно!
12.01.2011 10:46
Прекрасна новина наистина. Много хубаво си го написал кико, абсолютно съм съгласна с всичко - и да, започна се! :)
цитирай
5. kikowsky - Ферди, направо съм щастлив :)
12.01.2011 10:48
Дай една силна прегръдка :)
цитирай
6. ferdi - :)) Давам
12.01.2011 11:24
Прегръщам те от сърце :)
цитирай
7. candysays - Много ти се радвам, да знаеш!
12.01.2011 11:53
Все в тоя дух да продължаваш, Киковски :)))
цитирай
8. kikowsky - Благодаря, благодаря :)
12.01.2011 12:00
В началото бях много резервиран, но тук намирам чудесни хора.
Радвам се, че все някак пътищата ни се срещнаха. Всичко с времето си и с начина си, явно :)
цитирай
9. magicktarot - Поздрави за интересната информация -
12.01.2011 12:37
и тази и изобщо за Магурата. Аз не разбрах - открита ли е някаква писменост, разчетена ли е, какъв език е говорела тази цивилизация, ще влезе ли това в учебниците по история?
цитирай
10. kikowsky - Много смислено питаш.
12.01.2011 12:46
Писменост и език не са открити. И си мисля следното: там не се описва с думи. Думите носят доста информация, но не достатъчно. Образите носят огромни количества информация.
Предполагам, че след голямо и задълбочено мислене е изобразено цялото налично по онова време знание с най-малкия възможен брой символи. Мисля, че за тях е било ясно, че езиците и значението на думите се менят, докато изначалната геометрия е много по-стабилна и универсална за предаване на знания.
За учебниците по история е прекалено рано. Първо трябва да признаем, че човекът има душа, че има живи същества не само от плът и кръв, че има магия, че е имало и по-развити цивилизации от нашата и други неща. Докато не признаем това пред себе си, няма да разберем напълно какво пише там и то няма да влезе в учебниците.
Мисля, че не е писменост.
цитирай
11. анонимен - расов
12.01.2011 13:10
само искам да вметна, че "най-съвършени гени" не съществуват ... това е фашистка доктрина ! В действителност от смесването на различни раси ( метисация ) се получават най-устойчиви, интелигентни и приспособими индивиди
цитирай
12. kikowsky - Ще се окаже, че човекът е
12.01.2011 13:18
създаван тук, а останалите нации са само "разпад" на нашия генетичен материал поради отдалечаването от източника на онези вибрации, които крепят гените стабилни.
Такова виждане ми се заформя все по-устойчиво. Ако ще и фашист да съм.
И сигурно съм, защото смятам, че от метисацията се получават предимно уроди, ама това е друг въпрос.
цитирай
13. анонимен - "Писменост и език не са отк...
12.01.2011 13:30
"Писменост и език не са открити" - разбира се, те не са им били нужни, защото древните жители на тези земи са владеели свободно телепатията :)
Всичко това ми напомня, дето спорили арабите и евреите, кои са по-велики, арабите казали, че при разкопки са открили жица, за това предполага, че древните араби са имали телеграф. Евреина пък казал, че в Израел не са открили жици, затова се предполага, че древните евреи са имали GSM-и :)
И изобщо за какво е всичко това - разни малоумници обясняват, как някога по тези места са живеели "свръх-хора" - а от това трябва да следва, че и ние сме нещо "по-така". Е, не е вярно! Дори и да е имало тук някога някакви "атланти" със свръхспособности - нито аз, нито автора на тази статия, нито ти, уважаеми читателю, имаме генетически нещо общо с тях. По тези земи всяко следващо племе е избивало предишното - скити, траки, славяни и всякаква гад. След това като се почне от великите преселения, войните, османските нашествия - всеки е "обогатявал нашия генофонд"! Така, че, драги ми читателю, ние с теб продължаваме да сме си все същите смачкани от живота нещастници и не можем да се утешим с тожа, че "в нашите гени дремят суперспособностите на нашите предци". Sorry!
цитирай
14. анонимен - Лекувай се
12.01.2011 13:35
Лекувай се
цитирай
15. magicktarot - 10. kikowsky , жалко! аз съм поддръжник на магията,
12.01.2011 13:42
Кроули, душата, духа и пр., неслучайно съм се кръсткила маджиктаро, Но смятам, че те трябва да вървят ръка за ръка с науката - която в момента движи света, не можем да отречем. Да, възможно е да стане някаква бърза, рязка промяна и ние, като същества, да минем на друго ниво на възприятие и въобще на живот, но ако не стане? Дотогава всичко, което сме ние, е определено от словото, от писмеността и думите. мислиш ли, че ти можеше в момента да пишеш за Магурата, да я изследваш и да контактуваш по интернет, ако те бяха обучавали по рождение само с няколко основни образа /картини?/?

Не отричам ченълинга, медиумството, контактьорството и всички психоявления - от тях има полза и се надявам все по-голяма и по-голяма да е тя, но засега много малко от техните достижения сме внедрили в живота си - например още не знаем как са построени пирамидите, или циклопските градежи и пр.

та затова ме е яд, че не са открили писменост! Просто разчита ли се на ченълинг - няма голям ефект. Поздрави!
цитирай
16. анонимен - :)))
12.01.2011 13:50
Към автора на постинг 14: "Не приятелю, не е само един - много са, кажи "ЛекувайТЕ СЕ!"
Ей, ма как всички ненормалници се надушват :)))))
цитирай
17. анонимен - rasov
12.01.2011 13:56
kikowsky написа:
И сигурно съм, защото смятам, че от метисацията се получават предимно уроди, ама това е друг въпрос.

Тва не е въпрос на смятане, науката е достатъчно точна - обратното е ! При смесване на близки, родствени гени се получава потомство с генетични малформации, по податливо на болести и като цяло по-неустойчиво поколение. Друга особеност е, че при всяко зачеване до голяма степен има роля и невидимата ръка на еволюцията - т.е. голяма доза късмет е как ще се комбинират гените на родителите. Затова "чиста раса" не може да просъществува във времето.
цитирай
18. wasteland - Абе въпросният учен да не е замес...
12.01.2011 14:06
Абе въпросният учен да не е заместник директора на БАН, дето си говореше с извънземни и го цитираха във в."Сън" ? :)

Ей да му се не види - толкова напреднала цивилизация - тръгнала да пише по стените в пещера :)))

Колкото до умственото ни развитие като нация - нещо не си личи много ;)
Иначе е готина новината - навремето щяха да я публикуват в "Работническо дело" и "Стършел" и веднага щяха да пратят военните, да копаят :))))
цитирай
19. vencislavomtatsat - Привет :-))
12.01.2011 14:31
Поздрави и силна прегръдка и от мен :-))
От сърце се радвам на всичко, което правиш и съм сигурен,че Магурската Култура и Знание тепърва ще имат голям разцвет и от плодовете им ще се хранят безброй сърца, умове и души по цялата Земя - време е този "модерен" свят да бъде трансформиран и човечеството да прескочи епохата на грубия и безмозъчен материализъм, които заради измислицата пари унищожава всички истински ценности, идеали и дори прекрасната планета, на която живеем - крайно време е да се свърши с всичко това и да се обърнем с лице към Истинското Знание, Мъдрост и Любов, които се грижат за всяко едно нещо - от най-малкото до най-голямото - защото Всичко е Едно свещено Цяло - и Носят Освобождение за Човешкия Дух от тъмнината.
Много се Радвам за Теб :-)) - Продължавай Все Напред и Нека Бъде Виделина!
Бъди Щастлив и Благословен :-)))
цитирай
20. анонимен - lud
12.01.2011 15:22
lud
цитирай
21. kikowsky - Коментари, коментари, коментари :)
12.01.2011 15:32
Кои ли са по-ценни? Дали тези, които подкрепят, или онези, които оплюват? Кой знае?
За мен каквото е трябвало, се е случило - обърна се внимание. Тези може да има всякакви, доказателства също. Но важното е да се проучи. Това трябва да стане. И съм много доволен :)
цитирай
22. kikowsky - Виждам съмнения в интелектуалните способности на българите.
12.01.2011 16:01
Те зависят от няколко основни неща: генетични заложби, тренинг и веществата, които хората поемат.
Когато условията те принуждават да ядеш храни с вредни качества, интелектуалните ти способности силно се понижават. За тренинга няма какво да говориме. Не виждате ли че е държавна политика да няма такъв, даже да е в отрицателна посока? Остават само генетичните заложби, но и те могат да бъдат увредени чрез същите тези отровни храни, които на всичкото отгоре имат чудовищни надценки.
цитирай
23. raders - Дано да не е поредната залъгалка за ...
12.01.2011 16:44
Дано да не е поредната залъгалка за наивници! Твърде много се съмнявам
цитирай
24. kikowsky - Честно си казвам:
12.01.2011 16:50
може и да не е истина, но аз виждам нещата така. Не бих си позволил да твърдя неща, които според мен са глупости.
Най-малкото: символите се четат напълно логично и вярно от гледната точка на много съвременни науки и философии. Поне това трябва да е достатъчно, за да се проучат по-внимателно.
цитирай
25. анонимен - "генетични заложби, тренинг ...
12.01.2011 17:05
"генетични заложби, тренинг и веществата, които хората поемат"...Тоя Дарвин за нищо го нямате:))) Мили Киковски, що не напишете една стегната дисертацийка, това ще е първия Български "Нобел" :)))
А най-обичам да слушам за "вибрации" и "енергии"... Едно време са им викали "флуиди". Демек работи от които нищо не са рабирали! А на бас, че в училище сте имал слаби оценки по физика и математика! Иначе нямаше да се отнасяте така безотговорно към едни точни физични термини!
цитирай
26. анонимен - Но иначе той е прав за вредните по...
12.01.2011 17:08
Но иначе той е прав за вредните последици от яденето на "вредни храни" за умствените способност - виж, например, него самия :)
цитирай
27. kikowsky - Внимателно с басовете :)
12.01.2011 17:10
Ако ти го бях приел, можеше и жилището да си загубиш :) По десетобалната система може и слаби да са ми били, ама по шестобалната си ми бяха баш отлични :) Останалото иде от това, че не съм се оковал с пранги - сам себе си.
цитирай
28. kikowsky - Да, много як лаф вкара :)
12.01.2011 17:12
Готов съм да ме научиш ;)
цитирай
29. анонимен - Прекрасно
12.01.2011 17:22
Само дето това трябва да е било 5000 г. преди Христа.
А дали Леонардо Да Винчи не е българин?
Чудно ми е като сме наследници на тези умни глави как става така, че все сме последни в каквото и да било. Тръгваме първи и все последни финишираме?
Как един път не уцелихме с управляващи?
Но това е хубаво, че има надежда, надявам се вие да сте прав, поне малко да се вдигне самочувствието ни.
цитирай
30. kikowsky - Хвърляме си силите
12.01.2011 17:25
да се борим помежду си.
Това съм питал Спароток. Точно това е, което трябва да научим от историята. Мисля, че е от вътрешното противоборство, което поне да имаше нещо общо с градивната конкуренция...
цитирай
31. bloger - Сошол с ума?
12.01.2011 17:26
Ну, что ты - водка сорвал?
Прежде Гагарина не было никого!
Понял?
цитирай
32. kikowsky - А на теб, bloger,
12.01.2011 17:28
какво не ти изнася?
цитирай
33. pegas08 - Кико, голяма зодия си, братко. Защо не направите
12.01.2011 18:21

нова партия със Спаротока?

Например: "Напред , крачейки назад".
С девиз: "Защо да ги стигаме , след като сме ги задминали?"
цитирай
34. karambol5 - Добра новина ! Дай ,Боже !
12.01.2011 19:32
Добра новина ! Дай ,Боже !
цитирай
35. balkanian - za genite...
12.01.2011 22:12
Не си живял сред чужденци. Това е недостатък на много българи, които заради изолацията си не познават света. Но както знаеш подхрепям ентусиазма ти за пещерата!
цитирай
36. magicktarot - kikowsky, ще има много хора, които
12.01.2011 22:13
ще ти се подиграват, ще те наричат луд и пр. и пр. Не им обръщай внимание, а си следвай мечтата. На голям процент от откривателите и новаторите винаги се е гледало по този начин от масата - тя просто си е свикнала със своя закостенял модел на реалността и си й харесва в него, а всичко, което противоречи на вижданията им е простотия, наивност, лудост и т.н. На мен ще ми е много интересно да научавам как се движат нещата там, даже може да я посетя магурата - едно от малкото места у нас, където от години се каня да отида и все не отивам. Твоите постинги ще ме накарат да го направя. Поздрави!:)
цитирай
37. анонимен - Аууууу,
13.01.2011 06:25
чак се изпразних от кеф!
цитирай
38. kikowsky - Сред чужденци не съм живял, но работя с такива.
13.01.2011 08:38
Мога да кажа, че са доста зле. Има няколко, които ги уважавам, защото са капацитети, ама останалите са си откровени или прикрити малформанти.
цитирай
39. анонимен - Македонски
13.01.2011 13:13
За Бога братя, къде оставихте МАКЕДОНЦИТЕ, та по развита раса от тях няма в цялата Вселена! Поне за нашата галактика е научно доказано. Дерзайте!
цитирай
40. анонимен - За съжаление ние българите все още ...
13.01.2011 13:39
За съжаление ние българите все още търсим своята инденичност.Опитваме се да докажем какви ли не връзки с древни цивилизации и култури по всякакви възможни и невъзможни начини,но сякаш забравяме че действителноста опровергава всички тези въжделения за минало величие и превъзходство.Всеки народ е произлязал от някой друг древен народ в миналото това е ясно,но ние все още търсим доказателството за да може да си създадем някакво национално самочуствие ли,що ли и да се индентифицираме като велик народ.А истината е че ние сме това което сме сега и тук-7 000 000 българи,почти 2 000 000 емигрирали последните 20-30 години,и живеем в безпътие.Затова и все повече ще се обръщаме към миналото и древноста за да се опитваме да намерим някаква индентичност,пък дори нагласена и измислена,само и само да покажем че съществуваме и че все пак и ние сме дали нещо на света.

Надявам се,че споменатия учен наистина е учен,защото все попадам на "световно известни" български учени,а после се оказва,че са "световно известни" от Калотина до Дунав или сред един ограничен приятелски кръг.
цитирай
41. kikowsky - Пак ще кажа каква ми е логиката.
13.01.2011 14:12
Обръщаме внимание на оставеното знание, проучваме го, добиваме ползи от него и излизаме от безпътицата.
цитирай
42. boliarkabg - Радост!
27.11.2016 13:45
Не само, ГОРДОСТ, благодарност, че най-после нещо излиза наяве, признава се от все повече хора, най-важното, ОСЪЗНАВА се от все повече българи. Поздрави за тебе, първият будител на съвременна Магура. Бъди здрав.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2581319
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930